plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
U mnie też dziś piękny dzionek:) w końcu sie wzięłam za pranie firanekktóre zmieniałam przed swietami...
Effciawszystkiego najlepszego:) dużo zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków
i jak najwiecej takich pieknych i słonecznych dni jak ten dzisiejszy
magdzia26, Strażaczka90, anka_a, Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Effciu wszystkiego najlepszegokochana
Gosiu moja teściowa 100 km ode mnie mieszka a jak się przeprowadzimy to będzie 300 km mieszkała ale dla niej to nie przeszkoda moglibyśmy na księżycu zamieszkać a i tak by tam dotarlaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 10:00
Effcia28, Strażaczka90, anka_a, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Przepraszam ale od rana próbuje rozgryść ale nigdzie nie widze info FEdruś co się ma wydarzyć że kciuki sa potrzebne. proszę o wyjasnieni i przepraszam za moja sklerozę jak coś
Bo tu na wątku chyba nie doczytaszJa pobuszowałam po forum i znalazłam
Fredziu Kciukam !!!Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:No to jak znalazłaś to powiedz a raczej napisz a jak nie to wskaż gdzie szukac bo od rana szukam tu i ówdzie i znaleźc nie moge. Chyba ż eto top sicret
Chyba nie mogę napisać !!!
To Fredzia niech napisze sama
Szukaj szukaj aż znajdziesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 12:23
Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć!
Effcia sto lat!
Byłyśmy w przedszkolu na dniu mamy i występ dzieci był superowy aż się wzruszyłamSzkoda było mi młodej nie puścić bo długo się uczyła wierszyka i przezywała to, że jest chora. Okazało się, że w grupie nastał pogrom i dużo dzieci choruje i kilka mam zrobiło tak jak ja.
W nocy temperatura młodej szalała i dziś byłyśmy u lekarza bo na zwykłych lekach nie chciało cholerstwo przejść więc mamy antybiotyk- zapalenie gardła i migdałków (znowu).
Buziaki i miłego dnia!!!Fedra, Effcia28, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kupiłam dziś córce gumę do skakania bo ostatnio ciągle jej się nudzi i każe mi wymyslać nowe zabawy więc pomyslałam ż eto dobry pomysł a przy okazji może troszke schudnę. Tylko że teraz mam dylemat bo nie pamiętam jak sie w nia gra
Fedra, magdzia26, AGA 30, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ok nie pisalam tutaj bo nie sadzilam ze kogos to obchodzi...
Dzisiaj o 12.45 milalam transfer moj winogronek jest juz z Nami oby teraz zechcial zostac
Ot cala tajemnica i teraz uciekam spac milego dzionka Kobitkimagdzia26, aisa, AGA 30, Rucia, mauysia, gocha04, Selena, Effcia28, sylwia1985, anka_a, Muska, Strażaczka90, Sandraa, Dodi, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi