Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :)
    Dzień dobry :)

Pismak, Dodi, Kaja lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajuś super że z Roczkiem wszystko dobrze duży chłop z niego rośnie :)
    Ja to zaczynam mieć schizy ostatnio że brzuch zamiast rosnąć zaczyna mi maleć ...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Pismaku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin oraz gratuluję zdania testu ;).

Libra super wieści o zielonym świetle, tym samym znaczy to, że super wszystko wygląda w środku.

magdzia26, Pismak, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Effcia28 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak, wspaniałych urodzin! Spełnienia marzeń Ci nie życzę, bo co za dużo to nie zdrowo :P

Zaszalejcie dziś, bo po raz ostatni jesteście w ten dzień we dwójkę ;)

magdzia26, Pismak, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ale dawno mnie tu nie było..
    Pismaczku :) i tu Ci gratuluje kochana :) super że sie udało :) i spokojnej ciąży zycze :)
    No i wsystkiego najlepszego w dniu urodzin :) i super sobie prezent sprawiłaś :) podobnie jak ja ;)

Ola_czeka, Strażaczka90, magdzia26, Pismak, nick nieaktualny, Dodi, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anka_a, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku tutaj również wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) Zafundowałaś sobie bombowy prezent urodzinowy :)

Pismak, magdzia26, Dodi, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, Gunia lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziękuję Kochane <3

Prezent to prawda bombowy i w sumie dziś powinnam dopiero test robić ale jakoś wolałam wiedzieć przed urodzinami :D

Aisko masz racje ważne żeby dzidzka znalazła się po jasnej stronie cała, zdrowa i bezpieczna a jak to już mniejszy problem :p

Kaju cieszę się że z Roczkiem wszystko dobrze :)

Ola widzisz o tym nie pomyślałam ale faktycznie teraz muszę coś wykombinować :D

Miłego dnia :)

nick nieaktualny, magdzia26, Dodi, nick nieaktualny, Effcia28, aisa, Kaja, kiti, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Libra super wieści o zielonym świetle, tym samym znaczy to, że super wszystko wygląda w środku.
    w srodku mam jeszcze mala dziurkę po mięśniaku, ale profesor powiedział,ze to nie powinno przeszkadzać w tym cyklu, bo owulacja szykuje się z lewego jajnika. Poza tym założyli mi jakąś siatkę i dzieki temu tak szybko moge się juz starać... Gdybym nie miala zalozonie siatki, to musiałabym czekać ok pół roku

Edit
    @ przyszła, zaczelam nowy cykl, wiec ruszamy:) 25 cykl...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 09:30

gocha04, Pismak, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sylwia1985, a-koczek, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pismaczku i tutaj jeszcze raz najlepszego :*
    swoją drogą do M zrobił ładny prezent na urodziny.... żadna Go nie pochwaliła, ja nie wiem hehe <3

Witaj Selenko miło Cię widzieć ;) co tam u Was?

Kaja co się nie upominasz? wczoraj zakręciłam się jak g..... w trawie i zapomniałam powiedzieć, że bardzo się cieszę że rośnie chłop jak dąb :P

Ola patrz na to nie wpadłam, że po tym możemy poznać, że się u nas coś dzieje :D zaraz drastycznie wzrasta liczba zapisanych stron hehe ;)

hej Gocha :) podoba mi się tekst ze zdanym testem :P

Mauyś jak tak Wasze samopoczucia?

Shaggowska wyspałaś się? sesesesese :P

edit:
    Libra teraz już mi chyba krew do palców rąk nie dopłynie jak zacznę kciuki trzymać :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 10:40

Pismak, Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, zbikowa, kiti, Selena, a-koczek, gocha04, nick nieaktualny, plemniczka lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie

Pismaczku Wszystkiego Najlepszego:)

Pismak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby :)
    Pismaczku tu również życzę Ci wszystkiego najlepszego...w obecnej sytuacji to życzę Ci przede wszystkim spokojnej, a wręcz nudnej ciąży a za 8 m-cy błyskawicznego i bezproblemowego rozwiązania i cudnej kruszynki :*

Doduś, w sumie się wyspałam...położyłam się o 2 ,za 2 godziny Tulistworek zrobił pierwszą pobudkę na tzytza i wrócił do łóżeczka, a o 8 już na dobre obudził się...jak zwykle sam sobie włączył karuzelkę (nogą :P bo przecież On nad ranem spi prawie w poprzek łożeczka) i domagał się zabrania stamtą!
    Teraz już od godziny prawie śpi a my z Kubą właśnie zasiedliśmy do projektowania :)

Witamy @ Librusi...chyba pierwszy raz tak oczekiwana była u Ciebie ta przyjaciółka :D

Tymczasem znikam bo przecież Młody spać wiecznie nie będzie,a ja ledwo AutoCada otworzyłam :/

Dodi, Ola_czeka, magdzia26, aisa, Pismak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mauysia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Shagga to jak Ci syn teraz pomaga to pójdzie raz, dwa, więc luuuzzzik :D
    He he właśnie sobie wyobraziłam, jak Igorex włącza sobie karuzelę hehe i fajnie to musi wyglądać jak się tak kręci w łóżeczku :)
    Miłego dnia Łobuzy :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Pismaczku i tutaj jeszcze raz najlepszego :*
    swoją drogą do M zrobił ładny prezent na urodziny.... żadna Go nie pochwaliła, ja nie wiem hehe <3
    No właśnie...M miał w tym swój maluśki udział :P

Wyłączyłam Fb,bo myślę,że rozpraszałby mnie za bardzo...ale ovu jakoś nie wyłączyłam i coś czuję,że porysuję :P

Pismak, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku wszystkiego naj i gratulacje :) spokojnej ciazy zycze

Pismak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • tercia Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ode mnie również - najlepsze życzenia :)

Pismak lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak sto lat!!!!

Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi ty mowisz , ze zawinieta byłaś , a ja nic lepiej jak Zombi juz o 17 gadalam pierdoly na tej wizycie u gina i z tego wszystkiego o Ktg zapomnialam zapytac , ale 14 mam wizytę iiiii zapisze se na kartce bo cholera jasna zamiast o porodzie to o pierdolach zeszło ehhhh , ale tez mnie zapytał czy ja chce to znieczulenie zwenatrzoponowe iiii sie zapowietrzylam bo kurde zapomnailam mu odp czy ja to chcę sama nie wiem kirde to igła kurde , a ja i igły to dramat , a jeszcze jak czytalam w kręgosłup ehhhh sama nie wiem czy to chce ....

Wiec pytam czy warto to znieczulenie brać !!!!! ???

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i pospane :/ A Matka chorobliwie drobiazgowa niewiele zrobiła...tak to jest,jak ma się jakieś paranoje i chce się wyszukać najpiękniejszą z możliwych czcionek i kolory....jakby to było ważne :/ Tym tempem to do końca roku nie skończę :/
    Trzymajcie kciuki,by Najmłodszy posiedział trochę w leżaczku...nie zapeszając siedzi teraz :P

Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku ależ prezent Ci m zgotował, postarał się chłopina :P
    Z okazji twego święta życzę Ci samych dobrych i radosnych chwil, iii żeby fasolka rosła jak na drożdżach <3

ja już niestety musiałam wrócić do Pl...i chyba się dni płodne zaczynają... co za paradoks, m pewno w święta znów trafi na @.

Pismak, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie a kto zajmuje sie tabelka?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 5371 5372 5373 5374 5375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ