plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Dzięki za miłe słowa odnośnie Janka. Wróciliśmy wczoraj po 10 do domu, dzień był spokojny. Młody w nowym miejscu więc trochę marudził. No a noc było już cięższa bo krzyku było sporo a spania mało. No i od wczoraj nie lubi już przewijania, w szpitalu nie było z tym problemu... I zaczął się mocno denerwować zanim się dossa do cycka
Jak ktoś ma jakieś sposoby na to to poproszę.
Nadrobiłam co pisałyście, ale połowe zapomniałam.
Aga, fajnie, że Wafel będzie w domu w dobrym czasie. Kicha tylko, że z umową takie chece.
Dodi, fajny masz brzusio
Muśka, może dziecię tym razem pokarze co ma między nogami.
Magdziowe wciąż pokazuje a buziaka nie chce. Magdziu, ładny profil ma Nikoś.
Ruciu, współczuje Leosiowego ząbkowania
Mauyś, fajnie że Henio już taki kawaler i że grzeczny.
Ilonko, super, że tak fajnie jest Ci w Polsce i dzieciom też
Selena, zdjęcia na fb widziałam, super są. Widać szczęście
Więcej nie pamiętam.
Buziaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 17:55
Dodi, Kaja, magdzia26, Fedra, AGA 30, Spero, plemniczka, Selena, Shagga_80, kiti, Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
-
Zarzucę jakąś fotencję jak tylko zgram z komórki od m

Tez mi się wierzyć nie chce, że w dzisiejszym świecie techniki w 29 tygodniu dalej można nie wiedzieć co się w brzuchu nosi. NO, ale można. Akurat my niespodzianki nie chcieliśmy i od razu lekarzowi mówiliśmy żeby dobrze patrzył i od razu mówił, bo jesteśmy strasznie ciekawi, ale chyba dziecko to słyszało i robi na przekór, hehe. Obojętnie nam w sumie, wiadomo. Pierwsze, wyczekane, więc niech będzie co ma być
Pewnie przy drugim już będziemy bardziej zdecydowani 
Dodi, 3 tygodnie różnicy to nie dużo, zwłaszcza że 37 tydz. to już może wychodzić
Ale niech będzie, moje może wyłazić w sumie już na koniec lipca
Już teraz daje mi popalić. Wagę ma prawidłową, a ja mam brzuch względnie mały, więc chyba wszystkie wnętrzności mi wypchało pod żołądek 
Sylwia, chyba po tej kolejnej wizycie to można już powiedzieć w pracy. Bo tez nie ma co czekać za długo, bo proces jest już "in progress". Oby dobrze zareagowali. Będę trzymać kciuki. Pamiętaj też że przynajmniej w teorii chcesz tam wrócić po macierzyński, to trzeba to dobrze rozegrać, żeby potem kwasu nie było. A poza tym i tak Cie teraz zwolnić nie mogą
Przynajmniej taka ochrona ciężarnych w tym kraju.
Dodi, anka_a, Kaja, magdzia26, Fedra, AGA 30, Spero, plemniczka, Selena, kiti, sylwia1985, Strażaczka90, aisa, aisa, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Aisko może spróbuj trochę odciągnąć mleka przed dostawieniem. Może masz za pelne piersi i małemu ciężko chwycić i dlatego się denerwuje.
Zmiana miejsca pewnie też ma wpływ na ogólne samopoczucie malucha, ale spokojnie, pewnie zaraz wszystko zacznie się normowac. Życzę dużo cierpliwości. PowodZenia
magdzia26, Dodi, Fedra, Spero, Effcia28, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dodi Marcel dobrze sie chowa zaczęły się pojawiać kolki
przy tym sztucznym mleku i troche nam jeczy , ale juz mam krolple z Niemców moja położna złota kobieta ma wszystko i oby było spokojniej i kupa bedzie wychodzic lżej ehhhh czyli jak to ona powiedziała wchodzimy w magiczną 3
Fedra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja, czas leci jak zwariowany. Zaraz zobaczysz jak Twój mężczyzna skończy 3 miesiące, potem cztery i tak dalej

A oczy małego błękitne po mamusi
hehe, chociaż tata też niebieskooki.
Nie fajnie że mały ma kolki, mnie to na szczęście tym razem ominęło, ale z Wiki też miała hardkor. Oby szybko minęły i Marcelek żeby się nie męczył.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 18:51
Dodi, Fedra, magdzia26, Spero, Kaja, Effcia28, plemniczka, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
gocha04, Spero, Dodi, Muska, Kaja, anka_a, Fedra, Ilona, Effcia28, plemniczka, Shagga_80, aisa, Sandraa, a-koczek, kiti, sylwia1985, Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
-
Ruciu współczuję ząbkowania Leosia oby dolegliwości małemu Rucinkowi minęły a Tobie cierpliwości dużo życzę

Kajuś mam nadzieję że kropelki pomogą Marcelkowi
Musia miło, że zajrzałaś
mam nadzieję że będziesz częściej 
ps. a to nie Agafia jest kolejna do porodu ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 19:20
Fedra lubi tę wiadomość
-
Effcia też pozdrawiam!
Dodi, Magdzia zgrabne brzucholki.
Rucia dasz radę, innego wyjścia nie masz. Trzymam kciuki, żeby szybko ból przeszedł z ząbkowania.
Muska niech katar idzie sobie precz. kuruj się.
Ilona czyli powrót na włości okazał się dobrą decyzją.
Dodi, magdzia26, Fedra, Ilona, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Witajcie!
Przespałam pół dnia i dalej zmęczona jestem. Ech te hormony
Dodi brzusio piękny.
Muska ale Wasz maluch uparty jest. Została Wam ostatnia szansa na poznanie płci lub niespodzianka na porodówce
Ilona zazdroszczę ogrodu... Dobrze, że dzieciaczki zdrowe.
Och ząbkowanie to ciężki okres. Buziaki dla Leosia i dzielnej mamy!
Dodi, magdzia26, Fedra, Ilona, plemniczka, aisa, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
No właśnie Dodi mi też się wydaje ze duży ten mój brzucholek
ludzie mi miejsca w tramwaju ustępują 
Gosiu dziękuję
miło Cię widzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 20:16
Dodi, Fedra, anka_a, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczęta

Dodi i Madziam śliczne te Wasze brzucholki
Nie wiem czy przegapiłam Sylwi czy nie dodała fotki?
Muśka myślałam o Tobie dzisiaj
Rucia nie zazdroszcze ząbkowania Leosiowego pocieszę Cię tylko że i mnie to nie długo czeka
Ilonko cieszę się że Polska Wam służy
Coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam
Dodi, Shagga_80, Ilona, magdzia26, kiti, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
czesc! Madzia super brzucholek.
Muska super Cie czytac.
Sylwia i ja apeluje o fotki brzusia!
Ilonko piekny Marcelek! czy maly przekreca juz sie z brzucha na plecy?
Aiska malemu moze jeszcze byc ciezko zlapac sutka i sie denerwuje, ona tez musi sie tego nauczyc. Do tego ma potrzebe bliskosci i chce jak najszybciej sie przyssać, nawet nie koniecznie po to by jesc
a moze wrecz przeciwnie ma za dlugie przerwy w karmieniu? i łapczywie na głodniaka próbuje złapac sutka. Moze tez mu za szybko leciec i sie denerwuje, wtedy dobrze jest odciagnąć troszke wczesniej, bo mysle ze za wolno to jeszcze za wczesnie by sie wkurzal...
Ilona, magdzia26, Dodi, anka_a, kiti, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Plemnis u mnie jest z tym problem, tzn. mały strasznie nie lubi tej pozycji i na brzuchu leży dosłownie chwilę po czym go obracam. Także nie wiem czy byłby w stanie się obrócić. Jak leży na plecach to obraca się na wszystkie strony, ale na brzuch jeszcze się nie przekręcił. My też ze względu na moje prace w ogrodzie prawie całe dnie spędzamy na dworzu, mały w wózku wtedy śpi i nie mam za bardzo kiedy go bardziej do tego leżenia na brzuchu przekonać. Pamiętam Wiki też nie lubiła tej pozycji. A jak Kornelka?Moje skarby Wiki i Marcel

-
hej
i ja zajrzalam do Was
Dodi sliczny brzuszek
Aisko tu równiej gratuluje śliczny synek
ILonka fajnie ze juz w Polsce jestescie
A moja Iza lubi lezenie na brzuszku i juz kilka razy sama sie na niego przewrócila a i chyba beda zabki za jakis czas bo na dole tam gdzie lewa jedynka bedzie widać biala kropeczke i strasznie marudna sie zrobila i mniej chetnie ssie cyca a ślina zbuźki to kapie wogole teraz je juz co 3-4 h a kiedys caly dzien potrafila wisiec na cycu;)
i cwaniara kładzie sie na bok i podpiera reka zeby usiasc ale narazie tylko glowe i plecy podnosi troche
Rucia wspolczuje bolesnego zabkowania oby szybko minęło
anka_a, kiti, Dodi, magdzia26, Spero, aisa, AGA 30, Strażaczka90, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]