plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Aisko serdeczne gratulacje i niech Mały się zdrowo chowa
Miłego dnia
Dodi, Spero, Fedra, a-koczek, anka_a, aisa, Selena, kiti lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
AISKO POZWOLĘ SOBIE WYJĄTKOWO DZISIAJ

BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja…
…...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..
….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek..
. 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża…
…. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…
… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola…
……. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek…
…15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś…
……..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś…
…..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś…
…24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia…
…...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek ..
..18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek ...
....14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia ..
..14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....23lat...........córcia Izunia....
…...25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......29lat..........córcia Madzia
...... 13.02.2014....wielkopolskie
Kaja.......................7......32lat……..synuś Marcelek ....
…...... 24.04.2014....pomorskie
Aisa…………..…....7 .…29lat…….synuś.....…
…........08.05.2014.....Szwecja
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA…
…...dolnośląskie (07.08.2014)
Dodi.......................7......30lat........FASOLINKA....
....śląskie(27.08.2014)
sylwia1985 ...........18....29lat ………FASOLINKA
. podkarpackie (16.10.2014)
a-koczek………....22 .…32lata………..10.05…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
Strażaczka..............7......23lata..........7.06…..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
Spero...................20.......24lat.............….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
Tercia................... 27 .... 28lat ............ ....... NIE PRZYJDZIE!!!! .. wielkopolskie
Beata……………...17……29lat…..….... ...…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:00
magdzia26, Spero, plemniczka, Shagga_80, Fedra, aisa, AGA 30, Effcia28, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dodi Ty kupujesz juz jakieś wyposażenie dla corci?
Magdziu ja mam trochę ciuszków póki co, wózek wybrany, ale kupimy go może w czerwcu i wczoraj łóżeczko z wyposażeniem przyszło, więc na chwilę obecną tyle
Jeśli chodzi o fotkę małego to może zjedz coś słodkiego przed wizytą to może się będzie wiercił
magdzia26, Spero, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
A jaki wózek i lozeczko kupujesz
dawaj linka bo ja w czerwcu będę też już powoli myślała o takim zakupie
zastanawiam się czy nie poczekać z decyzją do targów bo ok 20 czerwca w stolicy są te targi mother&baby może jakieś zniżki będą dawali czy cos 
Ja jak na razie mam śliczna nowa kolyske drewniana biała od brata bo on nie zdążył użyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:20
Dodi, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Magdzie wózek taki, tylko jeszcze waham się jeśli chodzi o kolor

Łóżeczko z kolei to, tylko bez tych dodatków po bokach czyli rożek, śpiworek...

Jak masz okazję przejść się na takie targi to super, zobaczysz co mają tam do zaoferowania
Super, że masz kołyskę
bardzo by mi się podobała, ale nie zamierzam kupować, bo to kolejny spory wydatek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:24
magdzia26, Shagga_80, Fedra, aisa, AGA 30, kiti, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Super ja też myślałam o wózku w podobnym stylu troszkę juz z moim P poogladalismy ich na żywo
za to łóżeczek jeszcze nawet nie patrzyłam
no mój brzciszek mnie zaskoczył z ta kołyska ja też bym nie kupowala a tak tylko materacyk trzeba do niej kupić
noi cała masę zabawek typu maty, kostki, leżaczek chicco itp wiec sporo wydatków odejdzie 
Ps. A że będę jego sąsiadka niedługo to zawsze jak on postara się o drugiego dzidziorka będziemy mogli łatwo się wymieniać rzeczami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:32
Dodi, Shagga_80, Fedra, Spero, Effcia28, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny dawno mnie nie bylo...
Aisko serdecznie gratuluje synka!
Pismaczku cholernie mi smutno, to takie niesprawiedliwe, podziwiam Cie za podejscie i wiesz jestem przekonana ze doczekacie sie dzieciaczka, póki co jest pod górke, ale kazda góry ma szczyt!
Rucu strasznie sie ciesze ze Leo zdrowy!
Mauysiu Heniutek słodzika straszny! widac ze nie podoba mu sie być przypiętym
Selenko ciesze sie ze Kacpi tak dobrze sie rozwija.
Shaggi super ze z oczkami Igorka dobrze, no i już kawał chłopa z niego, jest co nosić
gocha oby wszytskie badania dobrze powychodzily!
koczku szkoda ze temperatura spada... kurde no musi sie w koncu wam udac!
Dodi, Madziu no ja juz na waszym etapie wiekszosc mialam dla malucha
Spero, magdzia26, Dodi, Shagga_80, Fedra, a-koczek, anka_a, aisa, Pismak, AGA 30, Selena, gocha04, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
-
a u nas srednio...
mala najprawdopodobnie ma atopowe zapalenie skóry lub wedlu wczorajszej alergolog łojotokowe zapalenie skóry. Modle sie by to nie bylo AZS, to przekichana nawracająca choroba. bylismy 2 dni temu w krakowie zrobic prywatnie testy alergologiczne Kornelce. Przez to ze nie wiem co ja uczula mam bardzo uboga diete, do wczoraj niejadlam nawet bananów i ziemniaków... sam ciemny chleb z dzemem i ryz. Pozatym to za tydzien robimy chrzciny, ja studiuje i szlak mnie trafia na wykladach, no o kazdy dzien podobny do siebie -
magdzia26 wrote:Super ja też myślałam o wózku w podobnym stylu troszkę juz z moim P poogladalismy ich na żywo
za to łóżeczek jeszcze nawet nie patrzyłam
no mój brzciszek mnie zaskoczył z ta kołyska ja też bym nie kupowala a tak tylko materacyk trzeba do niej kupić
......... 
ja się napaliłam na ten i już innego nie oglądam
mój brat też miał fajną kołyskę dla dzieci ale On w Irlandii, więc raczej nie ma na nią szans
fajnie, że tyle rzeczy będziesz miała bo faktycznie drożyzna taka i sporo wydatków Wam odejdzie
jak tylko coś wybierzesz to się pochwal 
magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
Plemniś kurcze no współczuje tej niefajnej sytuacji z Kornelką i w zasadzie punktu zawieszenia, bo skoro nie wiecie co dokładnie uczula mała to tymbardziej cięzko
Nie mówię już o tym, że Ty przecież i tak mało jadałaś bo bezmięsna jesteś i wogóle.... Mam nadzieję, że prędko się dowiecie co to dokładnie i wszystko będzie ok
Super, że wielki dzień Korneliuszki już za pasem
Buziaki dla Was :*
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOstatnio właśnie byłam w szoku,gdy odkryłam,że Wy taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dawno u mnie nie byłyścieDodi wrote:Shaggaaaaaa jqk ja Cie uwielbiam czytac

jak ten czas leci to glownie po dzieciach widac, bo przeciez jeszcze niedawno Igor to taki maly babel byl (swoja droga to juz 3 miechy minely od czasu naszej wizyty?
)a teraz prosze... Juz zasuwa z miejsca na miejsce
a cuaza jak pewnie sama wiesz szybko leci tylko cudza, ale nie jest zle 
Koczku sny spelniaja sie przeciez na odwrot, wiec nie stresuj sie kochana :-*
Wracam do sniadania....
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi my myślimy wstępnie o takim wózeczku
http://image.ceneo.pl/data/products/18149443/i-jedo-bartatina-alu-plus-classic-302-gleboko-spacerowy.jpg
ale w tej kolorystyce
http://image.ceneo.pl/data/products/27646198/i-jedo-bartatina-alu-plus-classic-276-gleboko-spacerowy.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:58
Dodi, Fedra, plemniczka, kiti, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA rożka w ogóle nie chcesz mieć,czy nie taki?Dodi wrote:Łóżeczko z kolei to, tylko bez tych dodatków po bokach czyli rożek, śpiworek...
Dla mnie Rożek był bardzo przydatny,szczególnie na początku,gdy dziecko jest wiotkie a my nie mamy wyczucia w noszeniu Malucha.
Dodi lubi tę wiadomość
-
Magdzia w tej kolorystyce, którą preferujecie dużo ładniej wygląda
Nie zmienia to jednak faktu, że ja zdecydowanie wybieram skrętne koła, ale jak to się wszystko sprawdzi to się okaże
magdzia26, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogóle to strasznie zazdroszczę Wam wyboru wózka no i że możecie pozwolić sobie na takie wózki...ja na moim 4 piętrze musiałam szukać lekkich wózków

Plemniczko witaj,wieeeeeeeeeki Cie nie widziałam...trzymam kciuki,by szybko okazało się co Kornelci dolega no i jakoś temu zaradzili,bo domyslam się,jakie to musi być męczące..taka ostra dieta i w ogóle
Dodi, Fedra, plemniczka, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]