plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia nie rozumiem co w tym zlego ze jestem ciekawska i czytam wszystko zwiazane z ciaza- oczywiscie wiem ze wiekszosc to zwykle zabobony ale jest to ciekawe co nie znaczy ze w nie wierze. Nie wiem czemu mnie czasem tak atakujesz:'( ale dziekuje rowniez za dobre rady ktore nie raz mi dawalas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 12:45
-
Cześć Dziewczynki

dawno mnie tu nie było czasem podczytuję ale kompletnie nie mam kiedy napisać bo moje dziecko śpi jak zając pod miedzą i jak już poczytam to niestety ona się budzi.
Pozdrawiam Was serdecznie
kiti, Spero, Dodi, AGA 30, Strażaczka90, Libra, zbikowa, anka_a, she lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuuuuuper! Chociaż powinnam się obrazić,że nie dostałam jak zwykle w takich przypadkach eskaLibra wrote:dzien dobry:) wczoraj na wizycie dostalam juz zielone światełko na starania. Takze czekam na @, ktora się ociaga:/ i ruszamy...
Milego dnia
Taaaaaaaaki nius
Poprosimy jeszcze sprawozdanie ze staranek
Miło poczytać,że ktoś ma udane życie w sypialni...mnie to w ogóle miło poczytać,że ktoś ma sypialnie 
Olka,Zbik ale fajnie by było spotkać się z Wami i do tego w Krakowie...ahhhh,może kiedyś się uda...chociaż Stary już mi zapowiedział,że w tym roku nigdzie nie wyjeżdżamy (z uwagi na budowę)...masakra
a o Reddsie to mi nie przypominaj Olka,taaaaaaaaaaaką mam chęć,że szok...żurawinka,mniam 
Ja dziś cały dzień (do tej pory) poprawiałam nasz projekt...niby kilka zmian naniósł mi Szef a jak zabrałam się to nie dość,że okazało się,że nie jest tego tak mało (znaczy jedna poprawka na jednym rzucie wywoływała konieczność poprawy na kilku innych rzutach) to jeszcze jak nie Jeden to Drugi coś od Matki chciał....chociaż muszę pochwalić,że Igor dziś pięknie spał (dwa razy po 1,5-2 godziny) a i Kuba kimnął chyba z 2 godziny! Wiecie jak jest,jak chłopu coś dolega? Bo Kuba ma już takie zachowania...wczoraj stłukł kolano na rowerze i dziś jest kaleki..dopiero niedawno zaczął chodzić po domu,bo tak to nie mógł
ale najważniejsze,że rysunki już gotowe...teraz jeszcze zrobię zagospodarowanie działki, poprawię opis techniczny (coś tam też doszukał się Boss) i drukuję 4 egzemplarze 
Tyle ode mnie..zmykam zająć się czymś w domu,bo dziś poza ugotowaniem ryżu do wczorajszej zupki na P i podgrzaniem tejże zupki (i oczywiście poza zajmowaniem się chłopakami) nic nie zrobiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 18:16
Strażaczka90, zbikowa, Libra, Dodi, Spero, she, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorki, nie pisałam, bo uważałam, że to tu przeczytasz a info to i tak żadna rewelacja (bo to oczywiste było, i nie ważne czy teraz czy za miesiąc)... Ale masz rezerwację na tego najważniejszego sms;) Liczę, że kiedyś się na niego doczekasz,a po przeczytaniu spadniesz z krzesełka:p heheheShagga_80 wrote:Suuuuuper! Chociaż powinnam się obrazić,że nie dostałam jak zwykle w takich przypadkach eska
Taaaaaaaaki nius
Poprosimy jeszcze sprawozdanie ze staranek
Miło poczytać,że ktoś ma udane życie w sypialni...mnie to w ogóle miło poczytać,że ktoś ma sypialnie 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 19:06
AGA 30, Dodi, Shagga_80, Spero, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór Kochane,
Dawno mnie tutaj nie było
Mam dla Was wiadomość i zagadkę:
Otóż pojawiła się nowa fasolka u naszej ovufriendki, której to test wklejam poniżej na jej wyraźną prośbę

Waszym zadaniem jest oczywiście zgadnąć o kogo chodzi (podpowiedź obejrzyjcie wykresy)
Czekam na Wasze trafienia
Fedra, Libra, zbikowa, magdzia26, AGA 30, Effcia28, Kaja, Dodi, anka_a, Shagga_80, Spero, Rucia, Sandraa, sylwia1985, plemniczka lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]