Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ty wierzysz w takie pierdoły?

she, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo dla dziewczyn :) Chyba dałam się nabrać, a wy się po prostu zmówiłyście :)

Ola_czeka, Strażaczka90, zbikowa, nick nieaktualny, mauysia, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Sylwia ty wierzysz w takie pierdoły?
    poprostu ciekawa jestem czy np u was sie sprawdzilo

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja bym musiała swoje wyniki przejrzeć

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie prama ampirulecie:) niewiadomo kto jest kto

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem spowro, mam zapisany antybiotyk, na szczęście nie muszę przy nim zawieszać joggingu.

Ola_czeka, Dodi, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie..my już dziś zaliczyliśmy wizyte u logopedy i spacerek,bo dziś Igorek poszedł z nami, a Kubuś na rowerku biegł...w międzyczasie odebrałam od geodety mapki i już Staremu pochwaliłam się i już usłyszałam,że TO DZIŚ MUSISZ SKOŃCZYĆ PROJEKT! Masakra,znów trza noc zawalić :/
    A w ogóle to między rozbieraniem dzieci, sprzątaniem bajzlu jaki zostawilismy wychodząc w pośpiechu na zajęcia a gotowaniem zupki na P (ostatnio wychodzi mi meeeeeeeeeeega nieskromnie przyznam :P )wpadłam do Was,bo chciałam przeczytać,że dobrze rozpoznałam żarcik od Agi!! Nie widzę tego inaczej!!

Spero,ja mimo wszystko liczę,że Ty i zażartowałas sobie z nas!

Mauysia, Zbik i Ola mam nadzieję,że ten kawalarz Mariusz pomieszał Wam profile tylko na dziś :P WARIATKI :P

Mauysia zdrówka! Tak to jest,jak za wcześnie poczuje się lato :) Mój M też już biegał w t-shirtach i co trochę marudzi,że coś Mu dolega :/

Sylwia nie wierz w takie głupoty ph moczu na bank nie ma wpływu na płeć dziecka (chyba,że i Ty zażartowałaś sobie z nas a my tu głupie tłumaczymy Ci :) ).

nick nieaktualny, Strażaczka90, Ola_czeka, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny, plemniczka lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku przykro mi, ze przepisano Ci antybiotyk! Jak mawia mój młodszy syn - Antybiotyk w dziób, jogging sobie zrób!

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaga w koncu dzis Prima Aprilis:)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Do jednego gara z Małyszem, Olką i Żbikiem - gupole jedne, ale pomysłowe jak zawsze..... :D

Żbikson jesteś megaaaa z tymi reklamami :) też skorzystałam przy okazji :* t31160.gif

Aga no ja się trochę dałam nabrać musze przyznać, ale wracałam się trzy razy przeczytać, więc jednak coś mi tam nie grało :D

Blondi Twoja Izulka to istny skarb a by się wydawało, że Izy to takie niedobre dziołchy :P (czyt. Fedra <3)

Shagga no to gonicie z tematem widzę, jeśli chodzi o budowę :) cieszę się, że Twoja zupa p..... wychodzi Ci smacznie ;) no i nie chorujcie jusz <3

spadam i już nic nie gadam, bajo :*
    t117019.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:01

Strażaczka90, nick nieaktualny, Ola_czeka, nick nieaktualny, zbikowa, Gunia, plemniczka lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Shagga no to gonicie z tematem widzę, jeśli chodzi o budowę :)
    Pewnie mój M nie zgodziłby się z Tobą, On uważa,że 2 miesiące na papierkową strone budowy to stanowczo za dużo i jakby tylko mógł to już by kopał fundamenty :D A gdzie tu jeszcze do pozwolenia....

PS. Dodi,tak ostatnio zastanawiałam się,przeoczyłam chyba gdzieś Twój post o płci Maluszka Twojego,a ja chyba obstawiałam dziewczynkę z tego co pamiętam i widzę Gin też jest tego zdania,tak ? :) Super...jak się potwierdzi (przy porodzie) to rezerwuję Ją (już w ciemno :P ) na synową....chyba,że Rutka puści Majusię She :D

Dodi, Strażaczka90, nick nieaktualny, she lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kto by pomyślał, że Twój M teraz taki w gorącej wodzie kąpany :) jeszcze niedawno nogami i rękami się bronił a teraz proszę..... a niech już kopie :P najwyżej potem poprawki tylko naniesie hehe :D

Kochana nic nie przeoczyłaś, bo postu o płci nie było tylko jest info w stopce :) narazie gin tak obstawia i twardo na 100% zapewniał, ale wiesz... różnie to bywa, choć teraz już jakoś oswoiliśmy się z tą myślą i nie mielibyśmy nic przeciwko gdyby córcia została :P ejjj.... śfinia jesteś - awaryjnie bukujesz moją córkę hehe osz Ty :P nie ma co Maja ma wzięcie ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, she, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wogóle kaj jest Aisa?

no i ciekawe czy Ilonka się już zaklimatyzowała :)

i co tam u tych, które dawno nie zaglądały :/

od rana zamierzam zrobić przelew i nie mogę do tego dojść.... wszystko inne, ale nie to co mam zrobić :D
    tym oto sposobem już mnie chyba nie ma :*

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    No i kto by pomyślał, że Twój M teraz taki w gorącej wodzie kąpany :) jeszcze niedawno nogami i rękami się bronił a teraz proszę..... a niech już kopie :P najwyżej potem poprawki tylko naniesie hehe :D

Kochana nic nie przeoczyłaś, bo postu o płci nie było tylko jest info w stopce :) narazie gin tak obstawia i twardo na 100% zapewniał, ale wiesz... różnie to bywa, choć teraz już jakoś oswoiliśmy się z tą myślą i nie mielibyśmy nic przeciwko gdyby córcia została :P ejjj.... śfinia jesteś - awaryjnie bukujesz moją córkę hehe osz Ty :P nie ma co Maja ma wzięcie ;)

No mówię Ci, nie ten sam chłop :P Co tydzień ciągnie teraz do mojej Mamy jak nie wiem co,a ostatnio gdy ja się z Nią pokłóciłam to stanął po Jej stronie! Masakra! :)

A co do blokowania,heheheh rzeczywiście nie wyszło dobrze :) Po prostu pomału przyzywczajam się do myśli,że Maja She już zajęta a coś czuję,że Twoja Niunia będzie równie śliczna po Mamusi :D

Dodi, she lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi fajnie ze dziewuszka bedzie- ja mam za 2 tyg wizyte stresuje sie strasznie bo przeziebiona bylam ale u mnie to jeszcze chyba za wczesnie bedzie na poznanie plci mam tylko nadzieje ze wiwiczek zdrowy bedzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:38

Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :D
    o fakt to był PRIMA APRILIS UWAŻAJ BO SIĘ POMYLISZ hi hi hi hi hi hi hi :D :D

No nawet się udało mi hi hi :)

No ale faktycznie u nas zwalniają za takie coś :/ Kobietę zwolnili bo taśmę papierowa wsadziła do torebki zamiast fartucha i odrazu na bruk :/

Miłego słonecznego dnia :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, mauysia, Strażaczka90, Gunia, gocha04, nick nieaktualny, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A co jest z tymi avatarami? Żbiku ma Olę, Ola ma Mayuskę, a Mayuśka ma Żbika o.O

A z tym to nawet nie zauważyłam hi hi :/
    Pewnie dlatego że dopiero wstałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Dodi fajnie ze dziewuszka bedzie- ja mam za 2 tyg wizyte stresuje sie strasznie bo przeziebiona bylam ale u mnie to jeszcze chyba za wczesnie bedzie na poznanie plci mam tylko nadzieje ze wiwiczek zdrowy bedzie
    Nie jest wykluczone by w tym czasie już można było określić płeć...już w 12 tc teoretycznie można określić...gin u którego ja byłam z Igorem (w 13 tc chyba) mówił mi na wstępie,że w 12 tc da się określić płeć w ok 80% (u nas wtedy jak zajrzał Igorowi między nogi to powiedział,że nawet daje 90%)...wszystko tylko zależy od tego i jaki sprzęt ma Gin, jak Wiwiczek Ci się ułoży i jakie umiejętności posiada....a inna sprawa,że trzeba liczyć się,że może za jakiś czas (na późniejszym USG) okazać,że lekarz się pomylił :)

EDIT: Ale po chińsku napisałam, Kuba siedzi mi na kolanach i migał mi touchapadem i szyk wyszedł super :D Miało być: "wszystko tylko zależy od tego jak Wiwiczek Ci się ułoży, jaki sprzęt ma Gin i jakie umiejętności posiadaę :D

PS. Sylwia ja u Ciebie też dziewczynkę obstawiam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:47

Dodi, nick nieaktualny, mauysia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Cześć laski :D
    o fakt to był PRIMA APRILIS UWAŻAJ BO SIĘ POMYLISZ hi hi hi hi hi hi hi :D :D

No nawet się udało mi hi hi :)

No ale faktycznie u nas zwalniają za takie coś :/ Kobietę zwolnili bo taśmę papierowa wsadziła do torebki zamiast fartucha i odrazu na bruk :/

Miłego słonecznego dnia :)
    NIE DAŁAM SIĘ NABRAĆ :D A swoją drogą to zastanawiam się jak można coś służbowego włożyć do prywatnej torebki? Nie wiem,może tylko mnie to dziwne się wydaje....tak czy inaczej super,że sprostowałaś :)
    I teraz mogę z czystym sumieniem uciekać dopracowywać zupkę...i dalej uciekamy na dwór :)
    Buziaki siusiaki.

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    NIE DAŁAM SIĘ NABRAĆ :D A swoją drogą to zastanawiam się jak można coś służbowego włożyć do prywatnej torebki? Nie wiem,może tylko mnie to dziwne się wydaje....tak czy inaczej super,że sprostowałaś :)
    I teraz mogę z czystym sumieniem uciekać dopracowywać zupkę...i dalej uciekamy na dwór :)
    Buziaki siusiaki.

U nas dużo ludzi nie posiada szafek i właśnie takie sprzęty służbowe oddają koleżaką do szafek albo chowają głęboko po torebkach żeby strażnik nie znalazł bo co mają z tym zrobić jak szafki nie ma:/
    Ja mam szafkę i sprzęt służbowy noszę w kosmetyczce a torebkę mam zawsze przy sobie bo kradną bardzo z szafek rzeczy :/
    I idzie wsadzić coś przes pomyłkę do torebki pakując się do domu bo wkłada się tel , papierosy inne pierdoły do torebki z kieszeni fartucha :/
    No ale to wina złej organizacji zakładu :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 5363 5364 5365 5366 5367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ