SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ty wierzysz w takie pierdoły?

she, Libra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo dla dziewczyn :) Chyba dałam się nabrać, a wy się po prostu zmówiłyście :)

Ola_czeka, Strażaczka90, zbikowa, Shagga_80, mauysia, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Sylwia ty wierzysz w takie pierdoły?
    poprostu ciekawa jestem czy np u was sie sprawdzilo

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja bym musiała swoje wyniki przejrzeć

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie prama ampirulecie:) niewiadomo kto jest kto

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem spowro, mam zapisany antybiotyk, na szczęście nie muszę przy nim zawieszać joggingu.

Ola_czeka, Dodi, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie..my już dziś zaliczyliśmy wizyte u logopedy i spacerek,bo dziś Igorek poszedł z nami, a Kubuś na rowerku biegł...w międzyczasie odebrałam od geodety mapki i już Staremu pochwaliłam się i już usłyszałam,że TO DZIŚ MUSISZ SKOŃCZYĆ PROJEKT! Masakra,znów trza noc zawalić :/
    A w ogóle to między rozbieraniem dzieci, sprzątaniem bajzlu jaki zostawilismy wychodząc w pośpiechu na zajęcia a gotowaniem zupki na P (ostatnio wychodzi mi meeeeeeeeeeega nieskromnie przyznam :P )wpadłam do Was,bo chciałam przeczytać,że dobrze rozpoznałam żarcik od Agi!! Nie widzę tego inaczej!!

Spero,ja mimo wszystko liczę,że Ty i zażartowałas sobie z nas!

Mauysia, Zbik i Ola mam nadzieję,że ten kawalarz Mariusz pomieszał Wam profile tylko na dziś :P WARIATKI :P

Mauysia zdrówka! Tak to jest,jak za wcześnie poczuje się lato :) Mój M też już biegał w t-shirtach i co trochę marudzi,że coś Mu dolega :/

Sylwia nie wierz w takie głupoty ph moczu na bank nie ma wpływu na płeć dziecka (chyba,że i Ty zażartowałaś sobie z nas a my tu głupie tłumaczymy Ci :) ).

Libra, Strażaczka90, Ola_czeka, Dodi, AGA 30, Rucia, mauysia, Spero, plemniczka lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku przykro mi, ze przepisano Ci antybiotyk! Jak mawia mój młodszy syn - Antybiotyk w dziób, jogging sobie zrób!

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaga w koncu dzis Prima Aprilis:)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Do jednego gara z Małyszem, Olką i Żbikiem - gupole jedne, ale pomysłowe jak zawsze..... :D

Żbikson jesteś megaaaa z tymi reklamami :) też skorzystałam przy okazji :* t31160.gif

Aga no ja się trochę dałam nabrać musze przyznać, ale wracałam się trzy razy przeczytać, więc jednak coś mi tam nie grało :D

Blondi Twoja Izulka to istny skarb a by się wydawało, że Izy to takie niedobre dziołchy :P (czyt. Fedra <3)

Shagga no to gonicie z tematem widzę, jeśli chodzi o budowę :) cieszę się, że Twoja zupa p..... wychodzi Ci smacznie ;) no i nie chorujcie jusz <3

spadam i już nic nie gadam, bajo :*
    t117019.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:01

Strażaczka90, Shagga_80, Ola_czeka, AGA 30, zbikowa, Gunia, plemniczka lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Shagga no to gonicie z tematem widzę, jeśli chodzi o budowę :)
    Pewnie mój M nie zgodziłby się z Tobą, On uważa,że 2 miesiące na papierkową strone budowy to stanowczo za dużo i jakby tylko mógł to już by kopał fundamenty :D A gdzie tu jeszcze do pozwolenia....

PS. Dodi,tak ostatnio zastanawiałam się,przeoczyłam chyba gdzieś Twój post o płci Maluszka Twojego,a ja chyba obstawiałam dziewczynkę z tego co pamiętam i widzę Gin też jest tego zdania,tak ? :) Super...jak się potwierdzi (przy porodzie) to rezerwuję Ją (już w ciemno :P ) na synową....chyba,że Rutka puści Majusię She :D

Dodi, Strażaczka90, Libra, she lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kto by pomyślał, że Twój M teraz taki w gorącej wodzie kąpany :) jeszcze niedawno nogami i rękami się bronił a teraz proszę..... a niech już kopie :P najwyżej potem poprawki tylko naniesie hehe :D

Kochana nic nie przeoczyłaś, bo postu o płci nie było tylko jest info w stopce :) narazie gin tak obstawia i twardo na 100% zapewniał, ale wiesz... różnie to bywa, choć teraz już jakoś oswoiliśmy się z tą myślą i nie mielibyśmy nic przeciwko gdyby córcia została :P ejjj.... śfinia jesteś - awaryjnie bukujesz moją córkę hehe osz Ty :P nie ma co Maja ma wzięcie ;)

Shagga_80, Libra, Rucia, she, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wogóle kaj jest Aisa?

no i ciekawe czy Ilonka się już zaklimatyzowała :)

i co tam u tych, które dawno nie zaglądały :/

od rana zamierzam zrobić przelew i nie mogę do tego dojść.... wszystko inne, ale nie to co mam zrobić :D
    tym oto sposobem już mnie chyba nie ma :*

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    No i kto by pomyślał, że Twój M teraz taki w gorącej wodzie kąpany :) jeszcze niedawno nogami i rękami się bronił a teraz proszę..... a niech już kopie :P najwyżej potem poprawki tylko naniesie hehe :D

Kochana nic nie przeoczyłaś, bo postu o płci nie było tylko jest info w stopce :) narazie gin tak obstawia i twardo na 100% zapewniał, ale wiesz... różnie to bywa, choć teraz już jakoś oswoiliśmy się z tą myślą i nie mielibyśmy nic przeciwko gdyby córcia została :P ejjj.... śfinia jesteś - awaryjnie bukujesz moją córkę hehe osz Ty :P nie ma co Maja ma wzięcie ;)

No mówię Ci, nie ten sam chłop :P Co tydzień ciągnie teraz do mojej Mamy jak nie wiem co,a ostatnio gdy ja się z Nią pokłóciłam to stanął po Jej stronie! Masakra! :)

A co do blokowania,heheheh rzeczywiście nie wyszło dobrze :) Po prostu pomału przyzywczajam się do myśli,że Maja She już zajęta a coś czuję,że Twoja Niunia będzie równie śliczna po Mamusi :D

Dodi, she lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi fajnie ze dziewuszka bedzie- ja mam za 2 tyg wizyte stresuje sie strasznie bo przeziebiona bylam ale u mnie to jeszcze chyba za wczesnie bedzie na poznanie plci mam tylko nadzieje ze wiwiczek zdrowy bedzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:38

Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :D
    o fakt to był PRIMA APRILIS UWAŻAJ BO SIĘ POMYLISZ hi hi hi hi hi hi hi :D :D

No nawet się udało mi hi hi :)

No ale faktycznie u nas zwalniają za takie coś :/ Kobietę zwolnili bo taśmę papierowa wsadziła do torebki zamiast fartucha i odrazu na bruk :/

Miłego słonecznego dnia :)

Shagga_80, Libra, Dodi, Rucia, mauysia, Strażaczka90, Gunia, gocha04, Spero, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A co jest z tymi avatarami? Żbiku ma Olę, Ola ma Mayuskę, a Mayuśka ma Żbika o.O

A z tym to nawet nie zauważyłam hi hi :/
    Pewnie dlatego że dopiero wstałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Dodi fajnie ze dziewuszka bedzie- ja mam za 2 tyg wizyte stresuje sie strasznie bo przeziebiona bylam ale u mnie to jeszcze chyba za wczesnie bedzie na poznanie plci mam tylko nadzieje ze wiwiczek zdrowy bedzie
    Nie jest wykluczone by w tym czasie już można było określić płeć...już w 12 tc teoretycznie można określić...gin u którego ja byłam z Igorem (w 13 tc chyba) mówił mi na wstępie,że w 12 tc da się określić płeć w ok 80% (u nas wtedy jak zajrzał Igorowi między nogi to powiedział,że nawet daje 90%)...wszystko tylko zależy od tego i jaki sprzęt ma Gin, jak Wiwiczek Ci się ułoży i jakie umiejętności posiada....a inna sprawa,że trzeba liczyć się,że może za jakiś czas (na późniejszym USG) okazać,że lekarz się pomylił :)

EDIT: Ale po chińsku napisałam, Kuba siedzi mi na kolanach i migał mi touchapadem i szyk wyszedł super :D Miało być: "wszystko tylko zależy od tego jak Wiwiczek Ci się ułoży, jaki sprzęt ma Gin i jakie umiejętności posiadaę :D

PS. Sylwia ja u Ciebie też dziewczynkę obstawiam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:47

Dodi, Libra, mauysia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Cześć laski :D
    o fakt to był PRIMA APRILIS UWAŻAJ BO SIĘ POMYLISZ hi hi hi hi hi hi hi :D :D

No nawet się udało mi hi hi :)

No ale faktycznie u nas zwalniają za takie coś :/ Kobietę zwolnili bo taśmę papierowa wsadziła do torebki zamiast fartucha i odrazu na bruk :/

Miłego słonecznego dnia :)
    NIE DAŁAM SIĘ NABRAĆ :D A swoją drogą to zastanawiam się jak można coś służbowego włożyć do prywatnej torebki? Nie wiem,może tylko mnie to dziwne się wydaje....tak czy inaczej super,że sprostowałaś :)
    I teraz mogę z czystym sumieniem uciekać dopracowywać zupkę...i dalej uciekamy na dwór :)
    Buziaki siusiaki.

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    NIE DAŁAM SIĘ NABRAĆ :D A swoją drogą to zastanawiam się jak można coś służbowego włożyć do prywatnej torebki? Nie wiem,może tylko mnie to dziwne się wydaje....tak czy inaczej super,że sprostowałaś :)
    I teraz mogę z czystym sumieniem uciekać dopracowywać zupkę...i dalej uciekamy na dwór :)
    Buziaki siusiaki.

U nas dużo ludzi nie posiada szafek i właśnie takie sprzęty służbowe oddają koleżaką do szafek albo chowają głęboko po torebkach żeby strażnik nie znalazł bo co mają z tym zrobić jak szafki nie ma:/
    Ja mam szafkę i sprzęt służbowy noszę w kosmetyczce a torebkę mam zawsze przy sobie bo kradną bardzo z szafek rzeczy :/
    I idzie wsadzić coś przes pomyłkę do torebki pakując się do domu bo wkłada się tel , papierosy inne pierdoły do torebki z kieszeni fartucha :/
    No ale to wina złej organizacji zakładu :(

Shagga_80 lubi tę wiadomość

‹‹ 5363 5364 5365 5366 5367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ