plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Może warto zmienić lekarza? Mi często wychodziły złe wyniki moczu, musiałam wtedy brać dodatkowe leki, a w zasadzie gdyby nie te badania to nawet bym nie wiedziała ze coś mi dolega.
Po poniedziałkowych badaniach podejmę decyzję o zmianie lekarz bo z tym to już nie mogę normalnie
Najprawdopodobniej zostanę u tego, do którego na prenatalne chodzę bo faktycznie czort wie czy człowieki coś nie dolega od tej strony a napewno wartałoby wiedzieć.
Jak tam Leon dalej się foszy czy już z tego wyrósł? Skoro już sam siada to widzę, że dojrzewa raz, dwa
-
nick nieaktualnyFizycznie rozwija się dosyć szybko, ale emocjonalnie w ogóle
Wczoraj pisałam Mayuśce, ze to jest ten typ który jak zacznie płakać, to za cholerę nie może skończyć. I ewidentnie widać, że owy problem został zapomniany, ale płakać trzeba nadal.
Ciężki przypadek z tego Jelonka.
Ale wybaczam mu wszystko, bo ładnie śpi w nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 09:39
Dodi, Effcia28, aisa, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia jeśli chodzi o Twojego małego przystojniaka to pewne zachowania rekompensują inne, więc tak jak piszesz, dobrze że ładnie śpi a płakanie chyba kiedyś Mu się znudzi
Nie można mieć wszystkiego 
Mam nadzieję, że się dogadam z tym lekarze i wszystko będzie już tak jak być powinno
byle do poniedziałku....
-
Rut Ty to w ogóle jesteś "inna" jak mogło Cię nie boleć?nie wyobrażalne to dla mnie jestRucia wrote:Kaju już kiedyś wypowiadałam się na ten temat, że rodziłam Kingę bez znieczulenia 10 godzin naturalnie, nic mnie nie bolało, jedynie się zmęczyłam. Z Leosiem leżałam 1,5h na porodówce ze skurczami co 4 minuty, i też mnie nic nie bolało. Pytałam się mojej mamy jak ona wspomina swoje 3 porody, i też miała tak jak ja - zero bólu.
Dodi, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Rut Ty to w ogóle jesteś "inna" jak mogło Cię nie boleć?nie wyobrażalne to dla mnie jest
Effa weź ejjj.... Nie obrażaj naszej koleżaki
Może całe życie uwielbiała sado maso i taki poród to dla Niej pestka
Effcia28, Rucia, aisa, magdzia26, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wątpię żeby mu się znudziło
Później wrzucę filmik z jego umiejętnościami wokalnymi.
Effcia jak rodziłam Leosia, to na porodówce położyłam się jako pierwsza. Za jakiś czas przywieziono dwie dziewczyny, które błagały o znieczulenie, krzyczały i płakały z bólu, a ja ze skurczami co 4 minuty siedziałam na facebooku
Dodi, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość
-
Ja to takie niewierny Tomasz jak nie zobaczę to nie uwierzę, więc nie jest to miłe z mojej strony ale wrzuć filmik
oczywiście nie z kolejnego porodu hehe a z tym Fb to już pojechałaś heheh TTC
Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
widocznie jesteś wytrzymała na bólRucia wrote:Dodi wątpię żeby mu się znudziło
Później wrzucę filmik z jego umiejętnościami wokalnymi.
Effcia jak rodziłam Leosia, to na porodówce położyłam się jako pierwsza. Za jakiś czas przywieziono dwie dziewczyny, które błagały o znieczulenie, krzyczały i płakały z bólu, a ja ze skurczami co 4 minuty siedziałam na facebooku
Dodi lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Co tam wiewióreczko
?
a dziękuję Mateczko, kula się pomału do przodu
a Wy jak tam sobie radzicie? Madzialena śpi już coś więcej czy dalej ino drzemie?
Czekałam na Twoją zaczepkę a teraz idę kur.... te śniadania robić
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH