plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Czyżby mowa była o legendarnej paczce, która miała zawierać pomarańczowe spodnie, a ich nie zawierała?
To mnie zmotywowało, by się odezwać
Pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę więcej ciepła, bo pogoda czerwcowa jest średnia ....aisa, Fedra, Blondi22, magdzia26, sylwia1985, Effcia28, Shagga_80, Shagga_80, Rucia, anka_a, Dodi, plemniczka, kiti, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:wpadałam, przeczytałam dzisiejszy dzień na ovu, a tu mowa o tych "moich" spodniach, których nie było
To mnie zmotywowało, by się odezwać
Pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę więcej ciepła, bo pogoda czerwcowa jest średnia ....
Chcialas napisac Naszych pomaranczowych spodniach
A co tam w ogole u Ciebie tak wpadasz bez slowa od siebie?
Kfjatus, aisa, Shagga_80, Rucia, anka_a, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Chcialas napisac Naszych pomaranczowych spodniach
A co tam w ogole u Ciebie tak wpadasz bez slowa od siebie?
Bez słowa?
Bo u mnie nic się nie dzieje... na budowie działamy powoli, mamy okna, teraz elektryka, przewody do alarmów, domofonu itp., poza tym praca, dom i jakoś leci...
byłam dziś na rowerach, chyba ze 30 km zrobiliśmy i leniuchuję terazFedra, magdzia26, Shagga_80, anka_a, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:no dobra naszych, niech Ci tam już będzie, choć :p
Bez słowa?
Bo u mnie nic się nie dzieje... na budowie działamy powoli, mamy okna, teraz elektryka, przewody do alarmów, domofonu itp., poza tym praca, dom i jakoś leci...
byłam dziś na rowerach, chyba ze 30 km zrobiliśmy i leniuchuję teraz
Wciąż prowadzisz zajęcia dla dzieciaczków?Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Tak prowadzę raz w tygodniu.
Kiedyś była taka przyśpiewka "Pobaw się ze mną w cz i sz, pobaw się ze mną w cz i sz, a kiedy buzi szeleścić się znudzi, pobawimy się w ć i ś" czy jakoś takWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:24
Fedra, Kaja, Kfjatus, magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Super!
Kiedyś była taka przyśpiewka "Pobaw się ze mną w cz i sz, pobaw się ze mną w cz i sz, a kiedy buzi szeleścić się znudzi, pobawimy się w ć i ś" czy jakoś takFedra, Effcia28, magdzia26, Shagga_80, aisa, anka_a, Dodi, sylwia1985, Pismak lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Postaram się czasem wpadać... choć ciężko z czasem jakoś mam ostatnio...
ale cieszę się, że jesteście takie miłe i o mnie ciągle pamiętacie
Koniecznie do nas zaglądajmagdzia26, anka_a, Dodi, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość