plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a moze przetrwaja zolnierzyki:)kiti wrote:Pismaczku ależ prezent Ci m zgotował, postarał się chłopina

Z okazji twego święta życzę Ci samych dobrych i radosnych chwil, iii żeby fasolka rosła jak na drożdżach
ja już niestety musiałam wrócić do Pl...i chyba się dni płodne zaczynają... co za paradoks, m pewno w święta znów trafi na @.
kiti lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Pismak kiedy do ginka idziesz?
Jutro o 9
magdzia26, Dodi, sylwia1985, Kaja, Strażaczka90, kiti, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dodi wrote:Dzień dobry

Witaj Selenko miło Cię widzieć
co tam u Was?
A u nas wsystko ok
odliczamy już dni do Kacperka chrzcin i naszego ślubu kościelnego
poza tym dalej chodzimy z Kacpim na rehabilitacje:) no i mamy też wizyte u kardiologa..niestety musimy iść prywatnie
bo na nfz to szkoda gadać..a prywatnie też dopiero w maju...
nick nieaktualny, mauysia lubią tę wiadomość
-
Pismak, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Jedno z marzeń właśnie się spełniło więc teraz życzę spokojnej i nudnej ciąży a na końcu będzie spełnione kolejne marzenie, śliczna dzidzia z Państwem Pismakami

Ps. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Ja się zajmuje tabelką, a o co chodzi?
Kiti, trzymam kciuki żeby M nie trafił na @ a jeszcze bardziej za to żeby żołnierzyki w tym cyklu zdziałały co trzeba
Kaja, jakie inne środki na ból masz w tym szpitalu w którym będziesz robić?
Libra, fajnie że @ już jest a jak się skończy to działanie
Będę trzymać mocno kciuki! Super, że ładnie się goi co trzeba i że możecie już działać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 14:49
Pismak, magdzia26, Dodi, Kaja, nick nieaktualny, kiti, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Asaia gin mówił tylko to zewnatrzoponowe o innym nie wspomniał ehhhh
Lub pałką w łeb za darcie ryja hihi to ode mnie takie znieczulenie w hihihihi
Dodi, aisa, Ola_czeka, anka_a, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjakas marna ta przyjaciółka... poprzednio chciał mnie utopić i zużyłam ponad 60 podpasek... a teraz to skąpiradło i mogę spokojnie w wkładkach chodzić... ale w przyszłym cyklu monitoring z badaniami hormonów, to zobaczymy czy wszystko graShagga_80 wrote:Witamy @ Librusi...chyba pierwszy raz tak oczekiwana była u Ciebie ta przyjaciółka

-
nick nieaktualny
-
Kaja, tych niemedycznych te jest trochę, ale to zależy co ma dany szpital.
U mnie np jest odpoczynek w wannie albo pod prysznicem, akupunktura, masaż, elektroprądy, gaz uspokajający. Można wybrać podskórne zastrzyki co niby uaktywnia endorfiny (brzmi dziwnie ale ponoć działa). No a z tych medycznych to zewnątrzoponowe albo podpajęczynówkowe, znieczulenie szyjki macicy albo miednicy ale to przedłuża poród.
Dowiedz się co proponuje Twój szpital, a na wszelki wypadek możesz powiedzieć, że myślisz o tym zewnątrzoponowym. Z nim jest chyba tak, że można je podać do któregoś momentu bo potem już za późno.
Dodi, kiti, Kaja, Ola_czeka, nick nieaktualny, anka_a, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
Chciałabym żeby żołnierzyki m przeszły tą próbę wzorowo
ale pewno już wszystkie wymiękły 
Libra moja @ w tym cyklu też skąpo zaczynała ale za to jaki finisz miała
nick nieaktualny, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam nadzieję, że dotrwają:* a @ była wielką małpą, bo musiała akurat zalewać jak dotarłaś już do mkiti wrote:Chciałabym żeby żołnierzyki m przeszły tą próbę wzorowo
ale pewno już wszystkie wymiękły 
Libra moja @ w tym cyklu też skąpo zaczynała ale za to jaki finisz miała
kiti, nick nieaktualny, anka_a lubią tę wiadomość
-
Pismak, magdzia26, Strażaczka90, Selena, kiti, aisa, Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ola_czeka, tercia, nick nieaktualny, anka_a, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość

[/url]