plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry w ten szpetny dzien
Podczytuje, pamietam i pozdrawiam, ale sie nie idniose znowulece zmywac jedna farbe a potem biore sie za dalsza robote...
Jedyne co mi sie przypomnialo to, to jak medzu Malysza ubral synowi rajstopy na spodnie(tak to bylo? Wiem... Nie smiej sie dzuadku z czyjegos wypadku....)
BUZIAKI :*magdzia26, Kaja, plemniczka, aisa, sylwia1985, anka_a, kiti, Fedra, Rucia, Blondi22, Shagga_80, mauysia, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry witam się w III trymestrze
Kfiatus miło że wpadlas do nas
Kajus ja nie pomogę co do migdalka
Dodi miło Cię widziećbyś czasem coś więcej napisała albo foteczke jakąś podrzucila
Buziaki i miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:31
Kaja, aisa, anka_a, kiti, Fedra, Blondi22, Dodi, mauysia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
A u mnie jeszcze słońce, ale chyba już niedługo..
Magdzia, gratki, to już III trymestr
Kaja, pewnie zarazić możesz, ale się nie znam. Unikaj super czułości z Młodym no i namierz skąd ten ból migdałka się wziął..Fedra, Kaja, magdzia26, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
witam was dziewczęta
W końcu wracam do grynowy cykl się zaczął a m w sobote po mnie przyjeżdża
pozdrawiam wszystkie :*
ps. czekam niecierpliwie na nowe porody i fajnie czytać o waszych zakupach ciążowychanka_a, Fedra, aisa, Kaja, magdzia26, sylwia1985, gocha04, plemniczka, Shagga_80, Dodi, mauysia, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:A u mnie jeszcze słońce, ale chyba już niedługo..
Magdzia, gratki, to już III trymestr
Kaja, pewnie zarazić możesz, ale się nie znam. Unikaj super czułości z Młodym no i namierz skąd ten ból migdałka się wziął..
No wiadomo , ze migdał do kasacji i 500zl idzie do Laryngologa zarazić go nie zaraze bo nie goraczkuje , a ten migdał dostał tak po d... że no nie stety do kasacji , ale czemu , akurat teraz ????!!!! -
Ufff po 2 dniach doprowadziłam piwnicę do ładu i składu
Mój M. powiedział, że lumpeks możemy otworzyć bo ciuchy od Ady zajmują całą półkę (w workach próżniowych).
Siostra prawdopodobnie będzie miała chłopca więc najprawdopodobniej będę ciuszki sprzedawała. Dam znać Wam za jakieś 8 tygodni(mam komplet wszystkiego od 68 do 4 lat;) ).
Dla Julka trochę się uzbierało chociaż tych 0-3 miesięcy mam najmniej- większość pożyczana była i musiałam oddać...teraz czeka mnie zakupowy szał w lumpeksie
Cześć Kfjatek
Kiti powodzenia!
Strażaczko witam po urlopie! Wypoczęłaś?
Ja poleciłam mojemu złożyć łóżeczko dla Ady jak byłyśmy w szpitalu... złożył ale zapomniał, że trzeba je umyć i ubrać pościel. Pierwsze co zrobiłam po wyjściu ze szpitala było sprzątanie i ubieranie pościeli dla małej więc podziwiam dziewczyny, które chcą zlecić kupienie wyprawki mężczyźnieSądzę, że mój by kupił ale nie wyprał i nie prasował bo po co- przecież nowe...
Lecę się położyć. Kolejny dzień padam już o tej godzinie...
Kolorowych!!!!Fedra, Shagga_80, magdzia26, aisa, Dodi, kiti, mauysia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem
Dziś pogoda lepsza. Wczoraj po południu burza się przypałętała i nie chciała sobie pójść
Wczoraj byliśmy z Małym odwiedzić ludzi w pracy. Fajnie było, cieszyli się że przyszłam z Jasiem (tu wymawiają Jego imie JONOn też był grzeczny więc super było
Mauysiu, najlepszego dla Henrixa!! Toż On wczoraj skończył 9 miesięcy
Anka_a, w naszym gronie z pewnością znajdą się osoby które chętnie cosik kupią z tych dużych zapasów ciuszkowych dla dziewczynki
Kaja, jak Twój migdał?
Blondi, uprasza się o zdjęcie dumnego przedszkolakamagdzia26, anka_a, Fedra, kiti, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Nareszcie piątek, bo nie mogę się dobudzić. U mnie słońce i bezchmurne niebo.
Miłego dziona.aisa, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Cześć kobity
Mnie obudziło dzisiaj piękne słońceMoże pogoda się w końcu poprawi jak na lato przystało.
Kaja, nie miał Ci kiedy ten migdał tak wyskoczyć?Biedna Ty
Ja wczoraj załatwiłam w końcu klucz do wózkowni u mnie w bloku, weszłam tam i się poryczałam wieczorem(W ogóle ryczę z byle powodu teraz). Syf straszny, ciemno i brudno. Ta wózkownia ma jakieś 1,5mx4m i stoi tam oprócz jednej starej spacerówki z 10 rowerów jeden na drugim, że wejść się nie da
Nie wiem zupełnie jak ta sytuację rozwiązać, bo się boję, że jak jakąś kartkę powiesimy żeby zabrali te rowery z wózkowni to nam w odwecie zniszczą potem wózek
Ach, masakra jakaś. Tym bardziej marzę o szybkim wybudowaniu tego domu, a to wszystko idzie jak po grudzie
Mimimum rok z tym wózkiem będę musiała się męczyć, a nie ma bata żeby wnieść wózek 18kg na 3 piętro i jeszcze dziecko do tego ;(
Chyba się przejdę do administracji i zapytam co można w tej sytuacji zrobić.
Poza tym to imię dla naszej córeczki już mi się odwidziało i znowu jesteśmy w punkcie wyjścia i nie wiemy jak ją nazwać. Najgorszy był tekst od teściowej. Najpierw dzwonię do mojej mamy i mówię o wątpliwościach z tym imieniem, ona na to "nie martw się, będziemy ją wołać jak Wy będziecie chcieli" (to rozumiem), potem dzwoni m do swojej a ta mówi "ja będę wołać jak ja będę chciała". Myślałam że mnie szlag trafi. No jak tak można w ogóle mówić?! I tak się boję że będzie robić wszystko (w sensie dawać jej cukier itp, bo tak robiła przy swoich) odwrotnie do moich zaleceń bo ona taka jest. Mówi ci, że dobra dobra a i tak robi po swojemu. Jak tak będzie dalej, to ja jej wnuczki nie zostawię i tyle z tego będzie. Przecież nie o to w tym wszystkim chodzi. Już m powiedziałam że zapowiada się to nieciekawie i żeby zrozumiał potem moją decyzję jak ona tak będzie robić. To jest nasze dziecko a ona jest tylko babcią i albo będzie robiła tak jak ja jej każę, albo w ogóle.
;(
No i widzicie teraz same, jak wszystko mnie dobija i nie jestem w stanie zapanować nad niczymRaaaanny, co za beznadziejny stan
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
witam
Muska to faktycznie kiepska sprawa z wózkiem.
Ja dzisiaj ma dobry humor bo umówiłam m do androloga na poniedziałek
Fedra, magdzia26, aisa, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien
Muska co do wozkowni idz do administracji i zapytaj grzecznie jak to z tym pomieszczeniem jest ze za chwil kilka bedziesz chciala tam zostawiac wozek ale tam jest pelno rowerow najlepiej zapros kogos z administracji na obejrzenie tego miejsca niech sie wypowiedza i zarzadza co dalej...
Ja z tesciowa nie bede miec problemow bo oboje z mezem i tesciem rowniez nie akceptujemy jej niektorych zachowan i jesli bedzie robic cos wbrew mojej woli to co najwyzej bedzie przychodzic do mnie na kawechoc i tak wiem ze przychodzic nie bedzie bo pod opieka ma dwojke od swojej corki...
kiti, magdzia26, Muska, aisa, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A moja tesciowa dzis wypalila,,nie chce ci nic mowic ale ja bym na twoim miejscu nie brala jeszcze urlopu tylko zaraz przed porodem kiedy nie bedziesz w stanie juz nic robic,, ale sie wkurzylam bo ide tylko na 10dni wkoncu moj tez ma urlop i chcialabym choc troche czasu spedzic z nim. Tego jeszcze brakuje zeby mi urlop ustawiala- ale mi cisnienie podniosla a potrzebuje odpoczynku i wlasnie 10lipca chce pojsc na ten urlop