plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Wiecie co, a ja dzis doszlam do wniosku ze potrzebuje kota, zeby moj pies byl bardziej toleranyjny, beda sie cudnie bawic razem. Przeciez tak bardzo lubie koty!
Wspaniały pomysł! my też myslimy o jakimś milusińskim dla naszych pociech. Wahamy się między anakondą i skorpionem.
zbikowa, Shagga_80, Dodi, Gunia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywyniki mogą się zmienić, na lepsze na gorsze...nie każdemu i nie zawsze...Ola_czeka wrote:O kurka, suwaczki też pomylone, zaraz do nich piszę

Spero, gdybym była Olą, to napisałabym Ci, że te wyniki mogą się zmieniać. Tak mówił lekarz mojemu M. Za miesiąc mogłoby się okazać, że jest duzo lepiej, więc nie stresuj się jeszcze.
No i na bank dostaniesz tę umowę.
mojemu szwagrowi bardzo się polepszyły, choc niestety szalu nie ma -
nick nieaktualnyprzebiegnijcie przez PT, to Wam pomachamOla_czeka wrote:Żbikowa, Ty to jesteś harpagan. Na testach do szkoły policyjnej tez jest bieganie, to możemy się umawiać na joggingi poranne, gdzies w okolicach łodzi, żeby było sprawiedliwie.
Ola_czeka, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a Może to taki Prima Arilis od Ovu:) ŻE Wam zmienili suwaczki:)
U mnie dziś wspaniała pogoda:) Grilla jakiegoś zrobimy:) pod wieczór..
Mnie od wczoraj boli bardzo krzyż;( nie moge suiedzieć na krześle
Aguś..idź z tym wyżej...Z dyscyplinara będzie Ci trudniej dostać prace.Poza tym na pewno kierownik wysłucha Cię każdemu się może zdarzyć :* Miłęgo Prima APRILIS
Ola_czeka, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna to pytanie na pewno odpowie Ci wieloródka Mauysia (dzisiaj zwana Olą;P)sylwia1985 wrote:Hej dziewuszki- pytanie do tych co urodzily.Wczoraj wyczytalam na forum ze po ph moczu mozna odczytac plec dziecka ze ponizej 7 to dziewczynka a powyzej to chlopak- ciekawa jestem jak sie Wam sprawdzilo- ja mam ph 6,50
Dodi lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]