plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondi, na pewno tak jak pisałam po części marudzi przez zęby. W połowie jeden problem rozwiązany, bo jakby się ciut ciszej zrobiło
Teraz kwestia rozwiązania problemu z jazda samochodem. Zastanawiam się nad zmianą fotelika, bo po pierwsze z obecnego wyrasta ( nogi mu wystają ), a po drugie, może jak będzie jechał przodem w kierunku jazdy, to nie będzie mi tak płakał?
Fredzia, ja również zmartwiłam się twoimi temperaturami, ale dzisiejszy skok dał mi mega ulgęFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:moja tez uwielbia stekac i jeczec hehe szczegolnie jak cos musze zrobic jej najlepiej pasuje jak bym caly czas sie z nia bawila heh na lózku albo podłodze
Rucia u mnie Kuba tez jak mial 6 miesiecy to wstawal a jak mial 8 to dopiero sam usiadl a chodzil juz ladnie w wieku 10 miesiecy wiiec teraz ciekawie ci sie zacznie
U Nas stękanie przeradza się w mega szloch, jakby nie wiadomo jaka krzywda się działa. Doprowadza mnie to do szałuNa szczęście mam moją pomocnicę, która mi bardzo pomaga w opiece nad Szarańczą.
Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
moja w końcu przyzwyczaila sie do jeżdzenia w foteliku bo tak to przez pierwsze 2miesiace byl okropny krzyk dopuki smaochod nie ruszyl albo sie zatrzymal na swiatlach
i do wozka tez powoli sie juz przyzwyczaja bo tez za bardzo za nim nie przepada ale juz coraz lepiej jest .
wczoraj na dniu dziecka bylismy u kuby w szkole bo tanczyl a potem byla impreza na dworzu i Izka tez byla i az dziwne pol dnia przespala w wozku co mnie dziwi bo po pierwsze halas a po drugoie ona robi sobie w dzien tylko drzemki po pol godziny heDodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:U Nas stękanie przeradza się w mega szloch, jakby nie wiadomo jaka krzywda się działa. Doprowadza mnie to do szału
Na szczęście mam moją pomocnicę, która mi bardzo pomaga w opiece nad Szarańczą.
-
hejka! Wosebko u mnie tez waga lecei w dół bardzo szybko... ja w ciązy przytylam az 24 kg, a juz mam wage jak sprzed ciąży 56 kg. A tak sie martwilam jak ja schudne.... no ale kazdy na takiej drakońskiej diecie przez 3 miesiące by schudl.
Blondi no tak czytalam na fb o waszych problemach z karmieniem, u nas identycznie to wygląda. Są dni ze mysle nic z tego nie bedzie koniec karmienia, a potem nagle malej sie spowrotem cycek podoba i ssie ładnie, tak jakby za nim musiala zatęsknić.
Rucia super ze macie juz ząbki, oby Leoś troszke sie uspokoil, no i tylko czekac jak pójdzie sam, dopiero sie pewnie zacznie
Fedri jak sie czujesz?
Małysz jak spedzilas urodzinki?
Shaggi podziwiam Cie za twoje zorganizowanie i pracowitość
Aisko pokaz fotke Jaśka
Dodi, Rucia, Fedra, anka_a, Blondi22, aisa, Selena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dużo słoneczka zycze i jak najmniej problemów
i nie przejmujcie się moją tempką ja po nocach nie śpie a jak śpie to budze się co godzine na siku więc te moje mierzenia srednio miarodajne bo nie przesypiam ciagiem 3 godz więc się nie martwcie
dzisiejsza beta 348,1 mIU/ml więc chyba wszystko idzie w dobrą strone...
czuje się całkiem dobrze męczy mnie jedynie zmęczenie i senność i wzdęcia i tu moje pytanie czy macie sposoby na wzdęcia (nadmieniam ze nie jem potraw wzdymających no moze prócz ogórków kiszonych) i odrzuciło mnie od owoców i nie wiem jak to przeskoczyćanka_a, Blondi22, sylwia1985, AGA 30, Dodi, aisa, a-koczek, Selena, gocha04, mala29_, kiti, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej!
Mauys spóźnione życzenia urodzinowe!
Gratulacje dla Leosiowych ząbków.
Ovudzidziusie są śliczne!!! jak patrze na zdjęcia to też już chce! Coś niecierpliwa w tej ciąży jestem.
Shagga pięknie napisane i myślę, że tak też będzie umnie. Z Adą to całymi dniami siedziałam, bawiłam się i maiłam porządek w domu. Teraz jak wraca z przedszkola to zabawki są wszędzie.... o zgrozo powrócą zabawki z piwnicy, których też jest sporo.
Kupiłam pierwszą rzecz dla Dzidzika- fotelik bukaczek:) Nie umie się doczekać aż przyjdzie paczka! wcześniej się przydał i myślę, że i tym razem się opłaciTeraz tylko czekam żeby poznać płeć i potem schodzę do piwnicy i zacznę przebierać ubranka.
Miłego dnia!!!plemniczka, Fedra, AGA 30, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra mnie do tej pory męczą wzdęcia i... gazy
teraz jest trochę lepiej i myślę, że z czasem minie. Brałam espumisan ale nic nie pomagał więc nie biorę już. Ograniczyłam wszystko co wzdymające, nawet gazowanej wody nie piję ale nie zauważyłam różnicy.
Noce też będziesz z czasem przesypiała lepiej teraz wstaję 1-2 razy na siku a spałam na początku tak jak Ty opisujesz.
Piękne oznaki ciąży Ciebie dopadłyNiech betka ładnie pnie się w górę a Winogronko rośnie!!!!! :*
plemniczka, Rucia, Fedra, Dodi, aisa, Selena lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Fedra pieknie beta rośnie! ze wzdęciami nie pomoge bo nie mialam... juz nie moge sie doczekać twojej wizyty u gina. Który tydzien ma winogronko? 4?
niby zaczelismy 5 tydzień ale ze ja nigdy nie wiem jak się to liczy to Ci dokońca nie odpowiem
EDIT:
belly twierdzi tak
Jesteś w 5 tygodniu ciąży
(4 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 2
Trymestr: 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:28
Dodi, aisa, a-koczek, Selena, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:niby zaczelismy 5 tydzień ale ze ja nigdy nie wiem jak się to liczy to Ci dokońca nie odpowiem
EDIT:
belly twierdzi tak
(4 tyg. i 0 dni)
Trymestr: 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:39
-
Fedra wrote:niby zaczelismy 5 tydzień ale ze ja nigdy nie wiem jak się to liczy to Ci dokońca nie odpowiem
EDIT:
belly twierdzi tak
(4 tyg. i 0 dni)
Trymestr: 1
nono kochana teraz te miesiace ciąży , aby nudne bylyyyyyyno i czekamy do wizyty !!!
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:to pewnie nie bedzie jeszcze za 2 dni widac serduszka, ale moze już to winogronko doktorek dojrzy. Ma dobry sprzęt USG?
pewnie widac nie będzie ale na wizyte musze iść bo leki mi się będą kończyć i musi zadecydować co dalej ze względu na problem przy poprzedniej ciaży wizyta kolejna będzie w następnym tygodniu no ale wszystkiego dowiem się w środe...
ja to mam takie wzdęcia ze nawet kichnać nie mogę taki mój brzuch jest wielki aż boje się cokolwiek zjeść żeby się nie powiększał i nie napinał, no i jeszcze jedna rzecz zauważyłam ze skóra na brzuchu (w sumie na większości ciała) zrobiła się strasznie sucha...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:pewnie widac nie będzie ale na wizyte musze iść bo leki mi się będą kończyć i musi zadecydować co dalej ze względu na problem przy poprzedniej ciaży wizyta kolejna będzie w następnym tygodniu no ale wszystkiego dowiem się w środe...
ja to mam takie wzdęcia ze nawet kichnać nie mogę taki mój brzuch jest wielki aż boje się cokolwiek zjeść żeby się nie powiększał i nie napinał, no i jeszcze jedna rzecz zauważyłam ze skóra na brzuchu (w sumie na większości ciała) zrobiła się strasznie sucha...Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ruciu gratuluję ząbków u dzidziaale współczuję ze jest taki niegrzeczny... oby szybko z tego wyrósł
Mayusiu wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzinek
Kajus jak pierwsza noc bez m minęła?
Fedra ja też miałam wzdęcia słyszałam że pomaga rumianek i gorąca woda z sokiem z cytryny noi oczywiście posiłki trzeba jeść wolno i często a w małych ilościachFedra, anka_a, plemniczka, Dodi, aisa, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość