plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór

Dosięgnął mnie zaszczyt poinformować że Aisa urodziła dziś o 18:50 ślicznego synka, ma 3580gram 52cm i jutro pewnie dowiemy się coś więcej.
buzi
Shagga_80, Spero, Fedra, Dodi, Libra, Ilona, aisa, Kaja, gocha04, Rucia, a-koczek, Selena, kiti, magdzia26, mauysia, Pismak, plemniczka, anka_a, AGA 30, Effcia28, Sandraa, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rany rany,ale znalazłam moment,żeby zajrzeć

Zbikowa,miło Cię widzieć i to z takimi wieściami przybywającą
Gratulacje Kochana Asiu :* Buziaki dla Synusia :*
Mauysiu,gratulacje pierwszych ruchów Heniutka
U nas nadal turlanie tylko,choć juz turlanie jest praktycznie płynnie w obie strony,choć dalej preferuje lewiznę 
Mauysiu,wczoraj byliśmy u okulisty i dalej wygląda na to,że nasz trudny poród i póxniejsze naświetlanie nie wywarło wpływu na wzrok,więc już to była ostatnia wizyta u okulisty..dziś szczepienie na WZW było...Igorek byl mega dzielny,prawie nie płakał...bardziej rozpłakał się podczas badania Go przez lekarza...Kubuś jak zwykle towarzyszył mi i był bardzo grzeczny
A Igorek ma już 9,230g i 72 cm
Tyle od nas
Jeszcze raz witam Aisikowego Synusia i co,czekamy na focię
Spero, Fedra, Dodi, Libra, aisa, Kaja, magdzia26, mauysia, anka_a, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo Witaj Żbiku i dzięki za wspaniałe wieści od Aiski

Aisko gratuluję i witamy kolejnego malucha w naszym gronie
Mam nadzieję, że jutro będą relacje i zdjęcia 
Żbiku co tam u Ciebie? jak przygotowania do wielkiego dnia??
Shagga cieszę się że mały już nie jest taki mały (9kg to nie przelewki) i że nie ma problemów ze wzrokiem.
Mauysiu syna masz rewelacyjnego
Ehh rosną te Wasze dzieciaki rosną
Kai jedynie maluszek jeszcze no i Aiski... kurczę a tak w ogóle to jakaś panienka może by się przydała nie??
Dobrej nocy kochane :*
Shagga_80, Fedra, Dodi, Libra, aisa, Kaja, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość
-
Zbiku sle pozdrowienia i zapytanie gdzie jestes jak Cie nie ma i dlaczego razem z Toba znikla Olka czyzbyscie leniuchowaly razem na jakis rajskich plazach dlatego nie macie dla Nas czasu?
I tym akcentem mowie Wam dobranoc slodkich snow
Dodi, Libra, aisa, Kaja, mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Dziekuje za cynk
Fedrze a wczesniej Zbikowej :* ale zaszczyt fiu fiu 
Aisko gratuluje serdecznie
Mauys Twoj Leon jest cudny jak i pozostali chlopcy forumowi i silny gigant juz
Rutka super, ze Wasz Leo juz zdrow :*
Shagga ciesze sie, ze ze wzrokiem Igorka ok i taki dzielny z Niego chlopak
Tyle ode mnie chyba.... Dobranoc :*
Fedra, Libra, aisa, mauysia, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór
Aisko - gratulacje z okazji narodzin synka:) Niech zdrowo rośnie
Żbiczku:*
Shaguś - fanie, że wszysto u Igorka ok i już kawal chłopa z niego:) pozdrowienia dla Kubolka:) mam nadzieję, że już po tym całym zawirowaniu wyborczym uda nam się w końcu spotkać
buziaki dla chłopaków:) PS. mam nadzieję, że zbierasz się już na rozmowę z mamą
Dobranoc
aisa, Fedra, Dodi, Shagga_80, mauysia, plemniczka, anka_a, kiti lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Prywatą pojade. Dzięki Żbiku za bycie posłańcem :*
Dziękuje za gratulacje :*
Relacja z porodu później, jak dorwe kompa bo z kom nie chce mi się klikać. W skrócie to lekko nie było, ale wiadomo że było warto. Personel super. Mały super
Ide jeszcze spać :*
Kaja, Fedra, gocha04, Dodi, a-koczek, Shagga_80, kiti, mauysia, Spero, magdzia26, Pismak, plemniczka, anka_a, AGA 30, Effcia28, Sandraa, mala29_, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dobry wieczór

Dosięgnął mnie zaszczyt poinformować że Aisa urodziła dziś o 18:50 ślicznego synka, ma 3580gram 52cm i jutro pewnie dowiemy się coś więcej.
buzi
Gratuluję super Wieści
Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Aisa gratulacje!
Oczywiście czekam na opis i zdjęcie, ale teraz sobie odpoczywaj.
Żbiczku dzięki za info.
Dodi co u ciebie? Jak się czujesz?
Mauysia dobrze, że choroby was opuściły i Młody zaczyna brykać.
Shagga dzielny ten twój Igo.
Efcia halo co u was? I Rucia się nie odzywa?
Dzień dobry. Nareszcie piątek, bo jakaś styrana jestem.
Fedra, Dodi, Shagga_80, mauysia, Spero, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
dzien dobry :*
Gocha dziekuje u nas ok, powoli do przodu, mala rosnie i byle do sierpnia
A jak u Ciebie kochana?
U mnie cos pogoda nie moze sie zdecydowac dzisiaj.... Zaraz wstaje, robie sniadanie a potem spadam do kuzynki :]
Koczku gdzie jestes? Bylas pierwsza zazwyczaj
Kurcze ale sie ciesze z ovudzieciaczkow
gocha04, Shagga_80, Spero, Fedra, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
U mnie się dzieje. Za tydzień idę na konsultację do kliniki w sprawie przeprowadzenia hsg. Także badania badania badania.
I uwielbiam chodzić do mojej gin, bo mnie podbudowuje i za każdym razem mam coraz większą siłę i ochotę do walki.
Dodi, Shagga_80, mauysia, Spero, Spero, Fedra, anka_a, aisa, AGA 30, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Super Gocha
bardzo sie ciesze, ze trafilas na dobra lekarke
czasami warto poszukac, zaplacic ale efekt jest pozniej bezcenny czego Ci ogromnie zycze i mocno Wam kibicuje
Shagga_80, mauysia, Spero, Fedra, aisa, gocha04, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Hej Dodi juz jestem
Aisko gratulacje.
Kaja śliczny awatarek.
Ja mam przygotowania do jutrzejszego chrztu wiec troche zbaiegana jestem.
A tak pozatym to jak wiadomo @ idzie wiec humor kiepski. Strasznie od 2 cykli piersi mnie bolą normalnie jakby miałay zaraz eksplodować i dzis miałam sen z nimi zwiążany. Sniło mi się że jakis lekarz mi mówił że jak tak piersi zaczynaja boleć to sygnał że to ostatnie momenty na zajscie w ciąże bo juz lada chwila wypale sie i moge zapomięc o byciu matka po raz drugi. Wiadomo więc jaki nastrój u nmnie po takim śnie
Dodi, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam

Aisa,z niecierpliwością czekam na fotki i szczegółową relację...ale ale, odpoczywaj i wracaj jak miała czas i siły do naskrobania nam tu nieco
Beatko, JAK WRESZCIE ZDECYDUJĘ SIĘ NA ROZMOWĘ Z MAMĄ (a zbieram się chyba odkąd zdecydowaliśmy o budowie domu) I PRZEBIEGNIE ONA POMYŚLNIE to mam nadzieję na częste kontakty z Tobą , nie widze tego inaczej
A tak na marginesie dodam,że myślę nad umówieniem wizyty u okulisty w PT (dla Kubusia,bo do naszej starej Pani doktor coś nam nie po drodze wiecznie i ciągle odwleka się w czasie) i wtedy też mam nadzieję,że uda się spotkać na ploty 
Gocha,otóż to taka Pani doktor to skarb...trzymamy kciuki za pomyślne wyniki badań no i przede wszystkim za to by udało się!
Dodi,masakra jak ten czas zasuwa! Ty niedługo będziesz rodzić!! Jutro zaczynasz 25ty tydzień ciąży!!
U nas też pogoda nie za fajna..ale dziś nie zamierzam nosa za drzwi wystawiać,bo od wtorku dzien w dzień lataliśmy gdzieś i przez to domu ogarnąć dalej nie mogę
Dziś mam w planach ugotować pierwszy obiadek dla Igorka (znaczy pierwszy swojski),bo te słoiczkowymi pluje tak daleko,że uśmiałybyście się jakbyście zobaczyły jak przygotowywać nas muszę do tego
Szczerze obstawiam,że to nie chodzi o to,że słoiczki Mu nie smakują,bo jadł różne już i za każdym razem jest tak samo...no chyba,że ktoś zabawia...ale po pierwsze nie uznaję metody karmienia,gdy trzeba mieć sztab ludzi dookoła,którzy dwoją się i troją by zabawić delikwenta, a po drugie najczęściej do pomocy mam tylko Kubusia...a Jemu czasem się nudzi 
Koczku pamiętaj,że sny nie mają nic wspólnego z rzeczywistością,bedzie dobrze! Jak dla mnie to te Twoje bolesne piersi podczas @ świadczą o jakiejś zmianie w organiźmie i kto wie,może to ta zmiana,któa była potrzebna do zaciążenia...i tego Ci życzę
A tymczasem odmeldowuję się,bo Igo (spodobało mi się Gosiu to określenie,więc skradnę je,jeśli nie masz nic przeciwko) już nie chce siedzieć na leżaczku, a jeśli chcę coś zrobić to muszę Go to tam sprzdać,bo leżąc na podłodze jest zbyt mobilny i w sekundę znajduje się w innym końcu podłogi,poza dywanem,czy kocem i w pobliżu niekoniecznie bezpiecznych przedmiotów,których jak wiadomo nie wszystkich można usunąć z drogi
Jeszcze trzeba odgruzować nieco pokoj a potem obiecane malowanie farbami z Kubusiem...bo od chyba 3 dni Mu obiecuję i już wierci mi dziurę w brzuchu "Mama, choś juś" ..i tym akcentem się żegnam...
Dodi, Spero, mauysia, Fedra, anka_a, aisa, gocha04, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
Shaggaaaaaa jqk ja Cie uwielbiam czytac

jak ten czas leci to glownie po dzieciach widac, bo przeciez jeszcze niedawno Igor to taki maly babel byl (swoja droga to juz 3 miechy minely od czasu naszej wizyty?
)a teraz prosze... Juz zasuwa z miejsca na miejsce
a cuaza jak pewnie sama wiesz szybko leci tylko cudza, ale nie jest zle 
Koczku sny spelniaja sie przeciez na odwrot, wiec nie stresuj sie kochana :-*
Wracam do sniadania....
Shagga_80, Fedra, a-koczek, aisa, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość
-
Aisko, tutaj też GRATULUJĘ!!! I nie mogę się doczekać fotki maluszka, poznania jego imienia. No i obszerniejszej relacji.
Shaggi, zaraz wysyłam Ci priva.
Koczku, ja tam nie wierzę w sny prorocze, więc się tym głębiej nie przejmuj. Ale rozumiem, że sen może zdołować
Gosiu, super, że masz taką lekarkę. Ciekawe co się okaże z tym hsg.
Miłego dnia Wam życzę!
No i dziękuję za miłe słowa w kierunku Henia
Dodi, Spero, Fedra, aisa, gocha04, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]