plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry

Aguś ależ mnie nabrałaś przyznam się że uwierzyłam
o ja naiwna 
Shaggi gratuluję szybko postępujących prac przy budowie domu
my w ostatni weekend byliśmy porządkować działkę pod nasz dom ileż przy tym pracy jest ale za to dużo satysfakcji daje ta praca 
Dodi nie pamiętam (ze względu na szybko postępującą sklerozę) czy Ci gratulowałam córeczki - więc gratuluję
Sylwia mi lekarz w 13 tyg podał na 70% płeć więc może u Ciebie też już zobaczy co Twój Wiwiczek albo Wiwiczka ma między nóżkami
Zbik, Ola i Mayusia wasz żart z awatarami się udał kompletnie nie wiem która to która
Powiem wam, że ostatnio mam straszne sny dzisiaj np śniło mi się że ktoś wyjął mi z brzucha mojego dzidzia i był taki malutki może z pól kilo ważył a ja nawet go w rekach nie mogłam utrzymać cały czas mi wypadał
straszne to było ...
AGA 30, Dodi, Shagga_80, Strażaczka90, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:poprostu ciekawa jestem czy np u was sie sprawdzilo
W życiu nie przyszło mi do głowy sprawdzać tego typu bajerów. Słyszałam podobną historię o tętnie dziecka, ale jakoś też nie zagłębiałam się w temat. Ty lepiej zadbaj o swoje zdrowie i dobrze się odżywiaj a nie czytasz takie bzdury Sylwia, bo powoli zaczynam się zastanawiać czy ty jesteś emocjonalnie dojrzała na dziecko ...
Gunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻbiku gratuluję Ci tego półmaratonu. Brawo brawo brawo !

Spero mam nadzieję, że twój post o wynikach to jednak żart.
Dodi
podejrzewałam, że będziesz miała córeczkę
Oby się sprawdziło 
Możecie zacząć bitwę o rękę Mai. Sądzę, że nie będzie chciała za męża takiego płaczka i krzykacza jakim jest Leo. Totalny obciach iść z nim gdziekolwiek, więc ona raczej upychałaby go w piwnicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 14:21
Dodi, zbikowa, mauysia, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
poprostu czysta ciekawosc co nie znaczy ze jestem emocjonalnie nie dojrzala na dzieckoRucia wrote:W życiu nie przyszło mi do głowy sprawdzać tego typu bajerów. Słyszałam podobną historię o tętnie dziecka, ale jakoś też nie zagłębiałam się w temat. Ty lepiej zadbaj o swoje zdrowie i dobrze się odżywiaj a nie czytasz takie bzdury Sylwia, bo powoli zaczynam się zastanawiać czy ty jesteś emocjonalnie dojrzała na dziecko ...
-
nick nieaktualnyNoo Rutka teraz to Cię poniosłoRucia wrote:W życiu nie przyszło mi do głowy sprawdzać tego typu bajerów. Słyszałam podobną historię o tętnie dziecka, ale jakoś też nie zagłębiałam się w temat. Ty lepiej zadbaj o swoje zdrowie i dobrze się odżywiaj a nie czytasz takie bzdury Sylwia, bo powoli zaczynam się zastanawiać czy ty jesteś emocjonalnie dojrzała na dziecko ...

Aguś...wybacz Słonko,ale nie przekonałaś mnie...ale może ja się nie znam
Ja odmeldowuję się, zupka już zrobiona i nawet zjedzona tzn kto zjadł to zjadł...Kuba pewnie zanim skończy jeść to ja dam tzytza Igorkowi ubiorę nas ...i zaraz fruu na dwór...może uda się też skoczyć do 5-10-15 i do fotografa...jakoś tak czuję dziś zapał do załtwiania spraw
A wypisałam sobie chyba z 30 czynności jakie mam wykonać do Chrztu 
Buziaki,siusiaki.
AGA 30, Libra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Łeee a ja próbowałam powziąć styl Żbika... Zdawkowe wypowiedzi, zero emotikonek... A tu nici.Rucia wrote:Ola Mayuśka i Żbik pozamieniały się tylko avatarami
Z resztą każda nadal ma swój sposób pisania i łatwo można poznać która to która.
Dodi, Libra, Strażaczka90, Rucia, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

-
No dobra, skoro sprawa sie rypła i wyszła na jaw, to napiszę tylko że byliśmy dziś trzeci nas na usg stawów biodrowych Heniowatego - wszystko ok tylko nie zakończyło się jeszcze u niego kostnienie tego rewiru, więc pro forma przyjdziemy jeszcze raz za 8 tygodni
A ja mam brać antybiotyk Duomox. I tyle, idę dalej kimać.
-
Zbik, nie wiem jak ty, ale ja bym sie obrazila.mauysia wrote:A co, miałam zgodnie z prawdą napisać "zdawkowe, niewnoszące nic wypowiedzi"?
Prima Aprilis!
(Niech ten dzien sie juz konczy bo wpadam w rozdwojenie jazni!)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 16:59
Libra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale się Aga nabrałam. Normalnie łyknęłam jak młody pelikan.
I gdyby nie Spero to też bym się nie kapnęła, co laski wymyśliły.
AGA 30, Spero, Shagga_80, Strażaczka90, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6