plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismaczku GRATULACJE!!!!! Niech ciąża będzie nudna i spokojna ;*
Ja jestem po badaniu i dalej mam tyłozgięcie. Nie przeszkadza to maluszkowi więc nie panikuję. Na USG było super. Dowiedziałam się, że maleństwo jest jedno, jest zdrowe, serduszko bije i ma już 5cm i z USG wychodzi 11 tydzień i 5 dzień.
Jest to MAŁY LEŃ (stwierdzam, że po tatusiu) i wcale nie chciał się ruszyć. Jak lekarz go trącał głowicą to tylko chwilkę machał rękami i nogami i znów zastygał w bezruchu. Usadowił się po prawej stronie i bardzo nisko bo lekarz w bliźnie po zabiegowej musiał się doszukiwać malca. Przez to mam wpisane warunki badania: niezadowalające z powodu ułożenia płodu.
Myślę, że to dziewucha i miała focha, że jej w spaniu przeszkadzamy
Nie było szans na zajrzenie między nogi więc dalej bawimy się w obstawianie płci 
Dobranoc
Pismak, Dodi, zbikowa, Strażaczka90, Shagga_80, Spero, aisa, Libra, AGA 30, magdzia26, Rucia, kiti, plemniczka, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam jestem pewna,że wkrótce takiego niusa się doczekam...i obawiam się,że wtedy chłopcy nie będą mieli z Matki pożytku,bo będę nieobecnaLibra wrote:Sorki, nie pisałam, bo uważałam, że to tu przeczytasz a info to i tak żadna rewelacja (bo to oczywiste było, i nie ważne czy teraz czy za miesiąc)... Ale masz rezerwację na tego najważniejszego sms;) Liczę, że kiedyś się na niego doczekasz,a po przeczytaniu spadniesz z krzesełka:p hehehe

Witam ponownie...po otrzymaniu niusa dzisiejszego nie mogłam doczekać się jak wejdę tu i przeczytam oficjalne wiadomości...a chłopcy jak na złość nie chcieli się położyć
Kuba dalej nie śpi, niestety wychodzi 3godzinna drzemka zrobiła swoje 
Nic,idę nadrabiać
Dodi, Spero, aisa, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA pewnie,grunt to pozytywne myśleniePismak wrote:Ło matko doszły mnie słuchy że się niecierpliwicie
A więc Effcia zgadała obstawiła tylko jedną i prawidłową czyli mnie
\
Test jest mój
Zrobiłam również
bete: 159,1
tsh 1,79
progresteron 23,12
I tym razem dodaje suwaczek od razu co tam że to 5 tydzień dopiero tym razem myślę pozytywnie od samego początku
Gratuluję Kochana :*
Dodi, Spero, Pismak, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo niech Dzidzia przestanie sobie żarty z Mamusi robić! Proszę ustawić się głową w dół!!aisa wrote:Jeszcze troszkę się wstrzymam
chyba...
Belly pokazuje że dziś zaczął się 9 miesiąc!
Moje wieści z wczorajszej wizyty nie są takie wesołe. Dzidzia zrobiła taki żart prima aprilisowy i obróciła się poprzecznie (2 tyg temu był głową w dół).
W poniedziałek kolejne sprawdzanie i jeśli nic się nie zmieni próba odwrócenia dziecka więc pół dnia w szpitalu.
Jeśli to się nie uda to planowana będzie cesarka.
Wciąż mam nadzieję, że to taki żart dzidzi był na 1 kwietnia i do poniedziałku ustawi się jak trzeba i spokojnie poczekamy w domu do porodu.
Dodi, aisa, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
anka_a wrote:Pismaczku GRATULACJE!!!!! Niech ciąża będzie nudna i spokojna ;*
Ja jestem po badaniu i dalej mam tyłozgięcie. Nie przeszkadza to maluszkowi więc nie panikuję. Na USG było super. Dowiedziałam się, że maleństwo jest jedno, jest zdrowe, serduszko bije i ma już 5cm i z USG wychodzi 11 tydzień i 5 dzień.
Jest to MAŁY LEŃ (stwierdzam, że po tatusiu) i wcale nie chciał się ruszyć. Jak lekarz go trącał głowicą to tylko chwilkę machał rękami i nogami i znów zastygał w bezruchu. Usadowił się po prawej stronie i bardzo nisko bo lekarz w bliźnie po zabiegowej musiał się doszukiwać malca. Przez to mam wpisane warunki badania: niezadowalające z powodu ułożenia płodu.
Nie było szans na zajrzenie między nogi więc dalej bawimy się w obstawianie płci 
Dobranoc
Kochana moja siostra ma też tyłozgięcie macicy.To w niczym nie przeszkadza
gocha04, anka_a lubią tę wiadomość
-
witałam się już dzisiaj? bo nie pamiętam

takie newsy to ja lubię
gratuluję i tutaj po raz 68 Pismaku :*
też Cię kocham Effciu :*
anka dzięki za tekst o brzuchu, ale czy Ty wiesz ile ja już ważę????
fajnie, że na USG wszystko generalnie ok, gdyby nie ta mała przeszkoda w postaci kiepskiego ułożenia, ale to tylko na chwilę pewnie a potem malec będzie fikał koziołki
aisko jesteś
to Ci dzidzior
spokojnie, myślę, że jeszcze zdąży się z 3 razy obrócić póki nie wyjdzie na świat hehe
ale lipa dzisiaj z tym pisaniem jeśli o mnie chodzi hehehe
Strażaczko a Ty przypadkiem nie powinnaś se testu jebnąć?
Dobranoc :*
Shagga_80, Spero, aisa, Pismak, zbikowa, Strażaczka90, magdzia26, Effcia28, kiti, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam chłopca obstawiamanka_a wrote:Pismaczku GRATULACJE!!!!! Niech ciąża będzie nudna i spokojna ;*
Dobranoc
magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj DorciaDodi wrote:witałam się już dzisiaj? bo nie pamiętam

takie newsy to ja lubię
fajnie, że na USG wszystko generalnie ok, gdyby nie ta mała przeszkoda w postaci kiepskiego ułożenia, ale to tylko na chwilę pewnie a potem malec będzie fikał koziołki
aisko jesteś
to Ci dzidzior
spokojnie, myślę, że jeszcze zdąży się z 3 razy obrócić póki nie wyjdzie na świat hehe
Też jestem zdania,że Ktoś tu powinien zatestować
Dodi, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Witaj Dorcia

Też jestem zdania,że Ktoś tu powinien zatestować
Witaj Agusia
cieszę się, że się zgadzamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 23:31
Shagga_80, Strażaczka90, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór

Pismaczku kochany jeszcze raz ogromne gratulacje! i bardzo mi się podoba Twoje pozytywne myślenie
Kaja, Anka cieszę bardzo że z maluszkami wszystko dobrze, a maleństwo aisy uprasza się o powrót do prawidłowej pozycji
Miło że ktoś tam o mnie pomyślał, jednak tak jak dziś Pismaczek rano zrobił test tak do mnie zawitała @. Jak wspomniałam wyniki niestety nie były żartem na prima aprilis. w pt jedziemy do lekarza i nie wiem co dalej...
noo ale byłam dziś w teatrze na Jesus Christ Super Star i widziałam Janusza Radka .... mmmm rewelka uwielbiam ten głos - mam na punkcie jego głosu podobnego bzika co na punkcie Kuby Badacha
a tymczasem dobrej nocy
Pismak, Dodi, Shagga_80, zbikowa, Strażaczka90, Libra, AGA 30, aisa, magdzia26, mauysia, Rucia, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:witałam się już dzisiaj? bo nie pamiętam

takie newsy to ja lubię
aisko jesteś
to Ci dzidzior
Kochana..poczekam bo może za wcześnie jest?zrobie w 30 dc -
Strażaczka90 wrote:Kochana..poczekam bo może za wcześnie jest?zrobie w 30 dc
generalnie nie wiadomo dokładnie kiedy miałaś owulkę
faszerujesz się zapewne jakimiś lekami na tą nogę jeszcze co nie? a ile na ogół trwa Twój cykl? ja wolałabym wiedzieć, gdybym leczyła co innego przy okazji!
-
Kochana nie biore tabsów p.bólowych cykle mam 38 dniowe.Zawsze owulke miałam po 25 dc..Biorę tylko clexane zastrzyki w brzuch..Ale je biora równeiż kobiety w ciązy.Po @ brałam tylko jedną pamietam..starałam się nie brać żadnych p.bólowych.Bo nie sprzyja to tez dobrze..wolałam przecierpiećDodi wrote:generalnie nie wiadomo dokładnie kiedy miałaś owulkę
faszerujesz się zapewne jakimiś lekami na tą nogę jeszcze co nie? a ile na ogół trwa Twój cykl? ja wolałabym wiedzieć, gdybym leczyła co innego przy okazji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 00:00
-
trudno cokolwiek stwierdzić na podstawie tej połówki wykresu..... poczekamy, zobaczymy
mam wrażenie, że jest już wyższa faza temperatur, ale może mi się tylko wydawać
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witam zrana jak smietana hihi albo jak pączek z dżemem taki wczoraj piekny wieczór , że dziś chcę następną fasolkę , która się ukrywa ja poczekam mam czas
magdzia26, Strażaczka90, Pismak, Dodi, sylwia1985, aisa, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]