plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie wróciłam z wizyty jak zwykle była godzinna obsuwa...
pecherzyk ciążowy 11 mm bez zarodka jeśli za tydzień nie pojawi się z serduszkiem to koniec, płyn który był w macicy okazało sie ze był w zatoce daglasa jest go już mniej niestety zaczyna przypominać to horror z zeszłego roku...
generalnie powodów do radości nie mam...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
gocha04 wrote:za wysoka to była by na poziomie 30 i powyżej, a ciut za wysoka jak na poziomie 25.
Także i jeden i drugi hormon jest super.
No to Koczku witaj w klubie tych "psychicznych"
ja Wam powiem tak prolaktyna miałam tylko troszkę wyższą ale tutaj ktoś mi poradził aby robić prolaktynę samą i po obciążeniu bo przeważnie po obciążeniu wyniki są dość mocno wysokie a na normalnej tego nie widać
-
Fedrus wszystko będzie dobrze kochana zobaczysz u mnie zarodek było widać dopiero na początku 7 tygodnia a pod koniec 6 tygodnia tez był tylko pecherzyk ciążowy ja myślę że wszystko idzie w dobra stronę
beta pięknie rośnie pecherzyk się pojawił a za tydzień będzie juz pewnie widać zarodek i serduszko winogronka
gocha04, plemniczka, aisa, Fedra, sylwia1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej jest tu ktoś???mam zapytanie jesli któraś z Was mogła by mi pomóc byłabym bardzo wdzięczna:))))biore tabletki antykoncepcyjne 21 plus 7 teraz skończyłam 21 tabletke i mam brac te placebo 7 sztuk czy je trzeba zazywac czy mozna je ominac???
magdzia26 lubi tę wiadomość
syla -
u mnie też jakoś było podobnie jak u Ciebie Madziu
Także czekamy spokojnie wszystko jest dobrze Fedrii tylko winogronko potrzebuje czasu aby się ujawnić
Ja jestem spokojna a Ciebie poproszę o pozytywne myślenie kochanamagdzia26, Fedra, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra ja wierzę, że jest dobrze, ale mogę się tylko domyślać co się dzieje w twojej głowie. Bardzo ci kibicuję.
Syla nigdy takich tabletek nie miałam, także nie pomogę.Effcia28, Fedra, anka_a, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
syla wrote:hej jest tu ktoś???mam zapytanie jesli któraś z Was mogła by mi pomóc byłabym bardzo wdzięczna:))))biore tabletki antykoncepcyjne 21 plus 7 teraz skończyłam 21 tabletke i mam brac te placebo 7 sztuk czy je trzeba zazywac czy mozna je ominac???
ja sie nie znam bo ja brałam tylko te co mają 21 tabletek ale wydaje mi się że skoro one są to trzeba brać pozdrawiam -
syla wrote:hej jest tu ktoś???mam zapytanie jesli któraś z Was mogła by mi pomóc byłabym bardzo wdzięczna:))))biore tabletki antykoncepcyjne 21 plus 7 teraz skończyłam 21 tabletke i mam brac te placebo 7 sztuk czy je trzeba zazywac czy mozna je ominac???