X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawać spiochy !!!!!

magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Cześć kobity :)
    Mnie obudziło dzisiaj piękne słońce :) Może pogoda się w końcu poprawi jak na lato przystało.
    Kaja, nie miał Ci kiedy ten migdał tak wyskoczyć? :( Biedna Ty :(
    Ja wczoraj załatwiłam w końcu klucz do wózkowni u mnie w bloku, weszłam tam i się poryczałam wieczorem :/ (W ogóle ryczę z byle powodu teraz). Syf straszny, ciemno i brudno. Ta wózkownia ma jakieś 1,5mx4m i stoi tam oprócz jednej starej spacerówki z 10 rowerów jeden na drugim, że wejść się nie da :( Nie wiem zupełnie jak ta sytuację rozwiązać, bo się boję, że jak jakąś kartkę powiesimy żeby zabrali te rowery z wózkowni to nam w odwecie zniszczą potem wózek :( Ach, masakra jakaś. Tym bardziej marzę o szybkim wybudowaniu tego domu, a to wszystko idzie jak po grudzie :( Mimimum rok z tym wózkiem będę musiała się męczyć, a nie ma bata żeby wnieść wózek 18kg na 3 piętro i jeszcze dziecko do tego ;(
    Chyba się przejdę do administracji i zapytam co można w tej sytuacji zrobić.
    Poza tym to imię dla naszej córeczki już mi się odwidziało i znowu jesteśmy w punkcie wyjścia i nie wiemy jak ją nazwać. Najgorszy był tekst od teściowej. Najpierw dzwonię do mojej mamy i mówię o wątpliwościach z tym imieniem, ona na to "nie martw się, będziemy ją wołać jak Wy będziecie chcieli" (to rozumiem), potem dzwoni m do swojej a ta mówi "ja będę wołać jak ja będę chciała". Myślałam że mnie szlag trafi. No jak tak można w ogóle mówić?! I tak się boję że będzie robić wszystko (w sensie dawać jej cukier itp, bo tak robiła przy swoich) odwrotnie do moich zaleceń bo ona taka jest. Mówi ci, że dobra dobra a i tak robi po swojemu. Jak tak będzie dalej, to ja jej wnuczki nie zostawię i tyle z tego będzie. Przecież nie o to w tym wszystkim chodzi. Już m powiedziałam że zapowiada się to nieciekawie i żeby zrozumiał potem moją decyzję jak ona tak będzie robić. To jest nasze dziecko a ona jest tylko babcią i albo będzie robiła tak jak ja jej każę, albo w ogóle.
    ;(
    No i widzicie teraz same, jak wszystko mnie dobija i nie jestem w stanie zapanować nad niczym :( Raaaanny, co za beznadziejny stan :(
    MUSKA... ja pracuję w administracji i powiem Ci że możez iść do administracji i poprosić żeby administrator napisął ogłoszenie o opróżnieniu tego pomieszczenia. Powinni napisać żeby w ciągu powiedzmy dwóch tygodni uprzątnąć pomieszczenie i zostawic tylko to co trzeba, bo inaczej administracja sama sie tym zajmie. Muszą Ci pomóc więc jakby cos to tam walcz jak lwica bo różnie to bywa z biurwami ;)

Muska, anka_a lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa teraz na wesoło wczoraj na spacerze wychaczyl mnie Listonosz i sie zapytał "czy on jest chodz troche do niego podobny" , ale sie nasmialam matko rozbawil mnie , a u mnie w domu sie zastanawiaja do kogo mlody podobny to powiem , ze do Listonosza buhahahahah

ps.Listonosz młody i przystojny dodam skromnie hehehehe :-*

kiti, Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, samira, Strażaczka90, mauysia, Sandraa, anka_a, Pismak lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj pierwsza noc spedzilam ze swoja poducha ale powiem wam ze wogole sie niewyspalam bo cala noc mialam skurcze lydek- kurcze ale to bolesne a biore poczworna dawke magnezu- ale to juz chyba tak musi byc poprostu...

buziaki

milego popoludnia

ps Muska lada moment i rodzisz - kurcze ale szybko zlecialo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 16:25

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milej niedzieli :)

smacznego obiadku :)

Kaja, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Selena, aisa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia najpierw sniadanie hehehe czesc mamuśka :-)

magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Niedzielnie POCHWALONY

Ale pogoda do kitu i deszcz to ma być Lato to jakaś popierdulka , a nie Lato!!!!

Fedra, Strażaczka90, Selena, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) a u mnie słoneczko :D milej niedzieli laseczki <3

Fedra, Strażaczka90, Selena, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry u mnie tez ladna pogoda i tez zycze milej niedzieli :)

magdzia26, Strażaczka90, Selena, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mój to zabawek nie lubi chyba , ale lampy to kocha gada do nich sie śmieje normalnie ma na nich punkcie bzika !!!hmm elektryk rosnie czy co ,kto ??!?!

magdzia26, mauysia, aisa, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajcia to zastanów się czy to na pewno listonosza bo może jednak elektryka :P

Kaja, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu elektryk może po śp Dziadku

mhsvanlih0qhtdnx.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)
    Jeśli tu ktoś jeszcze jest... o.O

Kaja, magdzia26, Fedra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Nikogo Nie Ma Jest ;-) hihi

aisa, magdzia26, Fedra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu, zdjęcia super, szkoda że tylko jedno z nocy Wami. Pięknie wyglądałyście! A psiak super, wielkošci cielaczka ;) ale i tak słodki :)
    Kiti, trzymam kciuki za wizytę M u androloga. No i za Was, teraz będziecie razem w odpowiednim czasie więc musi być zielono :)
    Kaja, fajne wdzianko ma Marcel :) Jaśko też uwielbia żyrandole i lampy ;)

Kaja, magdzia26, Fedra, Dodi, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia , a w kościele jak widzi te długie podwieszane to gdada do nich jak opętany ludzie sie śmiali , a nie kazania sluchali , a ten aż piszczal i zaciagal jakby płakać chciał iz za chwilkę śmiech do nich dobrze , ze stylu staliśmy nonMarczello usilnie przeszkadzał jak nic musieliśmy wyjść bo mochery już zerkaly bo głuche i nie słyszał co tam ks opowiada i zasnął na świeżym powietrzu :-)

Fedra, magdzia26, aisa, Dodi, anka_a, Muska, sylwia1985 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewuszki. Z racji tego iz mam dzis wolne wybieram sie ze swoim obejrzec osrodki gdzie prowadza szkoly rodzenia i dopytac sie o rozne rzeczy
    min o polozna ...

milego deszczowego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:23

Fedra, magdzia26, aisa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam w ten pochmurny deszczowy dzien zyczac Wam milego dnia :D

magdzia26, aisa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ja też się witam z bólem głowy niestety ale to pewnie przez ta pogodę :/
    Sylwia powodzenia w poszukiwaniu szkoły rodzenia ja to mam już za sobą całe szczęście bo juz się bałam ze nigdzie się nie dostane :/ ale idziemy z moim P na taka weekendowa w połowie lipca na Mazurach w szpitalu w którym chcialalabym rodzic bo liczymy ze jeszcze uda nam się przenieść na Mazury a tutaj w Stolicy nie chciałam zaczynać bo bałam się ze jej nie zdążę skończyć jakby była przeprowadzka...
    Kajcia niezły ten twój Marcello musi przeslodki wyglądać jak się tak śmieje :)
    Fedrus widzę ze tydzień wizyt się szykuje ja w piątek idę :)

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    kurde gdzie jest do jasnej anielki to lato ja się pytam?

Mauysia cudna fota :) Ola fajna of kors, ale na Ciebie i Twoją fryzurę nie mogłam się napatrzeć, wyglądasz cudnie ;)

Magdzia pisałam Ci już że niezła laska z Ciebie?

Sylwia powodzenia w poszukiwaniach ;)

Muska historia ze szpitalami powaliła mnie normalnie a wózkownia to widzę kolejny problem :/ (mam nadzieje, ze nic nie pochrzniłam)

Fredzia gratuluję rozpoczęcia 9 tygodnia juppiii <3 czekam niecierpliwie na Twoją wizytę :*

Kiti elegancko, ze wizyta m zaplanowana i fajnie, że spędzicie razem trochę czasu teraz &&&&&&&

Kaja Marcel słodki w tym wdzianku :D

Aisko buziaki dla słodziaka Janka :*

no i tyle z mojej pamięci :/

Zaraz zabieram sie za prasowanie a potem za obiad. Powinnam mieć teraz troszkę więcej czasu bo mężowi urlop się już skończył i dzisiaj wrócił do pracy, co nie zmienia faktu, że w domu jeszcze nie wszystko skończone a mnie szlag już z tym trafia bo chciałabym już posprzątać i zabrać się za pranie ciuszków.

Aha no i byłam w piątek na weselu ale to było chyba pierwsze i ostatnie w ciązy.... Nie dla mnie już takie imprezy :/ wieczorem tak mnie napierdzielały plecy, ze nie mogłam nawet leżeć :(

Miłego dziona :*

magdzia26, Strażaczka90, Fedra, aisa, plemniczka, kiti, mauysia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 5504 5505 5506 5507 5508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ