plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Witam Babeczki i odmeldowuję się

Oluś pewnie,że z każdego pomieszczenia da się zrobić mieszkanie...mnie chodziło o to,że garaż to wg mnie pikuś przy oborze,ale i jedno i drugie nie jest niemożliwe do wykonania
No ja tez jestem zdania ze ze wszystkiego mozna zrobić cos jak się ma własne podwórko
No ale trochę mnie śmieszy takie robienie przy blokach gdzie karzdy ma swój kawałek że tak powiem jedni swinie z chlewiku trzymaja inni na garaż ten chlewik przerobili no i znależli się tacy co salon ze swiniami za ścianą będa mieli hi hi hi
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny

moja malutka wczoraj byla caly dzien na dworku i kubus tez bo do mamy pojechalismy i malutka jak padła o 22 tak wstala na jedzenie o 7 rano dopiero zjadla i spała do 10 i znowu poszla spac i dopiero o 12 obudzila sie na godzinke i znowu śpi
niestety nie nadrobie ale u nas wszystko ok kuba wyzdrowial Iza do tej pory jeszcze nie załapała wiec nie wiem czy jeszcze złapie ta ospe czy nie bo 2tyg juz minelo
Libra, Strażaczka90, AGA 30, Spero, Rucia, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
hejka, podbijam do góry
weekend się skończył, a tu taka cisza.
u mnie po staremu czekam na @ i mam znów zgagę jak w poprzednim miesiącu, pali żywym ogniem. Poza tym koleżanka w pracy w ciąży, oczywiście nie lubiąca dzieci (szczególnie tych bawiących się pod blokiem).
Trochę was podczytuję i życzę wszystkim zdrówka, bo strasznie tu się zarazkowo zrobiło.
Libra, Spero, Strażaczka90, Rucia, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyDobry dzionek dziewczyny

Ale sobie narobiłam dziś w pracy
Przez pomułkę wsadziłam knipeksa ( takię kombinerki ) do torebki zamiast do fartucha i jak wychodziąłm z pracy to ochroniarz jak co dzień sprawdzał torbkę i znalazł tego knipekasa i odrazu dyscyplinarka 
Ja pierdziu nawet nie szło wytłumaczyć draniowi ze zawsze w szafce zostawiam w fartuchu
No i po pracy z:(
Miłęgo dnia ide spać
-
nick nieaktualnyło kurde:(AGA 30 wrote:Dobry dzionek dziewczyny

Ale sobie narobiłam dziś w pracy
Przez pomułkę wsadziłam knipeksa ( takię kombinerki ) do torebki zamiast do fartucha i jak wychodziąłm z pracy to ochroniarz jak co dzień sprawdzał torbkę i znalazł tego knipekasa i odrazu dyscyplinarka 
Ja pierdziu nawet nie szło wytłumaczyć draniowi ze zawsze w szafce zostawiam w fartuchu
No i po pracy z:(
Miłęgo dnia ide spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 09:20
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Hej
No i masz Aga swoje sny. Ale co, od razu zwolnili bez ostrzeżenia?
AGA 30 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzeeść
Ola, Małysz, Żbik do tablicy bo normalnie w oczach mi się mieni! jak ja mam was teraz rozpoznać, przecież nie czytam nicków tylko na obrazki patrzę
Agaa nie nabrałam się!
Ale Wam coś powiem nie prima aprilisowego niestety. przesłali nam wyniki m. i są najgorsze z dotychczasowych.... gdzie ta @ ... myślałam że w pt pojedziemy do lekarza ale SzP nie przyłazi
nic spróbuję na pon. załatwić wolne lub popołudniową zmianę i może się uda. Oczywiście jestem trochę podłamana, bo nadzieja, że po kuracji będzie lepiej była, ale śmiać mi się chce po prostu już z tego.
No to tyle. dziś się dowiem, czy dostanę umowę czy nie, ale w prima aprilis to w sumie tak dziwnie
Miłego dnia. jutro mam w końcu (po 6 dniach pracy) wolne!
Dodi, AGA 30, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySperuś, mimo ze kuracja to wyniki się pogorszyły? Nosz kurcze...Spero wrote:Ale Wam coś powiem nie prima aprilisowego niestety. przesłali nam wyniki m. i są najgorsze z dotychczasowych.... gdzie ta @ ... myślałam że w pt pojedziemy do lekarza ale SzP nie przyłazi
nic spróbuję na pon. załatwić wolne lub popołudniową zmianę i może się uda. Oczywiście jestem trochę podłamana, bo nadzieja, że po kuracji będzie lepiej była, ale śmiać mi się chce po prostu już z tego.
No to tyle. dziś się dowiem, czy dostanę umowę czy nie, ale w prima aprilis to w sumie tak dziwnie
Miłego dnia. jutro mam w końcu (po 6 dniach pracy) wolne!
Trzymam kciuki za uwowe&&&&& -
nick nieaktualny
-
O kurka, suwaczki też pomylone, zaraz do nich piszę

Spero, gdybym była Olą, to napisałabym Ci, że te wyniki mogą się zmieniać. Tak mówił lekarz mojemu M. Za miesiąc mogłoby się okazać, że jest duzo lepiej, więc nie stresuj się jeszcze.
No i na bank dostaniesz tę umowę.
Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]