plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
proponuję więc poczekać jakieś 2 dni i powtórzyć test jesli sytuacja się nie zmieni.katarzynnn wrote:Ale temperatury nie mierze
Trochę trudno coś powiedzieć nie mając poglądu na poprzednie cykle nie wiemy jakie długie są ,jak dlugo trwa u Ciebie faza lutealna,czy masz skok temperatury
Dodi, gocha04, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
no więc tak, co to ja jeszcze chciałam.....
Fedra widzę, że już świetnie jesteś przygotowana i wybory super, tak więc teraz już tylko dzidziusia brakuje a ja cały czas kciukam &&&&&&&& apropo wózka to nasz chyba do najcięższych nie należy ale jak najbardziej będziesz to mogła sama ocenić
Selenko tak kojarzę ciążę Twoje siostry i super, że też będzie miała dziewuszkę
kurde Aga chu...jowo masz z tą umową
a jest szansa że jeszcze się coś zmieni w tej kwestii?
Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju info w sprawie rożka to jeszcze raz wielkie dzięki
koczku głowa do góry.... nosz kurde przecież w końcu musi się udać!!!
Aisko już pisałam, że Janek jest cudny i widzę, że Twój poród to jakąś większą rewelacją nie był hehe wszystko na spokojnie... dowiedziałyśmy się już mało co po porodzie
super, że już jesteście we trójkę :* a jak tam nocka w domu minęła?
nie pamiętam czy Wam pisałam, ale jakiś czas temu teściowie narzekali że wnuków nie mają a tu ja w ciązy i się okazało niedawno że szwagier też będzie miał dziecko, bo szwagierka jest w 12 tc bodajże
tak więc z jednego roku będzie córka mojego brata, nasza mała i dziecię szwagra hehe
anka_a, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Fedra, aisa, Effcia28, plemniczka, nick nieaktualny, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny, Sandraa, anka_a, Muska, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Fedra, Selena, aisa, sylwia1985, Ilona, gocha04, Effcia28, plemniczka, nick nieaktualny, Blondi22, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[/link]