plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie mi dziewczynki czy mogę cos stosować na ugryzienia komara? Bo w nocy jakiś wściekły się do mnie dorwal i urządził sobie niezła balange na mnie mam chyba że 20 ugryzien staram się nie drapac ale ledwo wytrzymuje
Dodi lubi tę wiadomość
-
Magdziu ja niestety nie pomogę
jakoś przyzwyczaiłam się do myśli, że w ciąży praktycznie niczego nie można stosować i jakoś się tego trzymam, ale z drugiej strony chyba tez nie miałam póki co tak usilnej potrzeby stosowania jakiegokolwiek środka. Swoją drogą ma komar tupet, żeby ciężarną tak pociachać
magdzia26, anka_a, Fedra, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
No powiem Ci Dodi ze myślałam że oszaleje obudziłam się o 4 w nocy i całe ciało mnie swedzialo wystraszylam się bo myślałam że to objaw tej cholestazy... ale za chwile usłyszałam bzyczenie i zobaczyłam ze cala jestem pogryziona
oby dostał jakiejś niestrawnosci z tego obzarstwa paskuda jedna ja rozumiem raz ugryźć dwa razy ale nie dość ze mnie cała pocial to na mojego P później się przezucil i jego tez pogryzl...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 09:43
Dodi lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Muska powodzenia, trzymam się dzielnie, bo już naprawdę niewiele Ci zostało, mimo tego, co musiałaś tam już przejść
będzie dobrze &&&&
Hej BlondiIzabela idzie na szczepionko?
Dodi lubi tę wiadomość
-
Wlasnie przyszło łoże dla mojego królewicza
jest prześliczne dzisiaj będzie składane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:22
sylwia1985, Fedra, kiti, aisa, anka_a, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Od paru dni siedzę i się zastanawiam nad szpitalem w którym będę rodziła i nie mogę się zdecydować masakra normalnie jak tak dalej pójdzie to urodze w domu...
-
Dzień dobry...
jednak mi się nic nie poprzestawiało spałam i dzisiaj i wczoraj do 12 ehhh...
Muska masakra co musisz przejść mam nadzieje że juz po wszystkim i tulisz Dzidzie do siebie...
Co do wykupienia położnej to ja raczej wykupie sobie lekarza bo bardziej niż pewne jest to że będę miała cesarke a w szpitalu w którym chce rodzić mój nie przyjmuje wiec mamy plan żeby mu zapłacić i zeby sobie zaklepał terminale co z tego będzie to się okaże...
Aga jeszcze raz gratki z okazji umowy...
Magdzia nie zapomnij fotki wstawić po złozeniu łóżeczka
Z komarami nie pomogę u mnie maja na tyle litości że mnie nie dziabiąmagdzia26, sylwia1985, Blondi22, Selena, anka_a, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:jak to 3 Nikosie? U kogo? Ale fajnie:)
ja jak widać w podpisie zresztą od początku stwierdziliśmy ze będzie Nikos to imię wybrał mój P jeszcze zanim w ciąży byłam
a trzeci u Ciebie
sylwia1985, Blondi22, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
my juz po szczepieniu
Iza ma 7450g a dlugosc 72cm
glowka 42,5cm
klatka piersiowa 43cm
ciemiączka na opuszek palca.
nastepne szczepienie na 13miesiecy wiec teraz do tego czasu spokoj z lekarzem o ile nie bedzie choraFedra, magdzia26, sylwia1985, Strażaczka90, aisa, Kaja, anka_a, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
a ja się jeszcze pochwale ze mi dzisiaj 100 dni stuknęło
sylwia1985, magdzia26, Strażaczka90, Blondi22, aisa, Kaja, kierzynka, Selena, anka_a, Sandraa, Dodi, Effcia28, Rucia, kiti, plemniczka, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi