plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też ci zazdroszczę jasmin
Aga ty bynajmniej masz kota a ja nie mam żadnego zwierzątka więc siedzę czasem sama w domudobrze że bynajmniej rzadko wyjeżdża i ma nadzieje że tak zostanie choć przed świętami to nic nie wiadomo.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc Jasmin,
Aga zazdraszczam ci kota, u mamy mam 2 koty i psa, i bardzo lubie zwierzaki ale moj M nie bardzo sie zgadza, mamusia mu wmowila alwergie na zwierzaki tylko jakos ile razy jestemsy u moich to nie kicha i nic mu sie nie dzieje, moze kiedys dojrzeje do tej decyzji, ale fajnie byloby takiego zwierzaczka chociaz miec od razu przyjemniej -
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Dobranoc Jasmin,
Aga zazdraszczam ci kota, u mamy mam 2 koty i psa, i bardzo lubie zwierzaki ale moj M nie bardzo sie zgadza, mamusia mu wmowila alwergie na zwierzaki tylko jakos ile razy jestemsy u moich to nie kicha i nic mu sie nie dzieje, moze kiedys dojrzeje do tej decyzji, ale fajnie byloby takiego zwierzaczka chociaz miec od razu przyjemniej
No a taki persik to słodziak nieziemski!! jedyna wada to sierść jak się leni!!ale jak sie nie ma co robić to chociaż chodzę i sprzątam za nim hi hi.mój M mi pierwszego kota sam przywiózł ale to był zwykły dachowiec i wpadł po roku pod auto!! to zainwestowałam i mam domowego przytulaka już ponad rok!!za żadne skarby bym go nie oddała!! -
ja moich tez nie oddalam w sumie to one nasze rodzinne dachowce sa, po prostu sie wyprowadzilam a zwierzaki zostaly, moje rodzenstwo w zyciu by mi ich zabrac nie pozowlilo, a poza tym trzebaby cala 3 wziac bo koty i pies tak sie zzyle, ze normalnie potrafia plakac za soba. a ja moje koty od zawsze na smyczy wyprowadzam bo sie o nie booje, w okolicy rozne rzeczy spotykaly koty i inne zwierzaki nie mialam ochoty znalezc ktorego dnia pupila przetrąconym karkiem wiec sie nauczyly chodzic na smyczy i sa sensacja lda wszystkich kot na smyczy i do tego idzie razem z psem
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny