plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadam na chwilkę bo ma teraz czym innym zajęty
bo tak to nie mam czasu na siedzenie na necie
Aisko jeszcze raz gratuluję małego słodziaka
Mamuśki śliczne te wasze brzucholki
Fedra fajnie Cię widzieć w tabelce.
Kczek chyba kiedyś pytała o moją wizytę u gina, a więc: we wtorek był pęcherzyk 17mm a dzisiaj już widać jakby był pękniety. We wtorek idę jeszcze raz do gina to potwierdzić , czeka mnie jeszcze badanie progesteronu...także od paru dni nic nie robie tylko latam co chwila do ginkaOhh mogło by się coś w końcu wykluć z tych serduszke.
Ide poczytaćmagdzia26, Fedra, AGA 30, aisa, Muska, Effcia28, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam dziewuszki. Bylam dzisiaj wybrac wyniki w labolatorium i pojechalismy do szpitala. Byla bardzo fajna kobeta na rejestracji i powiedziala ze jak chce to moze zawolac polozna- oczywiscie ze sie zgodzilam. Poszlam do poloznej i opowiedzialam o swoich obawach i objawach i zaraz zadzwonila do lekarza ginekologa a ten przyszedl i kazal sie rozebrac i zbadal mnie recznie. Powiedzial ze szyjka i macica bardzo ladne - poogladal tez lechtaczke i stwierdzil ze jest zaczerwieniona ale ze nic zlego sie nie dzieje procz uplawow. Pokazalam mu wyniki moczu i powiedzial ze z nich wynika za mam zapalenie pecherza i przepisal mi antybiotyk Amoksiklav - mam go brac trzy razy dziennie przez 10 dni, do tego probiotyk ktory mam brac godzine po antybiotyku oraz globulki dopoczwowe jak juz skoncze brac antybiotyk zeby nie zrobila mi sie grzybica pochwy bo gin powiedzial ze czesto tak sie dzieje. Pytalam sie go czy antybiotyk jest bezpieczny a on ze jestem juz w drugim trymestrze wiec moge brac. Po calej kuracji mam zrobic posiew i jeszcze raz badanie moczu by zobaczyc czy wszystko ok. Polozna i lekarz strasznie sie zdziwili gdy powiedzialam ze moj gin nie chcial mnie przyjac i ze jesli cos zlego bedzie sie dzialo to zawsze moge przyjechac do nich do szpitala.
Ufff nerwowy dzien ale juz jestem spokojniejsza....Fedra, Shagga_80, gocha04, kiti, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kiti, trzymam kciuki!
Sylwia, fajnie że jesteś już spokojniejsza
Dzidzi naszej odpadł dziś kikutek
Od wczoraj u nas lato w pełni. Przesyłam troche słonka!Fedra, Kaja, magdzia26, Spero, sylwia1985, kiti, Selena, anka_a, Muska, Effcia28, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam z rana jak śmietana !!!!
Sylwia no cisza jak makiem zasial , ale to niedziela wszystkie w kościele
Asiko Wasz bombel juz tydzien ma hoho czas leci !!!!
Rucia dawaj do nas jak tam !!!!kiti, Fedra, aisa, anka_a, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Witam z rana jak śmietana !!!!
Sylwia no cisza jak makiem zasial , ale to niedziela wszystkie w kościele
Asiko Wasz bombel juz tydzien ma hoho czas leci !!!!
Rucia dawaj do nas jak tam !!!!
ja juz po kosciele i skoro mojego nie ma bo ma sluzbe ja postanowilam sie upiekszyc troche i zrobilam piekny pedicure( poki jeszcze dam rade) i manicureWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 16:58
Kaja, Fedra, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
-
Koczku u mnie to kwestia nastawienia wstaam powiedzialam ze to bedzie dobry dzien i jak na razie taki jest a nawet jesli cos probuje to zaklocic to staram sie o tych zakloceniach nie myslec
Ehh jest cudownie a moze byc jeszcze lepiejmagdzia26, a-koczek, gocha04, aisa, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry jak ja uwielbiam poniedziałki
Odkąd jestem w ciąży przestałam lubić weekendy bo zazwyczaj jedziemy z P do moich rodziców albo do jego rodziców i wtedy dostaje białej gorączki a w ten weekend nastąpiło apogeum juz. Powiedziałam swojemu P ze ja juz nigdzie nie jeżdżę do września! Ostatnio zaczęłam się czuć jak inkubator do dziecka który ma wydać na świat potomka dla rodziny mojego P... do tego te ciągle złote rady i nakazy i zakazy i macanie po brzuchu wszystkich dookoła juz normalnie byłam na granicy wybuchniecia...aż boję się myśleć co będzie jak urodze... nawet sobie niewyobrazacie jaka odczulam ulgę wracając do swojego mieszkanka -
"Złote rady" mogą doprowadzać do szału!!! najgorzej jak mojego M brat na coś nakręcał to już była masakra... a bo to najlepsze, używany wózek feee itp. niestety do tej pory tak mam i muszę wszystko odkręcać w mózgu mojego.
Mi weekend minął przyjemnie choć było smutno w domu bo Młoda pojechała do ciotki żeby do aquaparku w sobotę iść. Niestety się rozchorowała i nie bylimagdzia26 lubi tę wiadomość