Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj aż się popłakałam że nie mogę się przytulic do mojego mężusia :(

• jasmin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj biedne kobietki :(
    ja na szczęście mam od dziś swojego M w domku...ma 3 dni wolnego :)

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam to!!! dobrze że kota mam !! czasem jak mój kociak śpi ze mną w łóżku to potrafi chrapać jak mój M a wzdycha jeszcze bardziej!:-) to chociaż nie czuje aż tej pustki!!

jasmin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmin wrote:
    oj biedne kobietki :(
    ja na szczęście mam od dziś swojego M w domku...ma 3 dni wolnego :)

zazdroszcze!!!!! ja musze czekać i czekać !!!:-(
    ale jeszcze dwa dni i już mój wafelek bedzie w domu!!

• jasmin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w grudniu zaczynamy urlop we dwoje...więc będziemy mięli siebie na co dzień...czasami to jest tak,że mijaliśmy się rano...ja wychodzę do pracy...On -wraca . Ja wracam On-śpi ,ja idę spać-On do pracy :D Czeski film ;)

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to jest jak chce sie godnie żyć to trzeba zarabiać!!
    I gdzie w tym siły na figle znaleśc

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ci zazdroszczę jasmin :)
    Aga ty bynajmniej masz kota a ja nie mam żadnego zwierzątka więc siedzę czasem sama w domu :( dobrze że bynajmniej rzadko wyjeżdża i ma nadzieje że tak zostanie choć przed świętami to nic nie wiadomo.

• jasmin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Tak to jest jak chce sie godnie żyć to trzeba zarabiać!!
    I gdzie w tym siły na figle znaleśc

godnie jak godnie :) Mój M ma nienormowany czas pracy,owszem 8 godzin..czasami 12 ale nigdy prawie o tej samej porze:)

relg2n0abn31771x.png
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba sobie jednak jakoś radzić :)
    Moje drogie Panie -zmykam :) Dobrej Nocy :)

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie słomiane wdowy z nas!!
    No ten mój kot Elwis ratuje mnie z tej samotności.. ostatnio stał się bardzo zazdrosny o laptopa jak widzi że siedze i pisze to żyć mi nie daje!!:-)

jasmin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA bo w dzisiejszych czasach inaczej nie da się żyć inaczej jak w ciągłym pedzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmin wrote:
    trzeba sobie jednak jakoś radzić :)
    Moje drogie Panie -zmykam :) Dobrej Nocy :)

Miłej nocki jasmin !! pewnie będzie miła jak z M!!
    papatki!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki jasmin :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    AGA bo w dzisiejszych czasach inaczej nie da się żyć inaczej jak w ciągłym pedzie.

No niestety mała!!
    Niby pieniądze szczęścia nie dają ale żyć bez nich nie idzie!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie czasy i nic na to nie poradzimy. Musimy się po prostu dostosować i tyle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nasze państwo nic a nic nie zapewni ludzią!!
    czemu w innych krajach jest inaczej!!

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Jasmin,

Aga zazdraszczam ci kota, u mamy mam 2 koty i psa, i bardzo lubie zwierzaki ale moj M nie bardzo sie zgadza, mamusia mu wmowila alwergie na zwierzaki tylko jakos ile razy jestemsy u moich to nie kicha i nic mu sie nie dzieje, moze kiedys dojrzeje do tej decyzji, ale fajnie byloby takiego zwierzaczka chociaz miec od razu przyjemniej

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Dobranoc Jasmin,

Aga zazdraszczam ci kota, u mamy mam 2 koty i psa, i bardzo lubie zwierzaki ale moj M nie bardzo sie zgadza, mamusia mu wmowila alwergie na zwierzaki tylko jakos ile razy jestemsy u moich to nie kicha i nic mu sie nie dzieje, moze kiedys dojrzeje do tej decyzji, ale fajnie byloby takiego zwierzaczka chociaz miec od razu przyjemniej

No a taki persik to słodziak nieziemski!! jedyna wada to sierść jak się leni!!ale jak sie nie ma co robić to chociaż chodzę i sprzątam za nim hi hi.mój M mi pierwszego kota sam przywiózł ale to był zwykły dachowiec i wpadł po roku pod auto!! to zainwestowałam i mam domowego przytulaka już ponad rok!!za żadne skarby bym go nie oddała!! :-)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja moich tez nie oddalam w sumie to one nasze rodzinne dachowce sa, po prostu sie wyprowadzilam a zwierzaki zostaly, moje rodzenstwo w zyciu by mi ich zabrac nie pozowlilo, a poza tym trzebaby cala 3 wziac bo koty i pies tak sie zzyle, ze normalnie potrafia plakac za soba. a ja moje koty od zawsze na smyczy wyprowadzam bo sie o nie booje, w okolicy rozne rzeczy spotykaly koty i inne zwierzaki nie mialam ochoty znalezc ktorego dnia pupila przetrąconym karkiem wiec sie nauczyly chodzic na smyczy i sa sensacja lda wszystkich kot na smyczy i do tego idzie razem z psem :D

AGA 30 lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocia nania!!! ja nawet badania zrobiłam czy czasem nie przez kota zajść w ciąże nie umie!! ale na szczęście dobrze wyszły :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 21:33

‹‹ 536 537 538 539 540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ