plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Pismaku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin oraz gratuluję zdania testu
.
Libra super wieści o zielonym świetle, tym samym znaczy to, że super wszystko wygląda w środku.
magdzia26, Pismak, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hej
ale dawno mnie tu nie było..
Pismaczku
i tu Ci gratuluje kochana
super że sie udało
i spokojnej ciąży zycze 
No i wsystkiego najlepszego w dniu urodzin
i super sobie prezent sprawiłaś
podobnie jak ja
Ola_czeka, Strażaczka90, magdzia26, Pismak, nick nieaktualny, Dodi, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anka_a, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

Dziękuję Kochane
Prezent to prawda bombowy i w sumie dziś powinnam dopiero test robić ale jakoś wolałam wiedzieć przed urodzinami
Aisko masz racje ważne żeby dzidzka znalazła się po jasnej stronie cała, zdrowa i bezpieczna a jak to już mniejszy problem :p
Kaju cieszę się że z Roczkiem wszystko dobrze
Ola widzisz o tym nie pomyślałam ale faktycznie teraz muszę coś wykombinować
Miłego dnia
nick nieaktualny, magdzia26, Dodi, nick nieaktualny, Effcia28, aisa, Kaja, kiti, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyw srodku mam jeszcze mala dziurkę po mięśniaku, ale profesor powiedział,ze to nie powinno przeszkadzać w tym cyklu, bo owulacja szykuje się z lewego jajnika. Poza tym założyli mi jakąś siatkę i dzieki temu tak szybko moge się juz starać... Gdybym nie miala zalozonie siatki, to musiałabym czekać ok pół rokugocha04 wrote:Libra super wieści o zielonym świetle, tym samym znaczy to, że super wszystko wygląda w środku.
Edit
@ przyszła, zaczelam nowy cykl, wiec ruszamy:) 25 cykl...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 09:30
gocha04, Pismak, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sylwia1985, a-koczek, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Pismaczku i tutaj jeszcze raz najlepszego :*
swoją drogą do M zrobił ładny prezent na urodziny.... żadna Go nie pochwaliła, ja nie wiem hehe
Witaj Selenko miło Cię widzieć
co tam u Was?
Kaja co się nie upominasz? wczoraj zakręciłam się jak g..... w trawie i zapomniałam powiedzieć, że bardzo się cieszę że rośnie chłop jak dąb
Ola patrz na to nie wpadłam, że po tym możemy poznać, że się u nas coś dzieje
zaraz drastycznie wzrasta liczba zapisanych stron hehe 
hej Gocha
podoba mi się tekst ze zdanym testem 
Mauyś jak tak Wasze samopoczucia?
Shaggowska wyspałaś się? sesesesese
edit:
Libra teraz już mi chyba krew do palców rąk nie dopłynie jak zacznę kciuki trzymać :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 10:40
Pismak, Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, zbikowa, kiti, Selena, a-koczek, gocha04, nick nieaktualny, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby

Pismaczku tu również życzę Ci wszystkiego najlepszego...w obecnej sytuacji to życzę Ci przede wszystkim spokojnej, a wręcz nudnej ciąży a za 8 m-cy błyskawicznego i bezproblemowego rozwiązania i cudnej kruszynki :*
Doduś, w sumie się wyspałam...położyłam się o 2 ,za 2 godziny Tulistworek zrobił pierwszą pobudkę na tzytza i wrócił do łóżeczka, a o 8 już na dobre obudził się...jak zwykle sam sobie włączył karuzelkę (nogą
bo przecież On nad ranem spi prawie w poprzek łożeczka) i domagał się zabrania stamtą!
Teraz już od godziny prawie śpi a my z Kubą właśnie zasiedliśmy do projektowania
Witamy @ Librusi...chyba pierwszy raz tak oczekiwana była u Ciebie ta przyjaciółka
Tymczasem znikam bo przecież Młody spać wiecznie nie będzie,a ja ledwo AutoCada otworzyłam
Dodi, Ola_czeka, magdzia26, aisa, Pismak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mauysia lubią tę wiadomość
-
No Shagga to jak Ci syn teraz pomaga to pójdzie raz, dwa, więc luuuzzzik

He he właśnie sobie wyobraziłam, jak Igorex włącza sobie karuzelę hehe i fajnie to musi wyglądać jak się tak kręci w łóżeczku
Miłego dnia Łobuzy :*
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie...M miał w tym swój maluśki udziałDodi wrote:Pismaczku i tutaj jeszcze raz najlepszego :*
swoją drogą do M zrobił ładny prezent na urodziny.... żadna Go nie pochwaliła, ja nie wiem hehe

Wyłączyłam Fb,bo myślę,że rozpraszałby mnie za bardzo...ale ovu jakoś nie wyłączyłam i coś czuję,że porysuję
Pismak, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dodi ty mowisz , ze zawinieta byłaś , a ja nic lepiej jak Zombi juz o 17 gadalam pierdoly na tej wizycie u gina i z tego wszystkiego o Ktg zapomnialam zapytac , ale 14 mam wizytę iiiii zapisze se na kartce bo cholera jasna zamiast o porodzie to o pierdolach zeszło ehhhh , ale tez mnie zapytał czy ja chce to znieczulenie zwenatrzoponowe iiii sie zapowietrzylam bo kurde zapomnailam mu odp czy ja to chcę sama nie wiem kirde to igła kurde , a ja i igły to dramat , a jeszcze jak czytalam w kręgosłup ehhhh sama nie wiem czy to chce ....
Wiec pytam czy warto to znieczulenie brać !!!!! ???
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i pospane
A Matka chorobliwie drobiazgowa niewiele zrobiła...tak to jest,jak ma się jakieś paranoje i chce się wyszukać najpiękniejszą z możliwych czcionek i kolory....jakby to było ważne
Tym tempem to do końca roku nie skończę 
Trzymajcie kciuki,by Najmłodszy posiedział trochę w leżaczku...nie zapeszając siedzi teraz
Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pismaczku ależ prezent Ci m zgotował, postarał się chłopina

Z okazji twego święta życzę Ci samych dobrych i radosnych chwil, iii żeby fasolka rosła jak na drożdżach
ja już niestety musiałam wrócić do Pl...i chyba się dni płodne zaczynają... co za paradoks, m pewno w święta znów trafi na @.
Pismak, Dodi lubią tę wiadomość

[/url]