plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Ło matko doszły mnie słuchy że się niecierpliwicie
A więc Effcia zgadała obstawiła tylko jedną i prawidłową czyli mnie
\
Test jest mój
Zrobiłam również
bete: 159,1
tsh 1,79
progresteron 23,12
I tym razem dodaje suwaczek od razu co tam że to 4 tydzień dopiero tym razem myślę pozytywnie od samego początku
Moje gratulacje Pismaczku
No to piękny wielkanocny zajączek rośnie już
Zdróweczka 
No to moge spadać do pracy
Pismak, Strażaczka90, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam że się zniecierpliwiłyście ale musiała na chwilę się oddalić :
Effcia28, Kaja, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismaczku i tu jeszcze raz serdecznie gratuluje dziekuje za wciagniecie do zabawy...
Dziekuje ze w obstawiniu i mnie bralyscie pod uwage to mile...
Serdecznie Wszystkie pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 21:09
Pismak, Kaja, nick nieaktualny, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, she, nick nieaktualny, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Jatoczuła

Pismaczku rewelacyjne wieści! gratuluję !!!
Pismak, zbikowa, Strażaczka90, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Wow jakie niusy!!!! PISMACZKU GRATULUJĘ!
Ale nas zrobiłaś w bambuko
Byłam pewna ze to jedna z Waszej - hehe - szajki, bo "dziwnym trafem" ani Libra ani Fedra nie typowały, ale przez ten Twój wybieg myślałam że chodzi o Spero 
Superowo kochana! I trzymaj dalej takie pozytywne podejście!
Pismak, Strażaczka90, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość

-
Effcia28 wrote:może rodzi

Jeszcze troszkę się wstrzymam
chyba...
Belly pokazuje że dziś zaczął się 9 miesiąc!
Moje wieści z wczorajszej wizyty nie są takie wesołe. Dzidzia zrobiła taki żart prima aprilisowy i obróciła się poprzecznie (2 tyg temu był głową w dół).
W poniedziałek kolejne sprawdzanie i jeśli nic się nie zmieni próba odwrócenia dziecka więc pół dnia w szpitalu.
Jeśli to się nie uda to planowana będzie cesarka.
Wciąż mam nadzieję, że to taki żart dzidzi był na 1 kwietnia i do poniedziałku ustawi się jak trzeba i spokojnie poczekamy w domu do porodu.
mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Znikam spac bo zasypiam na stojąco mam nadzieje , ze Roczek nie zafunduje mi znów pielgrzymek wycieczkowych do Wc co 2 h bo dzis robie straj nie wstaje oooooo
Dobranoc
Apel dzidza najesz Asi ma zadanie przekrecic sie tak jak powinna i oto proszą wszystkie ciotki !!!!!!bo w szwedowie Cie znajdziemy hihihi buzaki dobranoc przemysl maluchu propozycje
Dodi, Strażaczka90, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Aisko, na pewno się przewróci... Skoro dała radę przewrócić się w jedną w tak krótkim czasie, to z powrotem też na pewno się jej uda
Zachęć dzidziofona jakimś batonikiem - zbliż do łona, może zapach czekolady go zanęci...
Dodi, Strażaczka90, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, plemniczka lubią tę wiadomość

-
O czekoladzie nie pomyślałam

Oprócz tych średnich informacji są jeszcze dobre, brzuch ładnie rośnie, waga do góry, żelazo do góry i jest w normie, serduszko ładnie puka.
Najważniejsze żeby dziecie zdrowe było, a którą drogą znajdzie się po jasnej stronie brzucha to już ma mniejsze znaczenie
Dobranoc wszystkim :*
nick nieaktualny, Dodi, Pismak, mauysia, anka_a, zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaja, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, Sandraa, kiti, plemniczka, Gunia lubią tę wiadomość