Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymam kciuki za wizyte :) i czekamy na relacje :)

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a jak tam twoja umowa?

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko :) miło Cie widzieć :) współczuje przejść z Kornelką...mam nadzieje że aż tak źle nie będzie :)
    A my wczoraj zaliczyliśmy pierwszą gorączke po szczepieniu...masakra ile nerwów mnie to kosztowało :( na szczęście pomogło podanie leku tylko raz i spadła :) i teraz kontrolujemy tempke i jest ok :) oby tak zostało :) jak dobrze że zdecydowaliśmy się na te płatne szczepionki i mamy teraz na rok spokój :)

plemniczka, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Dodi pamiętasz jak pisałam że moja siostra jest na tym samym etapie ciąży co Ty :) też będzie miała córeczke :)

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Aga a jak tam twoja umowa?

A zostało mi jeszcze 18 dni umowy :/ I dalej nerwówka co dalej będzie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

ale miło się czyta o waszych rozważaniach na temat wózków i łóżeczek dla maluszków :) mam nadzieję, że będzie taki czas, że będziecie służyć dobrą radą co Wam się sprawdza, a co nie :)

Plemniczko bardzo współczuję przejść z malutką. AZS jest dokuczliwe niestety, syn mojej przyjaciółki to ma i najgorzej jest w lato, ale mam nadzieję, że u was te podejrzenia okażą się fałszywe :)

Madziu czekam na info i może w końcu jakieś zdjęcia maluszka z wizyty :)

plemniczka, aisa, magdzia26, Dodi, Fedra, Kaja, kiti, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikoś w pełni zdrowy <3 :) waży 350 g
    Jak zwykle chował buźkę łobuziak :) jedyne zdjęcie jakie udało się zrobić:
    c14619de8b2fa81fm.jpg

Selena, Dodi, anka_a, Fedra, nick nieaktualny, plemniczka, Kaja, nick nieaktualny, kiti, Pismak, aisa, nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny, sylwia1985, gocha04, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Nikoś w pełni zdrowy <3 :) waży 350 g
    Jak zwykle chował buźkę łobuziak :) jedyne zdjęcie jakie udało się zrobić:
    c14619de8b2fa81fm.jpg
    Madzia super że wszystko ok :) to widze że rośnie mały wstydzioszek ;)

magdzia26, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy wstydzioszek Selenko bo tyłek i siusiaka chętnie pokazuje tylko buzię chowa :P

Dodi, anka_a, Fedra, nick nieaktualny, Selena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepszy był mój P jak pokazałam mu to zdjęcia z usg to mówi " nasze dziecko ma już twarz" :P tak jakby wcześniej Nikoś był kulką bez buzi

Dodi, anka_a, Fedra, nick nieaktualny, Selena, nick nieaktualny, kiti, Effcia28, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu piękna buziuńka Nikosia :)

magdzia26, Selena, nick nieaktualny, Dodi, anka_a, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    nie wiem czy wstydzioszek Selenko bo tyłek i siusiaka chętnie pokazuje tylko buzię chowa :P
    ;) buźke pokaże dopiero po drugiej stronie brzucha :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 21:02

magdzia26, nick nieaktualny, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą :-)

Marcel spi wiec luzik na 2,5 h :-)

Co do karmienia jade z Bólem Serca na butli bo moje cyce jak donice nic nie mają prócz Piasku Pustyni kurczaki pieczone :-/

kiti, mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Co do karmienia jade z Bólem Serca na butli bo moje cyce jak donice nic nie mają prócz Piasku Pustyni kurczaki pieczone :-/
    Kaja a próbowałaś metodą 7-7 5-5 3-3 laktatorem ? mnie sie tak udało wywołać laktacje jak Kacpi był w inkubatorze i nie mogłam go karmić...

aisa, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Plemniczko :) miło Cie widzieć :) współczuje przejść z Kornelką...mam nadzieje że aż tak źle nie będzie :)
    A my wczoraj zaliczyliśmy pierwszą gorączke po szczepieniu...masakra ile nerwów mnie to kosztowało :( na szczęście pomogło podanie leku tylko raz i spadła :) i teraz kontrolujemy tempke i jest ok :) oby tak zostało :) jak dobrze że zdecydowaliśmy się na te płatne szczepionki i mamy teraz na rok spokój :)
    Zachodzę w głowę,jakie Wy macie te szczepionki,że już macie koniec na rok? Ja jedno i drugie dziecko szczepiłam skojarzonymi i teraz właśnie szczepiłam Igorka na wzw i następne za pół roku,jak będzie miał roczek.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Kajuś spokojnie, jeśli Ci się nie udało karmić to się nie martw, i tak jesteś zarąbistą mamuśką :) A od MM - mleka modyfikowanego - jeszcze nikt nie zginął :) Głowa do góry!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 22:27

nick nieaktualny, aisa, Dodi, anka_a, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiso serdecznie gratuluję buziaki dla Was :*
    Cieszę się że ze wszystkimi dzieciaczkami jest ok tych w brzuszkach jak i tych już po za brzuszkami :)

U nas w miarę ok Madziam niedługo będzie miała 3 miesiące od jakiegoś czasu dzień w dzień wieczorem jest taki płacz że 50 minut to mamy wyjęte z życiorysu nic nie pomaga ona się biedna umęczy a ja razem z nią.Upocone jesteśmy obie :/
    Po czym się uspokaja i zasypia ze zmęczenia po tym płaczu albo czasem uspokoi się leży i wszystko wraca do normy.
    Mówie Wam jestem wykończona bo nie wiem co jest powodem i nie wiem jak jej pomóc :(
    Nie są to kolki bo mieliśmy zmianę mleka na Bebilon Pepti jesteśmy też po badaniu moczu i wszystko jest ok.W dzień śpi jak zajączek pod miedzą :D po 10-30 minut chyba że ja z nią śpie to wtedy czasem choć rzadko zaśnie głębiej nawet na 2 godziny.

Wnioskuję że powodem tych wieczornych histerii jest po prostu zmęczenie na maksa

Pozdrawiam Was wszystkie

mauysia, nick nieaktualny, magdzia26, aisa, Dodi, anka_a, Fedra, nick nieaktualny, kiti lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia,co to za wydarzenie za miesiąc tydzień i 5 dni? Tzn wydarzenie,to chyba wiem jakie...ale zastanawiam się,co to oznacza z dala od rodziny :D Nawet od Leosia :D ?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mauysia,co to za wydarzenie za miesiąc tydzień i 5 dni? Tzn wydarzenie,to chyba wiem jakie...ale zastanawiam się,co to oznacza z dala od rodziny :D Nawet od Leosia :D ?
    Tak, chcę się uwolnić od rodziny na weekend i poszaleć nad morzem ;)

nick nieaktualny, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Tak, chcę się uwolnić od rodziny na weekend i poszaleć nad morzem ;)
    Aaaaaaaaaa źle napisałam :P miało być,nawet od Heniutka?

‹‹ 5426 5427 5428 5429 5430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ