plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny rozumiem Was sa dwa typy lozyska przodujacego takie z krawieniami i bez... ja mam wersje z krwawieniami plus tzw calkowite bo nachodzi na ujscie szyjki...
Wiem ze mam nie panikowac przynajmniej do wrzesnia ale juz wiem ze przy przodujacym czeka mnie cesarka i czeste wizyty w III trymestrze... no nic pozostaje czekac...
Muska modle sie za Was ale kurcze moze jednak pojedziesz do szpitala moze Malej trzeba pomoc wyjsc na druga strone...
Dobranoc Kobitki :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
hej

dzięki dziewczyny za miłe słowa odnośnie naszej córuchny
ciekawa jaka będzie jak się urodzi 
ja z kolei jaram się Leonem i Jankiem ostatnimi czasy choć i cała reszta męskiej bandy tutaj jest niczego sobie
Guniu co tam u Ciebie? widziałam, że podczytujesz
Plemniczko tego się też trzymam, że mniejsze dziecko powinno być łatwiej urodzić hehe tak więc okaże się pewnie dopiero po porodzie ile kg ludzik we mnie siedzi
a Wasza Nelka to śliczna laseczka no i wypisz wymaluj tatuś 
Sylwia ładna sesyja a te cukry to Ci tak skaczą, że insulinę musisz przyjmować?
Fedruś jestem dobrej myśli bo innej opcji i tak nie ma a dziewczyny pewnie mają rację z tym podnoszeniem się łożyska na dalszym etapie ciązy, więc musicie to jakoś przetrwać :*
Selena a Kacpi to może ominie etap raczkowania i od razu biegać zacznie?
Muska powodzenia nooooo.............
ja dostałam jeszcze wczoraj pakę od brata z kolejną porcją ubranek, kombinezonów, laktator, sterylizotor, bujaczek, mata itp, więc mam co robić tylko miejsce mie sie już skończyło
zaraz ide wieszać pranie 
Miłego dnia kobitki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:22
Strażaczka90, magdzia26, Fedra, kiti, Selena, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
witam:) Kochane.Fredrusia nie denerwuj się :* wiem że to nie takie łatwe;C ALE będzie dobrze musi być.Musia trzymam kciuki:) :*
Dodi piękna ta Twoja maleńka:)
Sylwia ładna sesyjka..Opwoadaj jak po ślubie;D BO WSZYSTKIE JESTEŚMY CIEKAWE;d
Witaj Zosiu
Plemniś duża Ta Twoja Księżniczka już
Koczku
Blondi
Rucia
Madzia
Kajka
Selenka
wybaczcie jak o kimś zapomniałam.
Ja dziś ciasto sprzątanko ćwiczenia i gołąbki ....
WOLNE DWEA DNI ;d DO PÓŹNIEJ
magdzia26, Fedra, Dodi, Selena, Kaja, plemniczka, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry !!! Pamietacie mnie jeszcze

Podczytuje i kibicuje Wam i Waszym dzieciaczkom
U mnie leci starania zawieszone na czas terapi Wafla bo łyka witaminki na żołnierze !!!!(jeszcze 2 miesiące i powtarza badania )
Akurat mam urlop byliśmy parę dni nad jeziorem Dominickim
Wczoraj zaliczyliśmy mecz BvB ze śląskiem (na żywo na stadionie to calkiem inne emocje )
Po raz czwarty umowę mi przedłużyli ale nie wiem na ile jeszcze
Wafel dalej bez pracy odkąd firma im padła !!!! Znalazł pracę w polsce ale na czarno!!! Ale zawsze coś zanim znajda coś nowego konkretnego !!!
Pozdrawiam gorąco Wszystkie dziewoje
I miłego dzionka !!!!!
Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Effcia28, sylwia1985, a-koczek, Fedra, kiti, aisa, Selena, Kaja, anka_a, Pismak lubią tę wiadomość
-
siemanko Aga
no własnie jakbyśmy mogły....
fajnie, że Wafel się kuruje, ale ogólnie siusiata sytuacja u Was widzę
nie wiedziałam, że firma padła i taki kapeć z pracą a u Ciebie to se trochę w kulki lecą z tymi umowami, ale ważne że przedłużają 
to, że o Kimś nie wspominamy nie znaczy, że nie kibicujemy w dalszym ciągu
trzymam za Was kciukasy, udanego urlopu życzę i pozdrowionka również
Fedra, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Selena, plemniczka, Blondi22, anka_a, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dodi fotki super wózek podobny do tego co mi się podoba, łóżeczko tak samo a golizna pierwsza klasa

Aga oczywiście że Cie pamiętamy, przykro ze sprawa z Waflową pracą taka kiepsa i ze Tobie tak przedłużaja ale jak Dodi słusznie zauważyła ważne ze przedłużają...
Dodi, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Selena, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Witam

Fedrus czyli już kawał dzidzi z winogronka wyrosło
a łożysko na pewno ładnie się podniesie do góry i będzie wszystko dobrze 
Agus bardzo miło Cię widzieć
no to jak powrocicie do staranek to od razu złoty strzał będzie jak Wafel się tak nawitaminizuje 
Dodi widzę ze wszystko u Ciebie kochana juz gotowe ślicznie to wygląda
a twój brzusio prawdziwy hotel 5 gwiazdkowy i to all inclusive 
Musia kochana zapraszam do mnie na przyspieszenie porodu...wczoraj się przeprowadziliśmy do większego mieszkanka wiec dużo sprzątania, rozpakowywania, prania, prasowania, układania, mycia podłóg, okien do wyboru do koloru a ja chętnie przyjmę każda pomoc
Dodi, Fedra, kiti, aisa, Selena, Blondi22, Strażaczka90, Rucia, anka_a, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Magdzia no to teraz masz zajęcia w trzy i trochę.... Nie będziesz się nudziła do końca ciąży
a i dziękuję za komplement
Twój też niczego sobie przynajmniej na ostatniej fotce, którą widziałam a ponadto zachowałam się jak wieśniak i nie odpisałam wtedy nic, sorki
magdzia26, Fedra, aisa, Selena, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Spoko Dodus

Najbardziej mnie denerwuje ze chciałabym to wszystko sama po swojemu poukładać, posprzątać itp... ale nie daje rady a mój P jak się za to zabiera to mnie szlag trafia i się na niego wydzieram ze to nie tak i tamto nie tak robi a on chce tylko pomóc i później mi głupio...
Dodi, Fedra, Selena, Kaja, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość

[/link]

[/url]