X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka straszne co przeżyłaś u weta ahh ludzie są beznadziejni czasem...

Muska działaj działaj bo to troche za długo trwa...

Dodi no własnie nie wiem co jest grane z tym spaniem czyżby mi się zaczęło zmieniać?

Strażaczko dobrze ze porobiłaś badania to jest ważne :)

Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko powiedźcie mi czy FSH I LH nie powinnam zrobić na początkku cyklu? te dwa będe musiała chyba powtórzyć w 3 dc

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska próbowałaś chodzić po schodach? w te i z powrotem? słyszałam,że to pomaga

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 13:27

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    tylko powiedźcie mi czy FSH I LH nie powinnam zrobić na początkku cyklu? te dwa będe musiała chyba powtórzyć w 3 dc

no raczej powinno byc między 3 a 5 dc...

aisa lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popadało z rana, nawet burza się przetoczyła a teraz grzeje ostro..

Nienawidzę polskich urzędów... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dobrze, że mam siostrę na miejscu bo inaczej to bym bombę tam podłożyła... Przez to że tu jest inaczej to się na tamtą papierologię człowiek tak wkurza. No ale cóż, do dobrego łatwo się przyzwyczaić...

Muśka, fajnie że na spokojnie podchodzisz do sprawy :) Córa już na dniach będzie po jasnej stronie brzucha :)

Anka, faktycznie psiak wygląda jakby miał jeansowe spodnie ;) no ale biedny jest, lekkiego życia teraz nie ma.. M faktycznie się popisał tekstem.. faceci...
    Życzę udanych łowów wózka, oby na żywo też się spodobał :)

Fedra, może Ci się faktycznie poprzestawiało z tym spaniem. Ja w którymś okresie ciąży też tak miałam że budziłam się sporo przed budzikiem. Potem spanie znów wróciło do poprzedniej wersji.

Fedra, anka_a, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mialyscie bezsenne noce? Ja nie moge spac i chyba z 4 razy biegam do wc w nocy co mnie meczy strasznie- chodze niewyspana i zmeczona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 15:14

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Dziewczyny mialyscie bezsenne noce? Ja nie moge spac i chyba z 4 razy biegam do wc w nocy co mnie meczy strasznie- chodze niewyspana i zmeczona
    No pewnie, że tak. Cierp ciało coś chciało :P

Strażaczka90, anka_a, Dodi, Kaja, sylwia1985, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

Mam to samo....mój standard to bezsenność w okolicach 3-5 najlepiej mi się śpi w godzinach 7-10 kiedy to już muszę być na nogach. Wc stał się moim przyjacielem i w dzień i w nocy.

Effcia28 lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety Sylwus to chyba standard w ciąży ja się budzę tak co 2 godziny... a rano czujee się jakbym pól nocy nie spała ledwo się zwlekam z łóżka i to o 10 a i tak się nie wysypiam...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole niedawno wróciłam ze szpitala bo byłam odebrać powtórkę wyników prób watrobowych które robiłam w środę i wszystko jest w normie :D aż z radości wracając kupiłam sobie ogórki kiszone i wszystkie po drodze zjadłam :D bo od 3 tyg stosowałam dietę watrobowa a przy niej niewiele można jeść wiec ogoreczki smakowaly przepysznie :) i chyba będę wracała do normalnego jedzenia jeżeli po raz trzeci wyniki wyszły w normie :)

Kaja, Dodi, aisa, kiti, sylwia1985, anka_a, Fedra, Blondi22, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziu!!! ciesze się,że wszystko jest dobrze:)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia grejt !!! :-)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia super wiesc :)

Sandraa lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspaniałe wieści Magdzia!!!!
    Ja się pochwalę i powiem, że wózek już mamy zaklepany do odbioru we wrześniu :D Zdjęcia wrzucę jak już w domu u nas zagości;)

magdzia26, Fedra, sylwia1985, Dodi, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a jaki wózek? Napisz zdradz cos :P :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka nie wiem jak ty na początek zrobiłaś ten Skalpel , ale ja w połowie spasowalam bo nie dałam rady , a wszystko mi odmówiło posłuszeństwa jutro spróbuję dalej wytrzymac , ale masakra jakaś jestem zalana potem plus ten ukrop tutaj ahhh spocona masakrycznie , a jeszcze mamy imprezę weselną na plaży zaraz Marcel zasnął oby do 3 jak codzien winko spije i do domku :-) dobra ciocia znim zostaje jupi !!!

zbikowa, Fedra, Strażaczka90, aisa, anka_a lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przyszlam z pracy a nikogo nie ma w domu i okazalo sie ze tesciu mial powazny krwotok i lezy w szpitalu. Moj wraca dopiero kolo 24 z pracy i nic jeszcze nie wie- az mnie brzuch boli z tego wszystkiego bo tesciowa nerwowa i pojechala taxowka mu leki zawiesc- ciagle tylko stresy...

milej i spokojnej nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 22:23

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia tylko spokojnie tesciu nic nie bedzie !!!! Połóż sie nogi do góry !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc i miłego weekendu :-)

magdzia26, aisa, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje Kochane :)

Zajrzałam dziś tu tak wcześnie bo już nie mogę spać ;). Nocowało u nas 5 dziewczyn z pielgrzymki Białostockiej na Jasną Górę i najpierw obudziła mnie syrena, która budzi pielgrzymów, a potem glosne rozmowy mojej mamy z tymi dziewczynami-to i Tymuś się obudził, ale nic się do niego nie odzywałam i po pół godzinie zasnął, a ja już nie. Dziś mój Cyprunio skończył o 3.35 5 lat :). Jak to zleciało :). Szykujemy imprezkę-tzn. ja szykuję :). Wczoraj byłam na zakupach i niby nic specjalnego się nie szykuje, a straciłam 400 zł, byłam też wczoraj na policji zgłosic oszustwo na allegro bo to warunek,aby odzyskać zwrot kasy od allegro z Programu Ochrony Konsumenta.
    Wczoraj upiekłam 2 ciasta biszkoptowe na tort-wyszły meeega wysokie :) - nigdy mi się nie udawały,ale na swoje urodziny zrobiłam eksperyment i upiekłam biszkopt rzucany - wspominany tu kiedyś przez Muzi-Jeju :) i jednak to prawda, ze udaje się kazdemu :). 2 ciasta razem mają wysokosć ok. 15 cm a jak dodam krem i owoce i wystrój to ponad 20 cm-muszę chyba z 1,5 ciasta ten tort zrobić bo w pojemnik do przechowywania tortów sie nie zmieści :). Impreza jutro jest. Dziś rrobie sałatki i krem do tortu, a reszte ciast kupiłam bo mały nie da mi nic zrobić- jest bardzo bardzo niegrzeczny - tak jak pisze Blondi o swej Izie. Tylko by chciał na rękach-a cuda wianki wyprawia :)

Dziewczynki muszę Wam powiedzieć, że już nam podłaczyli w środe światło-już korzystamy ze swojego. Zostało zrobić jeszcze kilka rzeczy i sprzatanie, bo w czwartek mają być meble :), a ja w czarnej d....e jestem ;). Nie wiem kiedy się przeprowadzimy,ale na pewno jeszcze w sierpniu :). Powiem Wam, ze trochę się boje tego samodzielnego zamieszkania-ze wzgledu na dzieci-bo juz nie będę miała tak super, ze jak mi się umysli to jadę gdzie chcę, a mama zostaje z dziećmi-już skończy sie dobre :(. Ale z drugiej strony siię cieszę bo wreszcie luz blus na swoim :). Teraz to sprzatanie najgorsze-ale wczoraj ciocia się zaoferowała,ze pomoze i we 3 to szybciej zrobimy :).
    Tydzień temu w piatek ugryzł mojego męża pies- Lessi-nie wiem jaka to rasa ale o Lessi mi chodzi. poszedł do znajomego a ten na 2 łapy i do niego i rozerwal mu rękę lewą w bicepsie-na szczęscie skóre tylko, ale lekarz mu zszył bo skóra była bardzo rozdarta. Ten moj chłop to maa "szczęscie" :(
    To tyle u mnie.

Muska-dawaj na porodówkę :)
    Mała-wszytkiego najlepszego z okazji urodzin :). Pamietam bo w tym samym dniu masz urodziny co mój Cypek :)
    Blondi-super,że skalpel przynosi efekty :)
    Anka- współczuję Twojemu pieskowi i Tobie,że musiałaś wysłuchiwac wstrętnego babsztyla w autobusie :(
    Dodi- i Ty już niedługo będziesz tulić Amelkę :). piękne zdjęcia :)
    a-koczku-nie wiem co tam u Ciebie sie dzieje,ale mam nadzieję,ze los zrobi Ci psikusa a zajdziesz w najmniej spodziewanym momencie :)
    Aisko i Ruciu-Janek i Leo są sliczni :)
    Kaju- zazdroszczę tej Francji :)Nigdy nie byłam i pewnie nie bede,a jak mały przespał lot?
    Effciu- buziaki dla Madzi i Dawida :* i pozdro dla Ciebie :)
    Madziu-super,że wyniki ok :).
    Sylwia-zdjecia piekne, aleś tajemnicza jest Kobieta :)
    Strażaczko-zyczę dobrych wyników!! :)
    Aga-fajnie,ze zajrzałaś :). Powodzenia w przyszłych staraniach!!!

No i wiecej nie pamiętam!!
    Pozdro i buziaki dla Gochy, Seleny i tych o których zapomniałam ...:*

Blondi22, magdzia26, Selena, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi, Effcia28, anka_a lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
‹‹ 5544 5545 5546 5547 5548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ