plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny rozumiem Was sa dwa typy lozyska przodujacego takie z krawieniami i bez... ja mam wersje z krwawieniami plus tzw calkowite bo nachodzi na ujscie szyjki...
Wiem ze mam nie panikowac przynajmniej do wrzesnia ale juz wiem ze przy przodujacym czeka mnie cesarka i czeste wizyty w III trymestrze... no nic pozostaje czekac...
Muska modle sie za Was ale kurcze moze jednak pojedziesz do szpitala moze Malej trzeba pomoc wyjsc na druga strone...
Dobranoc Kobitki :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hej
dzięki dziewczyny za miłe słowa odnośnie naszej córuchnyciekawa jaka będzie jak się urodzi
ja z kolei jaram się Leonem i Jankiem ostatnimi czasy choć i cała reszta męskiej bandy tutaj jest niczego sobie
Guniu co tam u Ciebie? widziałam, że podczytujesz
Plemniczko tego się też trzymam, że mniejsze dziecko powinno być łatwiej urodzić hehe tak więc okaże się pewnie dopiero po porodzie ile kg ludzik we mnie siedzia Wasza Nelka to śliczna laseczka no i wypisz wymaluj tatuś
Sylwia ładna sesyja a te cukry to Ci tak skaczą, że insulinę musisz przyjmować?
Fedruś jestem dobrej myśli bo innej opcji i tak nie ma a dziewczyny pewnie mają rację z tym podnoszeniem się łożyska na dalszym etapie ciązy, więc musicie to jakoś przetrwać :*
Selena a Kacpi to może ominie etap raczkowania i od razu biegać zacznie?
Muska powodzenia nooooo.............
ja dostałam jeszcze wczoraj pakę od brata z kolejną porcją ubranek, kombinezonów, laktator, sterylizotor, bujaczek, mata itp, więc mam co robić tylko miejsce mie sie już skończyłozaraz ide wieszać pranie
Miłego dnia kobitki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:22
Strażaczka90, magdzia26, Fedra, kiti, Selena, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
witam:) Kochane.Fredrusia nie denerwuj się :* wiem że to nie takie łatwe;C ALE będzie dobrze musi być.Musia trzymam kciuki:) :*
Dodi piękna ta Twoja maleńka:)
Sylwia ładna sesyjka..Opwoadaj jak po ślubie;D BO WSZYSTKIE JESTEŚMY CIEKAWE;d
Witaj Zosiu
Plemniś duża Ta Twoja Księżniczka już
Koczku
Blondi
Rucia
Madzia
Kajka
Selenka
wybaczcie jak o kimś zapomniałam.
Ja dziś ciasto sprzątanko ćwiczenia i gołąbki ....WOLNE DWEA DNI ;d DO PÓŹNIEJ
magdzia26, Fedra, Dodi, Selena, Kaja, plemniczka, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry !!! Pamietacie mnie jeszcze
Podczytuje i kibicuje Wam i Waszym dzieciaczkom
U mnie leci starania zawieszone na czas terapi Wafla bo łyka witaminki na żołnierze !!!!(jeszcze 2 miesiące i powtarza badania )
Akurat mam urlop byliśmy parę dni nad jeziorem Dominickim
Wczoraj zaliczyliśmy mecz BvB ze śląskiem (na żywo na stadionie to calkiem inne emocje )
Po raz czwarty umowę mi przedłużyli ale nie wiem na ile jeszcze
Wafel dalej bez pracy odkąd firma im padła !!!! Znalazł pracę w polsce ale na czarno!!! Ale zawsze coś zanim znajda coś nowego konkretnego !!!
Pozdrawiam gorąco Wszystkie dziewoje
I miłego dzionka !!!!!
Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Effcia28, sylwia1985, a-koczek, Fedra, kiti, aisa, Selena, Kaja, anka_a, Pismak lubią tę wiadomość
-
siemanko Aga
no własnie jakbyśmy mogły....
fajnie, że Wafel się kuruje, ale ogólnie siusiata sytuacja u Was widzęnie wiedziałam, że firma padła i taki kapeć z pracą a u Ciebie to se trochę w kulki lecą z tymi umowami, ale ważne że przedłużają
to, że o Kimś nie wspominamy nie znaczy, że nie kibicujemy w dalszym ciągu
trzymam za Was kciukasy, udanego urlopu życzę i pozdrowionka równieżFedra, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Selena, plemniczka, Blondi22, anka_a, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dodi fotki super wózek podobny do tego co mi się podoba, łóżeczko tak samo a golizna pierwsza klasa
Aga oczywiście że Cie pamiętamy, przykro ze sprawa z Waflową pracą taka kiepsa i ze Tobie tak przedłużaja ale jak Dodi słusznie zauważyła ważne ze przedłużają...Dodi, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Selena, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam
Fedrus czyli już kawał dzidzi z winogronka wyrosłoa łożysko na pewno ładnie się podniesie do góry i będzie wszystko dobrze
Agus bardzo miło Cię widziećno to jak powrocicie do staranek to od razu złoty strzał będzie jak Wafel się tak nawitaminizuje
Dodi widzę ze wszystko u Ciebie kochana juz gotowe ślicznie to wyglądaa twój brzusio prawdziwy hotel 5 gwiazdkowy i to all inclusive
Musia kochana zapraszam do mnie na przyspieszenie porodu...wczoraj się przeprowadziliśmy do większego mieszkanka wiec dużo sprzątania, rozpakowywania, prania, prasowania, układania, mycia podłóg, okien do wyboru do koloru a ja chętnie przyjmę każda pomoc
Dodi, Fedra, kiti, aisa, Selena, Blondi22, Strażaczka90, Rucia, anka_a, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Magdzia no to teraz masz zajęcia w trzy i trochę.... Nie będziesz się nudziła do końca ciąży
a i dziękuję za komplement
Twój też niczego sobie przynajmniej na ostatniej fotce, którą widziałam a ponadto zachowałam się jak wieśniak i nie odpisałam wtedy nic, sorki
magdzia26, Fedra, aisa, Selena, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Spoko Dodus
Najbardziej mnie denerwuje ze chciałabym to wszystko sama po swojemu poukładać, posprzątać itp... ale nie daje rady a mój P jak się za to zabiera to mnie szlag trafia i się na niego wydzieram ze to nie tak i tamto nie tak robi a on chce tylko pomóc i później mi głupio...Dodi, Fedra, Selena, Kaja, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość