plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka no to ja mam też x-lander move i jestem mega zadowolona wczoraj zachaczyla mnie jedna matka i sie pyta o wózek to jej mówię , ze ok bo wszędzie nim wjade złoże i babka opitalal męża , za zły zakup bo godola ich jaks kijowa nie sluchalam dokładnie bo mały płakał heheh ja z wózka zadowolona !!!!
Fedra, anka_a, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Muska trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród
pozdrawiam resztę dziewczynFedra, anka_a, magdzia26, Strażaczka90, aisa, Selena lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Czesc kobity.Ja juz w szpitalu jestem.Poki co na patologii i nie rodze
Przyjechalismy wczoraj z m kontrolnie i sie okazalo ze mam Afi 4 i sie nieciekawie robi.Zostalam wiec i czekam na obchod.Zdecyduja co ze mna dalej.Mam nadzieje ze dzisiaj corcia sie urodzi. Trzymajcie kciuki i tradycyjnie o modlitwe prosze.
Pozdrawiam!
Muska jesteśmy z Toba trzymaj sie dzielnie kobietomagdzia26, Strażaczka90, aisa, anka_a, Blondi22, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska kciukam!!!! jejuś;d
odebrałam wyniki:
Estradol 274 pg/ml (faza folikularna 12,5_166,0,faza owulacyjna 85,8-498,0,faza lutealna 43,8-211,0, ciaża 215,0->4300,0)
FSH-2,46 mlU/ml faza folikularna:3.5-12.5,faza owulacyjna4.7-21.5,faza lutealna: 1.7-7.7)
LH-7,99 U/L faza folikularna: 2.4-12,6,faza owulacyjna:14.0-95.6
faza lutealna:1 1.0-11.4
Prolaktyna 43,55 ng/ml -2,7-26
Testosteron 0,64 ng/ml - 00.6-0,82
Prolaktyna za wysoka...to wiem.Ale mam również wysoki estradol i to duzo;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 21:09
-
nick nieaktualny
-
My dziś mieliśmy pierwsze szczepienie, tu tylko skojarzone są więc Mały dostał 6w1 plus pneumokoki. Spłakał się ostro, ale potem było ok. Teraz też jest (tfu tfu). Waży 6135 i ma 63 cm.
Muśka, trzymaj się dzielnie!Strażaczka90, Blondi22, magdzia26, Kaja, anka_a, Fedra, Dodi, Selena, Rucia lubią tę wiadomość
-
Muska smigam na kolacje urodzone Ty masz już swoje Kochane malenstwo !?!? Bo glodna jestsm , a cały dzień na kawie i z tych brak newsów od ciebie zglodnialam
Dobranoc Lachy , Lachony , Laseczki !!!!życzę Stosunkowo udajen nocki !!!
magdzia26, anka_a, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWpadlam wam napisac ze dostalam umowe na czas nieokreslony.
A w polsce to jak wygrana w lotto.
Milej nocy. Pozdrawiam.Dodi, Muska, anka_a, kierzynka, aisa, Blondi22, sylwia1985, Fedra, kiti, Selena, Strażaczka90, Sandraa, Effcia28, plemniczka, jeju, Pismak lubią tę wiadomość
-
Aga no pięknie, gratuluję
Ja Was podczytuję, ale jak się od razu nie odniosę to potem mam problem żeby się cofnąć i napisać coś każdej z Was
Muska trzymam kciuki bo może już jesteś tak daleko?
Dobrej nocy :*Blondi22, magdzia26, Fedra, Selena, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Hej.Dalej 2w1.Spac nie moge,chyba cos sie zaczyna.Wczoraj mialam koszmarny dzien.Masa badan na czczo do 16.Myslalam ze umre z glodu,albo co najmniej im zemdleje.na szczescie poza malowodziem reszta dziala sprawnie.Tylko skurczy i rozwarcia brak
Do tego lezalam 4godz.na porodowce i musialam sluchac jak rodzace dra sie non stop.Psychicznie wczoraj wysiadlam.Slowo daje.To bylo jak tortura,wiec im stamtad w koncu wyszlam z placzem mowiac ze nie wytrzymuje tego psychicznie.Od wczoraj jestem wystraszona i wrecz przerazona tym w jaki sposob sie to odbywa...
Z pozytywow to sie wieczorem najadlam i w miare wyspalam.teraz sie szwendam po korytarzu i czekam na jakies mocniejsze i regularne skurcze.Juz blizej niz dalej,ale ciagle daleka to droga.Powtarzam sobie jak mantre,ze najlepsze rzeczy rodza se w bolach.
Dziekuje za modlitwe i kciuki,bez tego pewnie bym sie juz wczoraj poddala.
Pozdrawiam mocno!Blondi22, Dodi, sylwia1985, aisa, Fedra, kiti, Strażaczka90, Effcia28, plemniczka lubią tę wiadomość