plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nie przejmuj się Magdziu bo taki nasz urok nie dość, że jako kobiety to w ciązy już wogóle nie pogadasz hehe
jakbyś to pewnie sama wszystko miała ogarnąć to padłabyś na pysk i prosiła żeby Ci ktoś pomógł, więc może zagryź zęby i skorzystaj
Fedra, aisa, Strażaczka90, Selena, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Kochane...a mnie wzięło na upieczenie ciasta:) ostatnio oglądałam program "Ewa gotuje" szybkie ciasto;D I ponac dobre Brałni
Dodiii piękny wózek i łóżeczko:) brzusi tez fajniusiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 17:45
Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
Fedra, no nudnej ciąży to Ty nie masz.. ale nic się nie martw, leż brzuchem do góry i odpoczywaj
A łożysko na pewno się podniesie z biegiem ciąży!
Aga, fajnie że jesteś. Dobrze, że przedłużyli umowę tylko kicha że nie wiadomo na ile... Trzymam kciuki za Wafla, za armię i za pracę
Dodi, super fotki. Super brzucho masz! Wózek i łóżeczko też extra!
Magdzia, gratuluje przeprowadzki, ale ogarniania nie zazdroszczę
Muska, tylko się tam nie denerwuj za mocno! Malutka i tak wyjdzie i takZdrowaśka oczywiście gwarantowana! No chyba że już po albo w trakcie akcji ...
Dodi, Selena, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dodi no fura, skora, komkra i wyrko ekstra klasa !!!!!
Aga piczko Cześć Love !!!!
Madzia ja ci pisze Ty nie dzwigaj nie podnos itp itd no bo wiesz Nikos ja jeszcze czas na porodowke
Ferda ty nie siwiej bo twoja córka ma mieć piękna matke z kolorem kasztanowym blondwiec luzik guzik wiem wie znam twój stres bo też miałam stresa ehhhhhh , ale dasz radę!!!
Strarzaczka kotek ty masz super avatara ulalal wes no mi powiedz co ty ćwiczysz chodakowska???co na poczatek najlepiej cwiczy bo mnie sie kręgosłup odzywa po cc czyli to wklucie , a nie wiem od czego zacząć bo killer to chyba za mocne na mnie co !?!magdzia26, Dodi, Fedra, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
-
Witam Kobitki
Spac od 6 nie moge znowu mi sie pozmienialo jak sie dobudzic nie moglam i spalam do 10-12 tak teraz o 6 jestem redy...
Muska nic nie pisze moze juz rodzi oby midlitwa i kciuki sa&&&&&
Dodi, Kaja, Strażaczka90, anka_a, magdzia26, aisa, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzien dobry
Dodi super brzuszek bryka i lozeczko
No widze Muska cos dlugo nie zajrzala moze juz na porodówce...
A ja nadal cwicze i juz nawet zakwasow nie mam;)
hej Aga
MAdzia ty tam ostroznie z porzadkami
KAja super ze MArcelek okno i wszytkiego naj na te 3 miesiace
Fedrus lez i odpoczywaj bo potem nie bedzie kiedy he
Moja to ostatnio taki lobuz sie zrobila ze szok na rekach wogole nie chce najlepiej na podlodze zeby sie gdzies doczolgac albo pod paszki prowadzac i zwiedzac dommagdzia26, Fedra, Dodi, Kaja, Selena lubią tę wiadomość
-
hejo:* ide na badanie prolaktyny i testosteronu ;p zaraz....
spać mi się chce ;/ tyle spałam a się nie wyspałam...
Kajusia...zacznij od skalpela..Killer jest za mocny!!!!z miesiąc lub dwa skalpelkek a potem się zobaczy Rybko
Do późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:59
Dodi, Kaja lubią tę wiadomość
-
jestem juz...zrobiłam sobie więcej badan...tsh,prolaktyne progesteron,estratol,testosteron,FSH,LH,INSULINA.Troche hajsu wydałam,ale jak trzeba to trzeba..Myślałam że zemdleje ;/ .Chyba ze strachu;D Mój Mąż tak sie chyba przestraszył że w drzwiach stanął i mnie obserwował;p.Kazałam Mu wyjśc bo mówie do niego że mnie stresuje..to stał i nie wyszedł...żyły nie mogła znaleźc ;p.
Muska odezwij sie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 12:15
Fedra lubi tę wiadomość
-
Cześć baby
Poczułam wezwanie ovu chyba
Nie rodzę jeszczeOd wczoraj za to skaczę na piłce i spaceruję... Do tego mimo oporów m namówiłam go wczoraj na długą akcję, przez co twierdził rano, że się nie wyspał, hehe
Śmiejemy się, że seks na tym etapie to jak przerzucanie wielorybka, no i wczoraj mówię mu czas na akcję "free willy". Uśmialiśmy się strasznie
Póki co nasza orka jeszcze w środku, ale już niedługo...
Dzisiaj tez mam w planie długi spacer, potem wizytę u fryzjera, ostre żarcie i znowu skakanie na piłce. Zobaczymy ile planu zrealizuję, bo śpiąca też jakaś jestem
Plan jest taki, że jak przez weekend nie urodzę to w poniedziałek już zgłaszam się na IP.
Tydzień dłużej małej daję, to w końcu i tak "w terminie" będzie wg wyliczęń lekarza na 4.08. Widzę, że ja sobie jednak lepiej datę porodu wyliczyłam, bo na 7.08 i wg mnie córcia ma na razie 1 dzień opóźnienia, więc nie ma tragedii. Ogólnie dobrze się czuję (poza standardowym już zmęczeniem i zniecierpliwieniem), mała się ciągle wierci, więc wiem że z nią wszystko ok. Jak mnie coś zaniepokoi to oczywiście biegiem na IP.
Byłam też wczoraj po L4 do internisty. Bez problemu mi dał na tydzień i tez kazał w poniedziałek do szpitala się zgłosić, o ile wcześniej nie urodzę.
Obejrzę sobie jakiś filmik i ruszam w miasto. Miłego dnia :*
magdzia26, Strażaczka90, Fedra, aisa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja!
Padam bo ten tydzień to jakiś hard-core... od poniedziałku do środy dziennie byliśmy u weterynarza a podróż mnie wykańczała (godzinę autobusem w 1 stronę). Do tego stara baba wyprowadziła mnie z równowagiSiedziałam z psem na kolanach bo mu 1 opatrunek z łapki spadł i bardzo go bolała a obok córa bo na kolanach już jej nie trzymam bo potem brzuch mnie boli. Usłyszałam: tak młoda z pieskiem na kolanach siedzi a obok wolne miejsce (bo córy nie widziała) a starsi ludzie stoją. Normalnie myślałam, że mnie rozerwie... wiem, że młodo wyglądam ale bez przesady! Powiedziałam, że miejsce jest zajęte przez dziecko a piez z 2 złamanymi nogami nie potrafi usiedzieć na podłodze a ja w ciąży jestem. Ludzie zbesztali babę i powiedzieli, że przecież wolne miejsca są tylko trzeba się rozglądnąć. Cały dzień miałam spieprzony.
Wczoraj z młodą u dentysty byłam a potem Julek zaczął się buntować. Brzuch mnie bolał i bez no-spy i dodatkowego magnezu się nie obeszło. Tym razem twardniał i bolał a mój m narzekał, że o 21 młoda jeszcze nie śpi... Stwierdziłam, że jakby mi pomógł to by już spała i padło magiczne pytanie: w czym miałem tobie pomóc... nosz kurka rozwalił mnie!!!! Muszę wytrzymać do środowej wizyty i zobaczymy co powie lekarz.
Z pozytywów jedziemy oglądać wózek, który wypatrzyłam na olxI calusieńki dzień odpoczywam!
Poniżej mój sierściuch w gipsowych spodenkach
-
A tetraz odnoszę się do Waszych wpisów
Muska modlę się za Was i czekam tak jak reszta dziewczyn z niecierpliwością na pozytywne rozwiązanie!!
Fedra dobrze, że dzidziuś szaleje a łożysko ma jeszcze czas. Leż, wypoczywaj
Fajnie Aga, że się odezwałaś! 2 miechy szybko zlecą a żołnierzyki będą jak torpedy. Szkoda, że z robotą w polsce tak jest, ze najlepiej opłaca się robić i zatrudniać na czarno
Oby to się szybko zmieniło i gratulacje kolejnej umowy dla Ciebie!
Sylwia sesja śliczna a brzusio ładnie okrąglutkiFajny taki kameralny ślub!
Dodi sprzęty dla maluszka słodziutkie a apartamencik pierwsza klasa! Ada była przenoszona a ważyła zaledwie 2800.
Jak dobrze się czyta o postępach maluszków i po tym widać jak czas szybko leci...
Strażaczko to dziś miałaś przejścia w laborze. Po nich to wyniki muszą być ok
a teraz lece bawić się w księżniczkimagdzia26, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość