plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska a jaki masz rozmiar tej koszulki? Bo chodzi mi o to jak bardzo się rozciaga i ewentualnie jaki rozmiar rozpatrywać?
Sylwia ja wiem ze jesli u mnie będzie wszystko ok to kupie taką poduszke bo ja spie tak na boku troche troche na brzuchu i obecnie musze kłaść sobie przed siebie zwykłą poduszke no i plus mam problem z kręgosłupek więc wiem ze ta poduszka sie u mnie sprawdzi...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:Dziewczyny a czy w ciazy do spania kupowalyscie sobie specjalna poduszke w ksztalcie litery C - zastanawiam sie na ile jest przydatna
http://sklepwiatraczek.pl/product-pol-1542-Cebuszka-poduszka-relaksacyjna-dla-kobiet-w-ciazy-lub-poduszka-do-karmienia-niemowlat-pokrowiec-jersey.html
Bez niej bardzo źle mi się śpi, przyzwyczaiłam się do niej bardzo, więc nie wyobrażam sobie spania bez niej. Przydaje się super, bo można ją fajnie profilować i wkładać między kolana jak się leży na boku, przez co brzuch tak nie ciągnie w dół. Niektóre kobitki zamiast takiej poduchy śpią z normalną między udami (tez pomaga) ale ta jest full wypas
Ja w każdym razie polecam.
Potem mam zamiar na niej karmić i ostatecznie dawać małej do leżenia/siedzenia jako podparcie, bo można nią fajnie dzieciaczka otulić.Fedra, magdzia26, sylwia1985, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Muska a jaki masz rozmiar tej koszulki? Bo chodzi mi o to jak bardzo się rozciaga i ewentualnie jaki rozmiar rozpatrywać?
Sylwia ja wiem ze jesli u mnie będzie wszystko ok to kupie taką poduszke bo ja spie tak na boku troche troche na brzuchu i obecnie musze kłaść sobie przed siebie zwykłą poduszke no i plus mam problem z kręgosłupek więc wiem ze ta poduszka sie u mnie sprawdzi...
No i przyszła paczka, a w niej jakaś gigantyczna koszula, która przekraczała wymiary nawet tej xl z ich tabeli... Ale się rozczarowałam, ale dzwoniłam z reklamacją i wymienili mi. Trafiłam najwidoczniej na jakiś felerny model, gdzie była źle naklejka z rozmiarem naklejona, bo ta która teraz dostałam idealnie pasuje do tych wymiarów z ich tabeli. No ale takie są uroki kupowania koszulek w necieMimo wszystko dalej są tam tańsze niż w sklepach z takimi koszulkami, bo 100 zł to bym jednak nie dała...
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej hej,
witam się z Wami niedzielnie i szybko przelatuję po Waszych wpisach
Musiu - Emilia- pięknie imię. Chcieliśmy je dać naszemu potomkowi nr 2, gdyby okazało się, że to dziewczynka
Henio nam się rozraczkował! Właśnie podraczkował do mnie i się wspinaDziś też wciął jeden kawałek ciasta z rabarbarem, który wzięłam na spotkanie z koleżanką nad jeziorem. Uznał że co - my się objadamy, a mu nic nie dajemy?? I się poczęstował
Fedra, magdzia26, Muska, Dodi, aisa, kiti, anka_a, Shagga_80, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hej hej,
witam się z Wami niedzielnie i szybko przelatuję po Waszych wpisach
Musiu - Emilia- pięknie imię. Chcieliśmy je dać naszemu potomkowi nr 2, gdyby okazało się, że to dziewczynka
Henio nam się rozraczkował! Właśnie podraczkował do mnie i się wspinaDziś też wciął jeden kawałek ciasta z rabarbarem, który wzięłam na spotkanie z koleżanką nad jeziorem. Uznał że co - my się objadamy, a mu nic nie dajemy?? I się poczęstował
Kochana mamy dzis poniedzialek
Tez bym zjadla ciasto z rabarbarem wiec sie Heniowi nie dziwie
mauysia, Dodi, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Musze sie wam pochwalic ze moj kupil w sb duza lodowke no frost do naszej nowej kuchni i obiecal ze w lipcu wezmie sie wreszcie za kuchnie- juz sie nie moge doczekac bo moze wreszcie uwolnie sie od wspolnej kuchni z tesciami i bede miala troche spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 14:46
magdzia26, Fedra, Dodi, aisa, gocha04, anka_a lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Na razie tylko na to oboje się zgadzamy
Chyba tak zostanie,....
Jak u Ciebie? Dajesz radę w smażąchu?
A dziekuje nie jest zle tym bardziej ze u nas poki co po upalach ani sladu, wiec temp. wzgledna bo ok 20 stopni i jest gitswoja droga gratuluje Ci rozpoczecia 34tc, juz tak niewiele Ci zostalo
Koszulki bardzo mi sie podobaja
Magdzia nie moge obejrzec zdjecia, przynajmniej na telefonie, ale moze jak kompa zalacze to zobacze :]
Apropo rogala to ja sie jeszcze nie zdecydowalam pewnie ze wzgledu na cene, ale narazie jakos daje rade ze spaniem, wiec moze jak mnie przycisnie to wtedy kupie chocby ze wzgledu na funkcjonalnosc tej poduchy
Ja tez mam 109 cm w obwodzie brzucha
magdzia26, Fedra, aisa, Muska lubią tę wiadomość
-
Ad.1 zazycze sobie na prezent
Ad.2 obecnie spimy oddzielnie przez moje nocne wedrowki a maz musi byc wyspany do pracy
Ad.3 ja musze byc okryta koladra nawet jak jest plus 30
Ad.4 raczej bym do karmienia nie uzywala no chyba ze bylo by mi wygodnie
Ad.5 jesli bedzie sie zle formowac poduche wykozystam jako zabezpieczenie do spania, zabawke lub nadal podpore do spania
magdzia26, Kaja, Dodi, plemniczka, Muska, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muśka, fajną masz koszulkę
Emilka to piękne imię!
Wszystkie te koszulki z linków są super!
Magdzia, fajne zakupy poczyniłaś i praktyczne bo rozpinane przez całość.
Mauysia, klawo że Henrix tak śmiga no i że próbuje nowego jedzenia, nawet zachęcać Go nie trzeba
Sylwia, fajnie że M chce pio wziąć za kuchnie, pierwszy krok w postaci lodówki już jest
Co do poduszki to nie miałam. Jak brzuch się zrobił duży to podkładałam pod niego kołdre, czasem i między nogami ją jakoś zawijałam.
Dziś miałam wizytę u położnej do której chodziłam w ciąży. Właściwie to cała nasza trójka miała. Zapraszany też jest mąż i dzidzia. Zmierzyli ciśnienie, wage i krew. Waże 57.3, samo uciekło po porodzie. Pogadaliśmy o porodzie, odczuciach w trakcie i po i antykoncepcji. Potem luknęła jak mi się goi podwozie. Na koniec wypełnienie ankiety z ich pracy i pa pa.
Dobranoc kobiety :*
Nie zapomnijcie, że jutro witamy się dwoma słowamimagdzia26, Fedra, anka_a, mauysia, Kaja, Dodi, Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór dziewoje,
ja miałam taką poduszkę rogala tylko do karmienia (nie takie wielkie C). A właściwie nadal mamI sobie chwalę. Bardzo niewygodnie karmi mi się podpierając Heniola na samym moim ramieniu.
Tarara, .....
już za parę dni zobaczę, jak Żbik zmienia stan cywilny
Gudnajt!Effcia28, Kaja, Shagga_80, Dodi, Fedra, aisa, Blondi22, plemniczka, Rucia, magdzia26, Strażaczka90, anka_a, Pismak lubią tę wiadomość