plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat dla Cyprusia ;***
NO moja Izka na rekaw wogole nie chce nawet chwili ale dobrze tylko krzyczy piszczy a nawet drze sie strasznie i nie wiadomo o co jej chodzi. na podloge ja polozyc to pelza wszedzie i wszytko by sciagala. Oj kubus byl duzo grzeczniejszy heale damy rade z małym szatankiem
Madzia super ze wyniki ok
Izka o 7 wstala zjadla i o 8 usnela znowumagdzia26, Fedra, aisa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
od rana nerwowka- tesciowka obudzila mnie o 6 rano bo wpadla w panike bo okazalo sie ze i moj mezus nie wrocil na noc do domu bo zostal po pracy u kolegi i troszke sobie popili wiec zostal u niego na noc i dopiero teraz wraca. Mnie od wczoraj z tego wszystkiego boli brzuch i czasem jest twardy - teraz to i ja sie boje o swojego maluszka... kurcze czy kiedys bede miala normalny dzien bez zadnego stresu ? chyba raczej nie dopoki tu mieszkamy
milego dzionka -
Hej
Kopciuszku sto lat dla synka
jaki juz duzy męzczyzna z niego
buziak urodzinowy od cioci
Fajnie że będziecie na swoim
my z m tez mielismy się budować...ale zrezygnowalismy.....miały być 2 domki na 1 działce
w jednym my w drugim teściowie
ale potem byśmy mieli dwa domy na głowie..bo wiadomo że oni kiedyś umrą...więc zostajemy w bloku..
Tak czytam o waszych dzieciach jak już pełzaja i wszędzie ich pełnoi widze ze to jeszcze przede mna
Kacpi sie póki co nie rwie do samodzielnego poruszania..pod paszki z mamą owszem
kiedyś próbował dupke do raczkowania podnosić...ale chyba zapomniał sobie o tym odkąd odkrył stanie na nózkach...
Blondi kochana mega ukłony w Twoja stroneza to że dajesz rade z tym skalpelem
ja dałam rade wczoraj tylko 15 minut
... znalazłam coś lżejszego
zestaw cwiczeń na brzuch bo w sumie tylko tu bym troche poprawy chciała
od poniedziałku zaczne
bo teraz mnie @ mega męczy
i nie chce sie forsować..wogóle to mnie wkurzyła ze przylazła..bo mieliśmy z m jechać sobie na niedziele do Krakowa
i musieliśmy przełozyć to bo tylko bym sie męczyła...
Pozdrawiam wszystkie:) i zycze udanego i słonecznego po południai takiej samej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 16:28
Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hello
Kopciuszek Marcel był 5 dzieckiem na pokładzie ,ale najmniejszym i miała być opcja ,że będzie spać ,ale ciocie stewardesy i jeden sewqrd tak mi go rozgadali ,że zasnął o 24 jak dotarlismy do mieszkania ,ale najlepsze jaja z jego mlekiem bo przez bramki piszczelismy i to w nice celniczka cipa kazała otworzyć 6 puszek mleka i próbować mi je fuj jedza bo nie wierzyla ze to mleko !!!! Aha lot młody b.dobrze więc możemy latać puki on za freeFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hello laski ,ale was wymietlo na urlopy mam nadzieję i przywołuje resztę ekipy ,Ole,Zbikowe,Itp laski i nowe też Zapraszam ja spadam na zakupy jupiiii !!!!
Miłego Poniedziałekuaisa, magdzia26, Blondi22, anka_a, Dodi, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Czesc kobity.Ja juz w szpitalu jestem.Poki co na patologii i nie rodze
Przyjechalismy wczoraj z m kontrolnie i sie okazalo ze mam Afi 4 i sie nieciekawie robi.Zostalam wiec i czekam na obchod.Zdecyduja co ze mna dalej.Mam nadzieje ze dzisiaj corcia sie urodzi. Trzymajcie kciuki i tradycyjnie o modlitwe prosze.
Pozdrawiam!Effcia28, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć!
Muska kciuki zaciśnięte!!!
magdzia26 wrote:Ania a jaki wózek? Napisz zdradz cos
Kopciuszku 100 lat dla synka!
Sylwia nie denerwuj się i odpoczywaj.Teraz musisz myśleć przede wszystkim o sobie i maluszku.
miłego dnia!magdzia26, Selena, Blondi22, Dodi, Fedra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość