plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwaga suchar dnia:
jak sie nazywa placz malego raka?
Wycieraczka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 08:35
aisa, Ola_czeka, Rucia, magdzia26, Dodi, Libra, Effcia28, Pismak, Shagga_80, anka_a, gocha04, sylwia1985, Gunia, plemniczka, Spero, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Kaja, pewnie że dasz rade bez. Ja też planowałam bez zzo, za to gazem i elektroprądami nie pogardze, do tego wlaze pod prysznic (wanna mnie nie przekonuje) i poskacze na piłce i jakoś będzie
No chyba że dzidzia zdecyduje się być uparciuchem i będę mieć cc to nici z mojego planu..
Zapomniałam się pochwalić, że w poniedziałek byliśmy na zwiedzaniu porodówki. Fajna sprawa, dobrze wiedzieć jak to wygląda wcześniej.
Ola, oglądasz każdy odcinek Rancza?
Żbik, spakowałaś wszystko, torbe masz ze sobą?
zbikowa, magdzia26, Dodi, Libra, Pismak, Shagga_80, a-koczek, anka_a, gocha04, plemniczka, Spero lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Dzień Dobry!
Żbik, spakowałaś wszystko, torbe masz ze sobą?
Majtki na zmiane w kieszen, flaszka wina pod pache i jestem redi!
Ola powiedziala ze sie podzieli szczoteczka do protezy
Ola_czeka, aisa, Dodi, Libra, Effcia28, Pismak, Shagga_80, a-koczek, anka_a, Gunia, plemniczka, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:No ,a może sie wypowiedzą Rucia ,Malysz, Shaguniu jak wam szło z tym znieczuleniem lub bez ????!!!!!! Blondi , Effcia wy też wypowiedzcie sie Proszę

Kaju już kiedyś wypowiadałam się na ten temat, że rodziłam Kingę bez znieczulenia 10 godzin naturalnie, nic mnie nie bolało, jedynie się zmęczyłam. Z Leosiem leżałam 1,5h na porodówce ze skurczami co 4 minuty, i też mnie nic nie bolało. Pytałam się mojej mamy jak ona wspomina swoje 3 porody, i też miała tak jak ja - zero bólu.
Dodi, magdzia26, Shagga_80, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry

Zbikowa fajnie ze spotkasz sie z Ta aparatka
Macie serdeczne pozdro od Kfjatusia :*
U Plemni wszystko ok z tego co mi wiadomo, miala tu wejsc na dniach
Pismak czekam na relacje
Mowicie ze da sie urodzic bez znieczulenia? OMG tego sie boje
Milego piateczku :*
zbikowa, aisa, Rucia, Spero, Libra, Pismak, magdzia26, Shagga_80, anka_a, gocha04, Gunia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dodi ja na każdej wizycie miałam zlecane badania krwi i moczu.

Rucia no właśnie to mnie trochę niepokoi bo gdzie nie uderzę to dziewczyny mówią o badaniach przed wizytą a u mnie dupa i lekarz jak widać też dupa
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]
[/url]