plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba już zostanie Jan Karolgocha04 wrote:Aisa dziękujemy za wyczerpujące sprawozdanie. Super, że macie malucha już po tej stronie mocy
Śliczny dzidek. A jak będzie się w końcu nazywał?
Dziś miał troche badań i kłucia, ale wszystko jest ok. A i była pierwsza kąpiel.
Mogliśmy już iść do domu dziś, ale wyjdziemy jutro po śniadaniu. Jesteśmy tu razem z M i Młodym. Wszystko na miejscu i dobre żarełko do wyboru, do koloru
Co do diety zalecają nie jeść skażonego i wzdymającego. Czujemy się tu troche jak na wczasach nad morzem. Jak na razie karmienie ładnie idzie, położne fajnie pomagają.
Z rzeczy które spakowałam dla siebie używam tylko kosmetyków bo wszystko inne jest. Dla bobasa też są ciuszki ale ubieramy w swoje.
Super było, że papierologia odpadła przy przyjęciu do szpitala. Wszystko jest w systemie. Jednak to źe chodzi się do państwowej przychodni a prywaciaży nie ma ma swoje plusy.
I tym sposobem pochwaliłam szwedzki system opieki medycznej
Kończąc chce życzyć równie bezobjawowych ciąż jak moja, bez mdłości, zaparć czy innych dolegliwości!!!! Wirusów ciążowych już nie posiadam więc wysyłam bobasowo-poporodowe
może i one mają moc
~~~~~~*****~~~~~****~~~~~*****~~~~
Spero, plemniczka, anka_a, magdzia26, Selena, gocha04, Dodi, Fedra, AGA 30, mauysia, sylwia1985, tercia, Shagga_80, kiti lubią tę wiadomość
-
Janek bardzo ładnie, a jeszcze do pary Adelka i będzie mój ideał. Fajnie, że w Wikingowie jest opieka fest i nie trzeba kombinować ze wszystkim.
Dodi, aisa, Fedra, Selena, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Cześć, a co to takie pustki. Pogoda taka sobie... to może komunie? Ale, żeby wszystkie to nie wierzę.
A ja wpadłam się pochwalić, bo już moje nowalijki kiełkują na balkonie
Miłego wieczoru.
anka_a, AGA 30, Spero, Dodi, Effcia28, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyWieczór dobry

Komunie X2 zaliczyłam dziś
Padnięta przejedzona i o dużo biedniejsza jestem

Miłego wiecorku
Ps. Ovulka za parę dni
Wafel w domu zostaję

We wtorek podgląd u gina
plemniczka, Dodi, gocha04, mauysia, Spero, magdzia26, Fedra, aisa, sylwia1985, kiti lubią tę wiadomość
-
Witam jestem z rocznika 92 staramy sie 4 miesiace.przez dwa dni plamienie myslalam ze implatacyjne. Wczoraj test negatywny w 12 dpo. A dzis lekie krwawienie.caly czas mdlosci wymioty rano. Itd. A dzis do tego jeszcze zmiana nastrojow raz placze raz sie smieje bez powodu. Moj cos powie i gdzie powinno byc dobrze to ja placze. .A on tylko sie zemnie smieje...niewiem co o tym myslesc
-
Katarzyno a co i na jakiej podstawie mamy Ci powiedziec? Nie masz udostepnionego wykresu ani nic z tych rzeczy, wiec kto wie...
Cicho tu bylo....
Aga trzymam kciuki za odpowiedni czas

Plemnis wspolczuje glodowki, ale wiem... Czego sienie robi dla swego malego szczesci
Jutro postaram sie bardziej odniesc...
Dobrej nocy kochane :*
Effcia28, AGA 30, Spero, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Anka to trochę słaby weekend jak musiałaś w szkole siedzieć, ale dobrze, że odbiłaś to śpiąc.

Aga wiedziałam, że nie może być tak słabo w tym cyklu jak pisałaś. &&&&
Plemniczka niedługo sobie odbijesz te głodowanie.
Dodi, ale Twój suwak przyspieszył.
Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 22:42
Dodi, AGA 30, Spero, Fedra, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Katarzynnn nadal nie masz udostępnionego wykresu więc trudno coś powiedzieć na jego temat
Dodi ależ ten czas szybko leci 25 tydzień
Gosinka pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na Twoje HSG
Aguś super że Wafel będzie na miejscu w czasie owulacji
Rucia gdzie się podziewasz,co u Was pisz szybko
Sylwia chyba czas najwyższy aby się w pracy dowiedzieli o wiwiczku
Mayusia jeszcze Ci chyba nie mówiłam że Heniutek śliczny i duży chłopak
Madziu tosz to połowa ciąży za Tobą
Kaja buziaki dla Marcelka
Plemniś współczuję tej głodówy
a Koczku pozdrawiam
Fedruś Libra o Was też pamiętam
Pismaczku jak się trzymasz kochana?
Aiso słodziak z twojego skarbusia dużo zdrówka dla niego :******
Więcej nie pamiętam ale pozdrawiam wszystkie obecne i nieobecne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 23:02
Dodi, AGA 30, mauysia, Spero, gocha04, magdzia26, Fedra, aisa, plemniczka, kiti lubią tę wiadomość
-
Dalej nie masz udostepnionego tak jak Effcia pisze...
Swoja droga witaj Czarownico kofana
jak tam mala gwiazdka sie miewa? Rosnie? Zdrowa?
Dziewczyny moze i przyspieszyl, ale jeszczeeeee
Fedra, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Doduś, ja mam rożek z usztywnianym wkładem, używam do dziś - mam taki super patent, że karmię Henia na leżąco w moim łóżku (on leży dodatkowo na tym rożku), jak zaśnie po jedzeniu to delikatnie przenoszę go na rożku do jego łóżeczka. Przez to, że spód jest usztywniany mniej ruszam Heniem przy przenosinach i rzadko kiedy się budzi. U mnie to niezbędny sprzętDodi wrote:Dzięki Grubasie za zwrócenie mi uwagi
Rożek jest... niby z wkładem usztywniającym
na tym też mi zależy bo tak jak piszesz dzieciątko na początku, wiotkie i maleńkie więc będzie się go pewnie trzymało 
Za wszelkie sugestie i rady będę ogromnie wdzięczna
Dodi, a-koczek, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

-
hej nie wiem, czy już ktoś Ci odpowiedział. A który to dzień po owulacji? Prowadzisz wykres? bez choćby szczątkowych danych nic Ci nie pomogę./katarzynnn wrote:Dziewczyny wiem ze jest pozno ale mam metlik w glowie straszny poszlam na spacer i przy okazji po test wracam.a na wkladce blado rozowe plamienie czy to moze byc plamienie impatacyjne? Poczekam do jutra bede wiedziala. Nigdy tak nie mialam zawsze mam odrazu krwawienie..
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

-
Effcia28 wrote:Rośnie rośnie codzień bardziej kochana choć nie powiem łatwo nie jest

Niedługo wejdziesz w trzeci trymestr matko jak to leci jeszcze tak całkiem nie dawno się martwiłam o Was aby wszystko było dobrze szok
Ciesze sie bardzo ze u Was dobrze :* kurcze juz znowu prawie 3 miesiace jestescie razem.... Bedzie juz tylko lepiej
Ja nie moge sie juz doczekac chwili, w ktorej nasza mala bedzie z nami
Effcia28, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH