plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Plemniczko
miło Cie widzieć
współczuje przejść z Kornelką...mam nadzieje że aż tak źle nie będzie 
A my wczoraj zaliczyliśmy pierwszą gorączke po szczepieniu...masakra ile nerwów mnie to kosztowało
na szczęście pomogło podanie leku tylko raz i spadła
i teraz kontrolujemy tempke i jest ok
oby tak zostało
jak dobrze że zdecydowaliśmy się na te płatne szczepionki i mamy teraz na rok spokój
plemniczka, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry

ale miło się czyta o waszych rozważaniach na temat wózków i łóżeczek dla maluszków
mam nadzieję, że będzie taki czas, że będziecie służyć dobrą radą co Wam się sprawdza, a co nie 
Plemniczko bardzo współczuję przejść z malutką. AZS jest dokuczliwe niestety, syn mojej przyjaciółki to ma i najgorzej jest w lato, ale mam nadzieję, że u was te podejrzenia okażą się fałszywe
Madziu czekam na info i może w końcu jakieś zdjęcia maluszka z wizyty
plemniczka, aisa, magdzia26, Dodi, Fedra, Kaja, kiti, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość
-
najlepszy był mój P jak pokazałam mu to zdjęcia z usg to mówi " nasze dziecko ma już twarz"
tak jakby wcześniej Nikoś był kulką bez buzi
Dodi, anka_a, Fedra, AGA 30, Selena, Spero, kiti, Effcia28, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:nie wiem czy wstydzioszek Selenko bo tyłek i siusiaka chętnie pokazuje tylko buzię chowa

buźke pokaże dopiero po drugiej stronie brzucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 21:02
magdzia26, Spero, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą

Marcel spi wiec luzik na 2,5 h
Co do karmienia jade z Bólem Serca na butli bo moje cyce jak donice nic nie mają prócz Piasku Pustyni kurczaki pieczone
kiti, mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja a próbowałaś metodą 7-7 5-5 3-3 laktatorem ? mnie sie tak udało wywołać laktacje jak Kacpi był w inkubatorze i nie mogłam go karmić...Kaja wrote:Witam wieczorową porą

Co do karmienia jade z Bólem Serca na butli bo moje cyce jak donice nic nie mają prócz Piasku Pustyni kurczaki pieczone
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZachodzę w głowę,jakie Wy macie te szczepionki,że już macie koniec na rok? Ja jedno i drugie dziecko szczepiłam skojarzonymi i teraz właśnie szczepiłam Igorka na wzw i następne za pół roku,jak będzie miał roczek.Selena wrote:Plemniczko
miło Cie widzieć
współczuje przejść z Kornelką...mam nadzieje że aż tak źle nie będzie 
A my wczoraj zaliczyliśmy pierwszą gorączke po szczepieniu...masakra ile nerwów mnie to kosztowało
na szczęście pomogło podanie leku tylko raz i spadła
i teraz kontrolujemy tempke i jest ok
oby tak zostało
jak dobrze że zdecydowaliśmy się na te płatne szczepionki i mamy teraz na rok spokój 
-
Kajuś spokojnie, jeśli Ci się nie udało karmić to się nie martw, i tak jesteś zarąbistą mamuśkąKaja wrote:Witam wieczorową porą

A od MM - mleka modyfikowanego - jeszcze nikt nie zginął
Głowa do góry!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 22:27
Spero, aisa, Dodi, anka_a, Fedra lubią tę wiadomość

-
Aiso serdecznie gratuluję buziaki dla Was :*
Cieszę się że ze wszystkimi dzieciaczkami jest ok tych w brzuszkach jak i tych już po za brzuszkami
U nas w miarę ok Madziam niedługo będzie miała 3 miesiące od jakiegoś czasu dzień w dzień wieczorem jest taki płacz że 50 minut to mamy wyjęte z życiorysu nic nie pomaga ona się biedna umęczy a ja razem z nią.Upocone jesteśmy obie
Po czym się uspokaja i zasypia ze zmęczenia po tym płaczu albo czasem uspokoi się leży i wszystko wraca do normy.
Mówie Wam jestem wykończona bo nie wiem co jest powodem i nie wiem jak jej pomóc
Nie są to kolki bo mieliśmy zmianę mleka na Bebilon Pepti jesteśmy też po badaniu moczu i wszystko jest ok.W dzień śpi jak zajączek pod miedzą
po 10-30 minut chyba że ja z nią śpie to wtedy czasem choć rzadko zaśnie głębiej nawet na 2 godziny.
Wnioskuję że powodem tych wieczornych histerii jest po prostu zmęczenie na maksa
Pozdrawiam Was wszystkie
mauysia, Spero, magdzia26, aisa, Dodi, anka_a, Fedra, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, chcę się uwolnić od rodziny na weekend i poszaleć nad morzemShagga_80 wrote:Mauysia,co to za wydarzenie za miesiąc tydzień i 5 dni? Tzn wydarzenie,to chyba wiem jakie...ale zastanawiam się,co to oznacza z dala od rodziny
Nawet od Leosia
?
Spero, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]