plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
No proszę, jakie agafiowe niusyGratulacje!
Kaju - ale przejścia z tą windą... Na szczęście znalazł się ktoś, kto pomógł.
Kurczę nie pomyślałam o żadnej akcji na cześć ŻbikaAle ze mnie ciamajda. Chyba że każda z zainteresowanych podeśle mi mailem albo jakimkolwiek innym kanałem (fb/sms) krótkie życzenia, które ja umieszczę potem na jednym arkuszu, wydrukuję i wkleję do jakiejś karteczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 12:46
magdzia26, aisa, Strażaczka90, Fedra, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Ostatni weekend na uczelni i do tej pory nie potrafię odespać... Oficjalnie zakończyłam studia i teraz tylko obrona. Mam nadzieję, że wyrobię się do porodu. W poniedziałek piłam cukrowe "gluty" i cały dzień byłam jakby śnięta- nie wiem czy przez glukozę czy braki w śnie.
Koszulki ciążowe są słodkie i skorzystam z linka
Plemniczko mocno spóźnione STO LAT!!!
Strażaczko odpoczywaj na urlopie
Magdzia ale teraz to szybko leci i jestem tylko 25 dni za Tobą
Fedra &&&&&&&
Więcej nie pamiętam.... mój mózg ma mocne opóźnienia w myśleniu ;/
Może dziś uda mi się wyspaćKolorowych Dziewczyny!!!!
magdzia26, plemniczka, Fedra, aisa, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja tylko tak na szybko ze wzgledu na plamienia rozowo-brazowe dosc mocne trafilam przymusowo do kliniki na cito mnie gin przyjal na usg okazalo sie ze jest wszystko ok jest Winogronek widzialam i slyszalam serduszko
Teraz ide spac bo jestem umeczona stresem...
Spokojnej nocy dobranocgocha04, aisa, mauysia, Rucia, anka_a, magdzia26, Kaja, kiti, plemniczka, sylwia1985, Sandraa, Muska, a-koczek, AGA 30, Kleopatra, Selena, Shagga_80, Dodi, jeju, mala29_, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry wieczór.
Fedruś od razu lepiej będzie mi się spało po takich cudownych informacjach. Gratuluję już bardziej śmiało
Kolorowych.mauysia, Fedra, aisa, magdzia26, plemniczka, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień dobry wszystkim
Fedra, super wiadomości
A te plamienia to wiadomo dlaczego?
Anka_a, gratulacje z okazji ukończenia studiówTeraz "tylko" obrona i będzie z głowy
Na pewno świetnie Ci pójdzie!
Gratulacje dla Agafii!Fedra, anka_a, magdzia26, Kaja, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien wszystkim
Agafia gratki z okazji narodzin malucha
Anka gratki z okazji studiow oby tak dalej
Co do moich plamien sa dwie teorie albo luteina podraznila mi sluzowke albo to miesniak sie obkurcza i daje do wiwatu...
Ok opanowalam wstepny glod nektarynkom moge isc jeszcze spacaisa, anka_a, magdzia26, Kaja, plemniczka, Selena, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Czesc dziewuszki. Jak wiecie bylam wczoraj na warsztatach ,, dobra mama,, trwaly one 3 godzinki i mowili tam o wyprawce, kosmetykach do pielegnacji i o krwi pepowinowej. Kazda przyszla mamusia dostawala maly upominek a mianowicie: jednorazowe probki kosmetykow, trzy gazety o ciazy i porodzie, lapki niedrapki, rekawice do mycia dzidziusia, zel do higieny intymnej z Ziaja, 10 sztuk wkladek laktacyjnych, 10 sztuk woreczkow pachnacych na zuzyte pieluszki,dlugopis z logo dobra mama, 10 kapsulek witaminy D3 dla maluszka i 10 sztuk witamin dla kobiet w ciazy omegamed- Ogolnie nie zaluje wogole bylo super szkoda ze bylam sama bo moj miala sluzbe no ale dowiedzialam sie wielu ciekawych rzeczy. Bylo tam rowniez stoisko ze szkola rodzenia co nie ukrywam najbardziej mnie zaciekawilo. Dowiedzialam sie ze moge sobie wykupic polozna w prywatnej klinice i koszt to 800 zl+ 11 spotkan za 360 w szkole rodzenia- nie wiem czy warto ale jak bede miala urlop to musze podjechac i dokladnie sie wypytac.Poza tym kazda mama dostawala butelke wody niegazowanej i na przegryzienie ciasteczko
jestem zadowolona i poszlabym jeszcze raz na takie cos...
Dzis do lekarza na polowkowe na 18:00 wiec trzymajcie za mnie kciukiza Fedrunie tez
milego dnia
anka_a, magdzia26, mauysia, kiti, plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
No Fedra newsy rewelacyjne! odpoczywaj a plamienia niech spadają
Agafia gratulacje dzidziusia!
Sylwia ale się obłowiłaśSporo sobie życzą położne... Ja będę polegała na tych ze szpitala. Poprzednio miałam rewelacyjną, mówiła co mam robić a najważniejsze jest żeby jej słuchać i robić dokładnie to co mówi
Wtedy idzie z górki. Trzymam kciuki za wizytę- będzie dobrze
Rucia- duuuużo zdrówka!!!!
Ja się w końcu wyspałam!!! Jupiiii teraz czas na odgruzowanie mieszkania więc wpadne wieczoremmagdzia26, plemniczka, Fedra, aisa, Selena, Dodi lubią tę wiadomość