X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i zapomniałam o Fedrinii :) - wyglądasz super, extra ciążowo :).

Miłego weekendu!!!

Blondi22, Selena, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Cyprusia ;***

NO moja Izka na rekaw wogole nie chce nawet chwili ale dobrze tylko krzyczy piszczy a nawet drze sie strasznie i nie wiadomo o co jej chodzi. na podloge ja polozyc to pelza wszedzie i wszytko by sciagala. Oj kubus byl duzo grzeczniejszy he ;) ale damy rade z małym szatankiem ;D

Madzia super ze wyniki ok

Izka o 7 wstala zjadla i o 8 usnela znowu

magdzia26, Fedra, aisa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od rana nerwowka- tesciowka obudzila mnie o 6 rano bo wpadla w panike bo okazalo sie ze i moj mezus nie wrocil na noc do domu bo zostal po pracy u kolegi i troszke sobie popili wiec zostal u niego na noc i dopiero teraz wraca. Mnie od wczoraj z tego wszystkiego boli brzuch i czasem jest twardy - teraz to i ja sie boje o swojego maluszka... kurcze czy kiedys bede miala normalny dzien bez zadnego stresu ? chyba raczej nie dopoki tu mieszkamy

milego dzionka

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Kopciuszku sto lat dla synka :) jaki juz duzy męzczyzna z niego :) buziak urodzinowy od cioci :) <3 Fajnie że będziecie na swoim :) my z m tez mielismy się budować...ale zrezygnowalismy.....miały być 2 domki na 1 działce :) w jednym my w drugim teściowie :) ale potem byśmy mieli dwa domy na głowie..bo wiadomo że oni kiedyś umrą...więc zostajemy w bloku..
    Tak czytam o waszych dzieciach jak już pełzaja i wszędzie ich pełno ;) i widze ze to jeszcze przede mna ;) Kacpi sie póki co nie rwie do samodzielnego poruszania..pod paszki z mamą owszem :) kiedyś próbował dupke do raczkowania podnosić...ale chyba zapomniał sobie o tym odkąd odkrył stanie na nózkach...
    Blondi kochana mega ukłony w Twoja strone :) za to że dajesz rade z tym skalpelem :) ja dałam rade wczoraj tylko 15 minut :/ ... znalazłam coś lżejszego :) zestaw cwiczeń na brzuch bo w sumie tylko tu bym troche poprawy chciała :) od poniedziałku zaczne :) bo teraz mnie @ mega męczy :( i nie chce sie forsować..wogóle to mnie wkurzyła ze przylazła..bo mieliśmy z m jechać sobie na niedziele do Krakowa :) i musieliśmy przełozyć to bo tylko bym sie męczyła...
    Pozdrawiam wszystkie:) i zycze udanego i słonecznego po południa :) i takiej samej niedzieli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 16:28

Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello
    Kopciuszek Marcel był 5 dzieckiem na pokładzie ,ale najmniejszym i miała być opcja ,że będzie spać ,ale ciocie stewardesy i jeden sewqrd tak mi go rozgadali ,że zasnął o 24 jak dotarlismy do mieszkania ,ale najlepsze jaja z jego mlekiem bo przez bramki piszczelismy i to w nice celniczka cipa kazała otworzyć 6 puszek mleka i próbować mi je fuj jedza bo nie wierzyla ze to mleko !!!! Aha lot młody b.dobrze więc możemy latać puki on za free

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ...ten skalpel to pestka...ja po dwóch skalpelach jechałam turbo killera;D

witajcie..Ja jestem padnięta po robocie..Teściowa kupiła dużyyyy basen.Zaraz ide się po kąpać;D

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia!!!!!! nie denerwujta się!! dobrze wiesz że się nie możesz wkurzać.Widzisz jakie są tego sutki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 14:55

sylwia1985 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skalpel proste ja jeszcze dolozylam sobie cwiczenia na rozne partie ciala Mel B

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wspolczuje @ u mnie jeszcze nie byla wogole

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooooooooooooooo o_0 co tu tak cicho;p miłej niedzieli..Wstawac Dziołchy ;D

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ladnie co tu taka cisza ?

Muska a ty jak tam?
    Dodi tez cos ostatnio nie zaglada

Ferdus jak sie czujesz?

Reszta dziewczyn buziaki dla Was ;***

Kaja, aisa, anka_a, Selena, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello laski ,ale was wymietlo na urlopy mam nadzieję i przywołuje resztę ekipy ,Ole,Zbikowe,Itp laski i nowe też Zapraszam ja spadam na zakupy jupiiii !!!!
    Miłego Poniedziałeku

aisa, magdzia26, Blondi22, anka_a, Dodi, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobity.Ja juz w szpitalu jestem.Poki co na patologii i nie rodze :/ Przyjechalismy wczoraj z m kontrolnie i sie okazalo ze mam Afi 4 i sie nieciekawie robi.Zostalam wiec i czekam na obchod.Zdecyduja co ze mna dalej.Mam nadzieje ze dzisiaj corcia sie urodzi. Trzymajcie kciuki i tradycyjnie o modlitwe prosze.
    Pozdrawiam!

Effcia28, plemniczka lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska, trzymaj się dzielnie! Niedługo będziesz tulić córeczke :)

Dziewczyny, mobilizacja kciukowo-modlitewna ogłoszona!!!

Selena, Dodi, Kaja, Fedra, Strażaczka90, Effcia28 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska kciukamza pozytywne rozkręcenie akcji!!!

Pozdrawiam wszystkie !!!

Blondi22, Selena, Dodi, Fedra, Strażaczka90, aisa, anka_a, jeju lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia wszystko będzie dobrze kochana dzisiaj juz pewnie będziesz miała córeczkę obok siebie <3

Blondi22, Selena, Fedra, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska trzymam kciuki oby wszytko ok sie zakonczylo ;) dzis juz córeczke zobaczysz ;)

Selena, Fedra, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska trzymam kciukasy:)

Fedra, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Muska kciuki zaciśnięte!!!
    magdzia26 wrote:
    Ania a jaki wózek? Napisz zdradz cos :P :)
    To jest wózek X-lander XA z pompowanymi dużymi kołami 3 w 1 (mi zależało przede wszystkim na budzie i foteliku z adapterami) bo spacerówkę mam po Adzie- leciutką laskę. Koloru szarego z dodatkiem zielonego moro. Jest zadbany z leciutkimi śladami użytkowania ale to dla mnie nie problem :)

Kopciuszku 100 lat dla synka!

Sylwia nie denerwuj się i odpoczywaj.Teraz musisz myśleć przede wszystkim o sobie i maluszku.

miłego dnia!

magdzia26, Selena, Blondi22, Dodi, Fedra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 5545 5546 5547 5548 5549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ