plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zonk zgaduj dalejmagdzia26 wrote:To wycofuje Zbik nie wie nic i tak jak parę z nas chciałby się dowiedzieć no ej
mówcie wiec chociaż ja jestem juz pewna że to Fedra 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 20:39
Fedra, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
Czesc wam !!!ale niech wyjdzie z krzaka nowa Fasolka bo urodze

Nie no jak takie wiesci dobre to tylko musi kazdej sie udac !!!!
No jak dzien dobrych wiesci to ja dziś po wizycie iiiiiiii Roczek grzecznie główką ku wyjściu pan gin powiedział ze waży 2500 i odpowiada 35tc i znów nie dał sie odrazu zbadać bo musiał sie pochwalić tym co ma między nogami hehehe gin mówi chłopie wiemy, że masz jajka uchyl dupe heheheheeheh
No wescie powiedz nam kim jestes Nowa Fasolko bo ja dzis od 4 rana buszuje zlituj sie kochana !!!!!plisssssss
Strażaczka90, magdzia26, Libra, Pismak, Fedra, aisa, kiti, Dodi, Shagga_80, Spero, she, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szok Ty już jesteś w 35 tygodniu to jest masakra jak ten czas szybko umykaKaja wrote:Czesc wam !!!ale niech wyjdzie z krzaka nowa Fasolka bo urodze

Nie no jak takie wiesci dobre to tylko musi kazdej sie udac !!!!
No jak dzien dobrych wiesci to ja dziś po wizycie iiiiiiii Roczek grzecznie główką ku wyjściu pan gin powiedział ze waży 2500 i odpowiada 35tc i znów nie dał sie odrazu zbadać bo musiał sie pochwalić tym co ma między nogami hehehe gin mówi chłopie wiemy, że masz jajka uchyl dupe heheheheeheh
No wescie powiedz nam kim jestes Nowa Fasolko bo ja dzis od 4 rana buszuje zlituj sie kochana !!!!!plisssssss
-
Ło matko doszły mnie słuchy że się niecierpliwicie
A więc Effcia zgadała obstawiła tylko jedną i prawidłową czyli mnie
\
Test jest mój
Zrobiłam również
bete: 159,1
tsh 1,79
progresteron 23,12
I tym razem dodaje suwaczek od razu co tam że to 5 tydzień dopiero tym razem myślę pozytywnie od samego początku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 21:54
Effcia28, magdzia26, tercia, Libra, Strażaczka90, AGA 30, aisa, Fedra, mauysia, kiti, Dodi, anka_a, Shagga_80, Spero, she, gocha04, Ola_czeka, Selena, Rucia, Sandraa, sylwia1985, plemniczka lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pismak wrote:Ło matko doszły mnie słuchy że się niecierpliwicie
A więc Effcia zgadała obstawiła tylko jedną i prawidłową czyli mnie
\
Test jest mój
Zrobiłam również
bete: 159,1
tsh 1,79
progresteron 23,12
I tym razem dodaje suwaczek od razu co tam że to 4 tydzień dopiero tym razem myślę pozytywnie od samego początku
Jeeee:) gratki:) Pismaczku:) Oby Fredra była następna:) tez ma piękny wykresik:)
Pismak, Fedra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]