SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)

Dosięgnął mnie zaszczyt poinformować że Aisa urodziła dziś o 18:50 ślicznego synka, ma 3580gram 52cm i jutro pewnie dowiemy się coś więcej.

buzi

Shagga_80, Spero, Fedra, Dodi, Libra, Ilona, aisa, Kaja, gocha04, Rucia, a-koczek, Selena, kiti, magdzia26, mauysia, Pismak, plemniczka, anka_a, AGA 30, Effcia28, Sandraa, sylwia1985 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany rany,ale znalazłam moment,żeby zajrzeć :)
    Zbikowa,miło Cię widzieć i to z takimi wieściami przybywającą :D Gratulacje Kochana Asiu :* Buziaki dla Synusia :*

Mauysiu,gratulacje pierwszych ruchów Heniutka :) U nas nadal turlanie tylko,choć juz turlanie jest praktycznie płynnie w obie strony,choć dalej preferuje lewiznę :)
    Mauysiu,wczoraj byliśmy u okulisty i dalej wygląda na to,że nasz trudny poród i póxniejsze naświetlanie nie wywarło wpływu na wzrok,więc już to była ostatnia wizyta u okulisty..dziś szczepienie na WZW było...Igorek byl mega dzielny,prawie nie płakał...bardziej rozpłakał się podczas badania Go przez lekarza...Kubuś jak zwykle towarzyszył mi i był bardzo grzeczny :)
    A Igorek ma już 9,230g i 72 cm :)
    Tyle od nas :)

Jeszcze raz witam Aisikowego Synusia i co,czekamy na focię :)

Spero, Fedra, Dodi, Libra, aisa, Kaja, magdzia26, mauysia, anka_a, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajdełej, Mauysiu chętnie poczytałabym Twojego bloga,o ile to nie prywatne zapiski...jeśli nie masz nic przeciwko to poproszę na priva linka :)

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Witaj Żbiku i dzięki za wspaniałe wieści od Aiski :D

Aisko gratuluję i witamy kolejnego malucha w naszym gronie :) Mam nadzieję, że jutro będą relacje i zdjęcia :D

Żbiku co tam u Ciebie? jak przygotowania do wielkiego dnia??

Shagga cieszę się że mały już nie jest taki mały (9kg to nie przelewki) i że nie ma problemów ze wzrokiem.

Mauysiu syna masz rewelacyjnego :)

Ehh rosną te Wasze dzieciaki rosną :)

Kai jedynie maluszek jeszcze no i Aiski... kurczę a tak w ogóle to jakaś panienka może by się przydała nie??

Dobrej nocy kochane :*

Shagga_80, Fedra, Dodi, Libra, aisa, Kaja, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa serdecznie gratuluje i witam kolejne Dziecie po ovu stronie mocy :)

aisa lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbiku sle pozdrowienia i zapytanie gdzie jestes jak Cie nie ma i dlaczego razem z Toba znikla Olka czyzbyscie leniuchowaly razem na jakis rajskich plazach dlatego nie macie dla Nas czasu?

I tym akcentem mowie Wam dobranoc slodkich snow :D

Dodi, Libra, aisa, Kaja, mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za cynk ;) Fedrze a wczesniej Zbikowej :* ale zaszczyt fiu fiu <3

Aisko gratuluje serdecznie ;)

Mauys Twoj Leon jest cudny jak i pozostali chlopcy forumowi i silny gigant juz ;)

Rutka super, ze Wasz Leo juz zdrow :*

Shagga ciesze sie, ze ze wzrokiem Igorka ok i taki dzielny z Niego chlopak :)

Tyle ode mnie chyba.... Dobranoc :*

Fedra, Libra, aisa, mauysia, kiti lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór
    Aisko - gratulacje z okazji narodzin synka:) Niech zdrowo rośnie
    Żbiczku:*
    Shaguś - fanie, że wszysto u Igorka ok i już kawal chłopa z niego:) pozdrowienia dla Kubolka:) mam nadzieję, że już po tym całym zawirowaniu wyborczym uda nam się w końcu spotkać:) buziaki dla chłopaków:) PS. mam nadzieję, że zbierasz się już na rozmowę z mamą:)
    Dobranoc

aisa, Fedra, Dodi, Shagga_80, mauysia, plemniczka, anka_a, kiti lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry!
    Prywatą pojade. Dzięki Żbiku za bycie posłańcem :*
    Dziękuje za gratulacje :*
    Relacja z porodu później, jak dorwe kompa bo z kom nie chce mi się klikać. W skrócie to lekko nie było, ale wiadomo że było warto. Personel super. Mały super :)
    Ide jeszcze spać :*

Kaja, Fedra, gocha04, Dodi, a-koczek, Shagga_80, kiti, mauysia, Spero, magdzia26, Pismak, plemniczka, anka_a, AGA 30, Effcia28, Sandraa, mala29_, sylwia1985 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Dobry wieczór :)

Dosięgnął mnie zaszczyt poinformować że Aisa urodziła dziś o 18:50 ślicznego synka, ma 3580gram 52cm i jutro pewnie dowiemy się coś więcej.

buzi

Gratuluję super Wieści

Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa gratulacje!
    Oczywiście czekam na opis i zdjęcie, ale teraz sobie odpoczywaj.

Żbiczku dzięki za info.
    Dodi co u ciebie? Jak się czujesz?
    Mauysia dobrze, że choroby was opuściły i Młody zaczyna brykać.
    Shagga dzielny ten twój Igo.

Efcia halo co u was? I Rucia się nie odzywa?

Dzień dobry. Nareszcie piątek, bo jakaś styrana jestem.

Fedra, Dodi, Shagga_80, mauysia, Spero, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :*

Gocha dziekuje u nas ok, powoli do przodu, mala rosnie i byle do sierpnia :)
    A jak u Ciebie kochana?

U mnie cos pogoda nie moze sie zdecydowac dzisiaj.... Zaraz wstaje, robie sniadanie a potem spadam do kuzynki :]

Koczku gdzie jestes? Bylas pierwsza zazwyczaj ;)

Kurcze ale sie ciesze z ovudzieciaczkow <3

gocha04, Shagga_80, Spero, Fedra, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie się dzieje. Za tydzień idę na konsultację do kliniki w sprawie przeprowadzenia hsg. Także badania badania badania.

I uwielbiam chodzić do mojej gin, bo mnie podbudowuje i za każdym razem mam coraz większą siłę i ochotę do walki.

Dodi, Shagga_80, mauysia, Spero, Spero, Fedra, anka_a, aisa, AGA 30, Effcia28 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Gocha <3 bardzo sie ciesze, ze trafilas na dobra lekarke ;) czasami warto poszukac, zaplacic ale efekt jest pozniej bezcenny czego Ci ogromnie zycze i mocno Wam kibicuje ;)

Shagga_80, mauysia, Spero, Fedra, aisa, gocha04, Effcia28 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dodi juz jestem
    Aisko gratulacje.
    Kaja śliczny awatarek.
    Ja mam przygotowania do jutrzejszego chrztu wiec troche zbaiegana jestem.

A tak pozatym to jak wiadomo @ idzie wiec humor kiepski. Strasznie od 2 cykli piersi mnie bolą normalnie jakby miałay zaraz eksplodować i dzis miałam sen z nimi zwiążany. Sniło mi się że jakis lekarz mi mówił że jak tak piersi zaczynaja boleć to sygnał że to ostatnie momenty na zajscie w ciąże bo juz lada chwila wypale sie i moge zapomięc o byciu matka po raz drugi. Wiadomo więc jaki nastrój u nmnie po takim śnie

Dodi, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Aisa,z niecierpliwością czekam na fotki i szczegółową relację...ale ale, odpoczywaj i wracaj jak miała czas i siły do naskrobania nam tu nieco :)

Beatko, JAK WRESZCIE ZDECYDUJĘ SIĘ NA ROZMOWĘ Z MAMĄ (a zbieram się chyba odkąd zdecydowaliśmy o budowie domu) I PRZEBIEGNIE ONA POMYŚLNIE to mam nadzieję na częste kontakty z Tobą , nie widze tego inaczej :D A tak na marginesie dodam,że myślę nad umówieniem wizyty u okulisty w PT (dla Kubusia,bo do naszej starej Pani doktor coś nam nie po drodze wiecznie i ciągle odwleka się w czasie) i wtedy też mam nadzieję,że uda się spotkać na ploty :D

Gocha,otóż to taka Pani doktor to skarb...trzymamy kciuki za pomyślne wyniki badań no i przede wszystkim za to by udało się!

Dodi,masakra jak ten czas zasuwa! Ty niedługo będziesz rodzić!! Jutro zaczynasz 25ty tydzień ciąży!!
    U nas też pogoda nie za fajna..ale dziś nie zamierzam nosa za drzwi wystawiać,bo od wtorku dzien w dzień lataliśmy gdzieś i przez to domu ogarnąć dalej nie mogę :/ Dziś mam w planach ugotować pierwszy obiadek dla Igorka (znaczy pierwszy swojski),bo te słoiczkowymi pluje tak daleko,że uśmiałybyście się jakbyście zobaczyły jak przygotowywać nas muszę do tego :D Szczerze obstawiam,że to nie chodzi o to,że słoiczki Mu nie smakują,bo jadł różne już i za każdym razem jest tak samo...no chyba,że ktoś zabawia...ale po pierwsze nie uznaję metody karmienia,gdy trzeba mieć sztab ludzi dookoła,którzy dwoją się i troją by zabawić delikwenta, a po drugie najczęściej do pomocy mam tylko Kubusia...a Jemu czasem się nudzi :/

Koczku pamiętaj,że sny nie mają nic wspólnego z rzeczywistością,bedzie dobrze! Jak dla mnie to te Twoje bolesne piersi podczas @ świadczą o jakiejś zmianie w organiźmie i kto wie,może to ta zmiana,któa była potrzebna do zaciążenia...i tego Ci życzę :)

A tymczasem odmeldowuję się,bo Igo (spodobało mi się Gosiu to określenie,więc skradnę je,jeśli nie masz nic przeciwko) już nie chce siedzieć na leżaczku, a jeśli chcę coś zrobić to muszę Go to tam sprzdać,bo leżąc na podłodze jest zbyt mobilny i w sekundę znajduje się w innym końcu podłogi,poza dywanem,czy kocem i w pobliżu niekoniecznie bezpiecznych przedmiotów,których jak wiadomo nie wszystkich można usunąć z drogi :/ Jeszcze trzeba odgruzować nieco pokoj a potem obiecane malowanie farbami z Kubusiem...bo od chyba 3 dni Mu obiecuję i już wierci mi dziurę w brzuchu "Mama, choś juś" ..i tym akcentem się żegnam...

Dodi, Spero, mauysia, Fedra, anka_a, aisa, gocha04, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Aisko , nasze gratulacje i witamy kolejnego maluszka :) . Czekamy na fotkę maleństwa :) .
    Miłego dnia :)

Dodi, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggaaaaaa jqk ja Cie uwielbiam czytac ;)
    jak ten czas leci to glownie po dzieciach widac, bo przeciez jeszcze niedawno Igor to taki maly babel byl (swoja droga to juz 3 miechy minely od czasu naszej wizyty? :()a teraz prosze... Juz zasuwa z miejsca na miejsce :) a cuaza jak pewnie sama wiesz szybko leci tylko cudza, ale nie jest zle :P

Koczku sny spelniaja sie przeciez na odwrot, wiec nie stresuj sie kochana :-*

Wracam do sniadania....

Shagga_80, Fedra, a-koczek, aisa, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko, tutaj też GRATULUJĘ!!! I nie mogę się doczekać fotki maluszka, poznania jego imienia. No i obszerniejszej relacji.

Shaggi, zaraz wysyłam Ci priva.

Koczku, ja tam nie wierzę w sny prorocze, więc się tym głębiej nie przejmuj. Ale rozumiem, że sen może zdołować :(

Gosiu, super, że masz taką lekarkę. Ciekawe co się okaże z tym hsg.

Miłego dnia Wam życzę!

No i dziękuję za miłe słowa w kierunku Henia :)

Dodi, Spero, Fedra, aisa, gocha04, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Aisko moje najserdeczniejsze gratulacje <3

Dodi, Spero, Fedra, aisa, Selena lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 5423 5424 5425 5426 5427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ