plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobity.
Dzieje się tutaj jak widzę
Aisa gratulacje!!! Janek jest superowy!
Dodi, super brzuszek; a za chwil parę będzie jeszcze większy
Nie sposób do wszystkiego się odnieść w jednym poście, więc pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i donoszę że przeczytałam baaaardzo dużo stron wstecz, więc jestem "prawie" na bieżąco
We Wro dzisiaj piękna pogoda, słońce świeci i to słoneczko tez Wam przesyłam
Wiruski ciążowe razem z promykami ma się rozumieć
Ewentualnie powiedźcoe dla kogo mam zagrać na gitarze 
U mnie też do przodu, już 70% ciąży za mną, no i nie uwierzycie - dalej nie wiem co będziemy mieli
Przeczucie mi mówi że dziewczynka, ale różnie może być. Wiadomo. Trochę to jednak utrudnia kompletowanie wyprawki...
Do tego się przeziębiłam i coś mi nie przechodzi
Stosuję co mogę z domowej apteczki, ale ciężko jest. Na dzień dzisiejszy mam zatkany nos i ledwo co oddycham. Dzidzia nie ułatwia, bo chyba ciśnie przeponę i nie daje mi głębszego wdechu zrobić. Przez to mam wrażenie że ciągle jestem podduszona 
27 maja idę na ostatnie USG i może jak się uda to w końcu na sam koniec zobaczymy co tam między nóżkami się chowa. No chyba że będzie już za późno na zobaczenie czegokolwiek
Z powyższej lity też skorzystam
Buziole zozole!
a-koczek, Dodi, magdzia26, Fedra, aisa, Kaja, sylwia1985, anka_a, gocha04, Effcia28, plemniczka, Shagga_80, Blondi22, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

Ja również wczoraj zaliczyłam komunie siostry synka, objadlam się masakrycznie
ale korzystam póki mogę 
Z ważniejszych rzeczy to wczoraj o 5 rano mój, Nikos zapukał w brzuszek
cfaniaczek w nocy buszuje dlatego w dzień nic nie czuje bo lobuz sobie w najlepsze odpoczywa...
Effciu bardzo dziękuję za listę
Aisko Jaś przeslodki
Dodus brzusio prześliczny
Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 13:28
a-koczek, aisa, Kaja, Dodi, Spero, Fedra, Effcia28, plemniczka, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dodi brzuszek super!!!
Pismak jak tam sie masz?????
Muska witam witam !!!!fajnie , że wpadlas
Madzia nie ma to jak dobrze sie najeść
Rucia trzymam kciuki , aby szybko zabkowanie uciekło!!!!
a-koczek diete też mam naturalna z Marcelkiem
, a krówki takie mordoklejki ????jak lubię ????
Mała 29 czesccccccc kochana
magdzia26, Spero, Fedra, Dodi, aisa, Shagga_80, kiti lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki

Dodi śliczny apartamencik ma Amelka
Amelka jakie to piękne imię. Moja Wiki miała być Amelka, tylko w rodzinie już jedna jest.
Mauysiu super że Henio się poprawił i już tak nie płacze. Jest mega słodki, a filmik wymiata
Ruciu współczuję zabkowania. Życzę Ci Kochana dużo cierpliwości.
Aisko Jasiu jest boski.
Musia zdrówka. Kuruj się.
Hej Mała, Kaja, Aga, Koczku, Effcia i reszta
Tak patrzę na ciążowe suwalski to jestem w szoku, że ciąże już są tak blisko rozwiązanie. Czas leci jak zwariowany.
Marcel zaraz skończy 4 miesiące, a przecież dopiero co chodziłam w ciąży. Mauysiu Henio już 7 i Schaggi Igorek zaraz za Heniem.
Ja cały czas praktycznie w ogrodzie. Ach, uwielbiam to. Dzieci tfu, tfu zdrowe, także tylko się cieszyć. Wiki od kiedy jesteśmy w PL nie chorowala, a przeciż tak całkiem niedawno była z tym masakra, także dochodzę do wniosku, że jej klimat w DE po prostu nie służył
Pozdrawiam was gorąca
chociaż u nas ostatnio pogoda nie jest zbyt łaskawa, ale to nic 
Buziaki
A Selenko wyglądałaś ślicznie na zdjęciach z fb
Spero, sylwia1985, Kaja, Fedra, magdzia26, Dodi, AGA 30, Selena, aisa, anka_a, plemniczka, Shagga_80, Sandraa, kiti, Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ano
Ciekawam bardzo czy faktycznie do tego 7 sierpnia będę czekać, czy może ze 2 tygodnie szybciej zechce bobas wyjść 
Dodi mnie goni
Kto wie, która szybciej?
Sylwia, a u Ciebie brzuszka nie widać? Co prawda u mnie tez do 5 miesiąca nic a nic, ale nikt się u Ciebie w pracy nie domyśla albo nie prorokuje?
Aga, dupawo trochę z tymi umowami, ale to niestety teraz standard jakiś
Moja kuzynka tez ciągle na zlecenie pracuje i odnawiają jej to co miesiąc. Nerwówka jest.
Kaja wrote:Ej ej , a kto teraz jest po Nas (Asie i Mnie ) w tabeli do porodu ????bo zapomniałam
Tak kombinuje Muska ????next!!!
Dodi, AGA 30, aisa, anka_a, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Hej Muska
no co Ty gadasz... dalej Wasze dziecię się nie ujawniło? ja bym chyba jajo zniosła hehe najważniejsze oczywiście, że wszystko jest ok a czy to muszelka czy jajka będą to chyba jedno
jedyna przeszkoda to faktycznie niewiadomo jak wyprawkę kompletować, ale sporo uniwersalnych ciuszków też jest
Może byś się też swoim brzuszkiem pochwaliła? no i nie przesadzaj koleżanko hehe ja mam na 27.08 termin, więc aż tak podgonić nie chcę 
Rucia nie zazdroszczę, ale trzeba to niestety przeżyć więc zaciśnij zęby i do przodu
Magdzia mówiłam Ci, ze Nikoś jest cudny?
Kaja jak tam Marcel się chowa?
Sylwia czy ja wiem czy taki mały ten mój brzuch? ciekawy jaki będzie Twój w 24 tc chudzino
Witaj Ilonko :* widzisz jak Wam polskie klimaty służą
oby tak dalej.... no i faktycznie czas zapierdziela nieźle... a z imienia to już raczej nie zrezygnuję i tak już zostanie, bo również bardzo mi się podoba 
sylwia1985, aisa, anka_a, Ilona, Kaja, magdzia26, Fedra, plemniczka, Shagga_80, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]