plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ponownie..my już dziś zaliczyliśmy wizyte u logopedy i spacerek,bo dziś Igorek poszedł z nami, a Kubuś na rowerku biegł...w międzyczasie odebrałam od geodety mapki i już Staremu pochwaliłam się i już usłyszałam,że TO DZIŚ MUSISZ SKOŃCZYĆ PROJEKT! Masakra,znów trza noc zawalić

A w ogóle to między rozbieraniem dzieci, sprzątaniem bajzlu jaki zostawilismy wychodząc w pośpiechu na zajęcia a gotowaniem zupki na P (ostatnio wychodzi mi meeeeeeeeeeega nieskromnie przyznam
)wpadłam do Was,bo chciałam przeczytać,że dobrze rozpoznałam żarcik od Agi!! Nie widzę tego inaczej!!
Spero,ja mimo wszystko liczę,że Ty i zażartowałas sobie z nas!
Mauysia, Zbik i Ola mam nadzieję,że ten kawalarz Mariusz pomieszał Wam profile tylko na dziś
WARIATKI 
Mauysia zdrówka! Tak to jest,jak za wcześnie poczuje się lato
Mój M też już biegał w t-shirtach i co trochę marudzi,że coś Mu dolega 
Sylwia nie wierz w takie głupoty ph moczu na bank nie ma wpływu na płeć dziecka (chyba,że i Ty zażartowałaś sobie z nas a my tu głupie tłumaczymy Ci
).
Libra, Strażaczka90, Ola_czeka, Dodi, AGA 30, Rucia, mauysia, Spero, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry

Do jednego gara z Małyszem, Olką i Żbikiem - gupole jedne, ale pomysłowe jak zawsze.....
Żbikson jesteś megaaaa z tymi reklamami
też skorzystałam przy okazji :* 
Aga no ja się trochę dałam nabrać musze przyznać, ale wracałam się trzy razy przeczytać, więc jednak coś mi tam nie grało
Blondi Twoja Izulka to istny skarb a by się wydawało, że Izy to takie niedobre dziołchy
(czyt. Fedra
)
Shagga no to gonicie z tematem widzę, jeśli chodzi o budowę
cieszę się, że Twoja zupa p..... wychodzi Ci smacznie
no i nie chorujcie jusz 
spadam i już nic nie gadam, bajo :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:01
Strażaczka90, Shagga_80, Ola_czeka, AGA 30, zbikowa, Gunia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie mój M nie zgodziłby się z Tobą, On uważa,że 2 miesiące na papierkową strone budowy to stanowczo za dużo i jakby tylko mógł to już by kopał fundamentyDodi wrote:Shagga no to gonicie z tematem widzę, jeśli chodzi o budowę

A gdzie tu jeszcze do pozwolenia....
PS. Dodi,tak ostatnio zastanawiałam się,przeoczyłam chyba gdzieś Twój post o płci Maluszka Twojego,a ja chyba obstawiałam dziewczynkę z tego co pamiętam i widzę Gin też jest tego zdania,tak ?
Super...jak się potwierdzi (przy porodzie) to rezerwuję Ją (już w ciemno
) na synową....chyba,że Rutka puści Majusię She
Dodi, Strażaczka90, Libra, she lubią tę wiadomość
-
No i kto by pomyślał, że Twój M teraz taki w gorącej wodzie kąpany
jeszcze niedawno nogami i rękami się bronił a teraz proszę..... a niech już kopie
najwyżej potem poprawki tylko naniesie hehe 
Kochana nic nie przeoczyłaś, bo postu o płci nie było tylko jest info w stopce
narazie gin tak obstawia i twardo na 100% zapewniał, ale wiesz... różnie to bywa, choć teraz już jakoś oswoiliśmy się z tą myślą i nie mielibyśmy nic przeciwko gdyby córcia została
ejjj.... śfinia jesteś - awaryjnie bukujesz moją córkę hehe osz Ty
nie ma co Maja ma wzięcie
Shagga_80, Libra, Rucia, she, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
-
a wogóle kaj jest Aisa?
no i ciekawe czy Ilonka się już zaklimatyzowała
i co tam u tych, które dawno nie zaglądały
od rana zamierzam zrobić przelew i nie mogę do tego dojść.... wszystko inne, ale nie to co mam zrobić
tym oto sposobem już mnie chyba nie ma :* -
nick nieaktualnyDodi wrote:No i kto by pomyślał, że Twój M teraz taki w gorącej wodzie kąpany
jeszcze niedawno nogami i rękami się bronił a teraz proszę..... a niech już kopie
najwyżej potem poprawki tylko naniesie hehe 
Kochana nic nie przeoczyłaś, bo postu o płci nie było tylko jest info w stopce
narazie gin tak obstawia i twardo na 100% zapewniał, ale wiesz... różnie to bywa, choć teraz już jakoś oswoiliśmy się z tą myślą i nie mielibyśmy nic przeciwko gdyby córcia została
ejjj.... śfinia jesteś - awaryjnie bukujesz moją córkę hehe osz Ty
nie ma co Maja ma wzięcie 
No mówię Ci, nie ten sam chłop
Co tydzień ciągnie teraz do mojej Mamy jak nie wiem co,a ostatnio gdy ja się z Nią pokłóciłam to stanął po Jej stronie! Masakra! 
A co do blokowania,heheheh rzeczywiście nie wyszło dobrze
Po prostu pomału przyzywczajam się do myśli,że Maja She już zajęta a coś czuję,że Twoja Niunia będzie równie śliczna po Mamusi
Dodi, she lubią tę wiadomość
-
Dodi fajnie ze dziewuszka bedzie- ja mam za 2 tyg wizyte stresuje sie strasznie bo przeziebiona bylam ale u mnie to jeszcze chyba za wczesnie bedzie na poznanie plci mam tylko nadzieje ze wiwiczek zdrowy bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:38
Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski

o fakt to był PRIMA APRILIS UWAŻAJ BO SIĘ POMYLISZ hi hi hi hi hi hi hi

No nawet się udało mi hi hi
No ale faktycznie u nas zwalniają za takie coś
Kobietę zwolnili bo taśmę papierowa wsadziła do torebki zamiast fartucha i odrazu na bruk 
Miłego słonecznego dnia
Shagga_80, Libra, Dodi, Rucia, mauysia, Strażaczka90, Gunia, gocha04, Spero, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie jest wykluczone by w tym czasie już można było określić płeć...już w 12 tc teoretycznie można określić...gin u którego ja byłam z Igorem (w 13 tc chyba) mówił mi na wstępie,że w 12 tc da się określić płeć w ok 80% (u nas wtedy jak zajrzał Igorowi między nogi to powiedział,że nawet daje 90%)...wszystko tylko zależy od tego i jaki sprzęt ma Gin, jak Wiwiczek Ci się ułoży i jakie umiejętności posiada....a inna sprawa,że trzeba liczyć się,że może za jakiś czas (na późniejszym USG) okazać,że lekarz się pomyliłsylwia1985 wrote:Dodi fajnie ze dziewuszka bedzie- ja mam za 2 tyg wizyte stresuje sie strasznie bo przeziebiona bylam ale u mnie to jeszcze chyba za wczesnie bedzie na poznanie plci mam tylko nadzieje ze wiwiczek zdrowy bedzie

EDIT: Ale po chińsku napisałam, Kuba siedzi mi na kolanach i migał mi touchapadem i szyk wyszedł super
Miało być: "wszystko tylko zależy od tego jak Wiwiczek Ci się ułoży, jaki sprzęt ma Gin i jakie umiejętności posiadaę 
PS. Sylwia ja u Ciebie też dziewczynkę obstawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:47
Dodi, Libra, mauysia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNIE DAŁAM SIĘ NABRAĆAGA 30 wrote:Cześć laski

o fakt to był PRIMA APRILIS UWAŻAJ BO SIĘ POMYLISZ hi hi hi hi hi hi hi

No nawet się udało mi hi hi
No ale faktycznie u nas zwalniają za takie coś
Kobietę zwolnili bo taśmę papierowa wsadziła do torebki zamiast fartucha i odrazu na bruk 
Miłego słonecznego dnia
A swoją drogą to zastanawiam się jak można coś służbowego włożyć do prywatnej torebki? Nie wiem,może tylko mnie to dziwne się wydaje....tak czy inaczej super,że sprostowałaś 
I teraz mogę z czystym sumieniem uciekać dopracowywać zupkę...i dalej uciekamy na dwór
Buziaki siusiaki.
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:NIE DAŁAM SIĘ NABRAĆ
A swoją drogą to zastanawiam się jak można coś służbowego włożyć do prywatnej torebki? Nie wiem,może tylko mnie to dziwne się wydaje....tak czy inaczej super,że sprostowałaś 
I teraz mogę z czystym sumieniem uciekać dopracowywać zupkę...i dalej uciekamy na dwór
Buziaki siusiaki.
U nas dużo ludzi nie posiada szafek i właśnie takie sprzęty służbowe oddają koleżaką do szafek albo chowają głęboko po torebkach żeby strażnik nie znalazł bo co mają z tym zrobić jak szafki nie ma:/
Ja mam szafkę i sprzęt służbowy noszę w kosmetyczce a torebkę mam zawsze przy sobie bo kradną bardzo z szafek rzeczy
I idzie wsadzić coś przes pomyłkę do torebki pakując się do domu bo wkłada się tel , papierosy inne pierdoły do torebki z kieszeni fartucha
No ale to wina złej organizacji zakładu
Shagga_80 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]