plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdjęcia łoża naszego królewicza Nikosia
na razie w okrojonej wersji bo pewnie pojawi się jeszcze baldachim i przybornik na łóżeczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 19:50
sylwia1985, Fedra, aisa, Selena, Blondi22, Kaja, anka_a, Strażaczka90, Sandraa, Dodi, Rucia, kiti, plemniczka, Pismak lubią tę wiadomość
-
Magdzia łóżeczko słodkie!
Aga gratulacje umowy. Nareszcie wiesz na czym stoisz w pracy.
Sylwia imię eleganckieu mnie w rodzinie też jest Nikoś i fajny z niego chłopak.
Muska kciuki dalej zaciśnięte. Mam nadzieję, że już cieszycie się z narodzin maleństwaaisa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia daruj sobie ten baldachim. Ładnie to wygląda, ale jest bezużyteczny. Totalna porażka
A łóżeczko śliczne.
Fredzia gratki z okazji 100Rozumiem, że z dzidzią wszystko ok?
Musia nie daje znaku życia ... biednaMogłaby mieć to za sobą.
Co do wykupowania położnej, mi zaproponowano taką opcję po porodzie, przy pomocy do Leo, ale nie była ona mi potrzebna. Też się zastanawiałam nad taką opcjąj, ale chyba w szpitalach " cywilizowanych " jest to raczej zbędne. Tak przynajmniej było w moim szpitalu. Opieka taka, że chylę czoła. I tu Magdzia polecam szpital Dzieciątka Jezus na Starynkiewicza/Lidleya.
Buźka dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 08:52
magdzia26, Blondi22, Strażaczka90, Fedra, Dodi, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ruciu właśnie wybieram się do tego szpitala w weekend zobaczyć co i jak tam wygladadziękuję
Myślę o tej moskitierze do łóżeczka bo boje się ze jakieś robale będą gryzly Nikosia nie wiem skąd ich się tutaj tyle bierze ale ostatnio mało zawału nie dostalam jak weszlam pod prysznic a tam cma gigant z 5 razy większa od normalnejmój P musiał w miskę ja łapać bo w kubek się nie zamieściła...
A wogole byłam już prawie przekonana do MSWIA na Woloskiej ale jak poczytalam ze tam bardzo często cc robią bo nie chce im się czekać na rozwój porodu to się przerazilam bo nie chce cc...Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
A co do łóżeczka to bardzo dziękuję dziewczynki
mój P wczoraj zamiast spac to przez pól godziny leżał i podziwial jakie to lozeczko ładne
aż mi się śmiać chciało
teraz stoi już i czeka na swojego lokatora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 10:04
anka_a, Blondi22, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry...
ja kurcze cała w nerwach jestem ze od muski nie ma wiesci szkoda ze nie zostawiła namiaru do swojego meża którejś dziewczynie mam tylko nadzieje ze juz po wszystkim a Ona poprostu odpoczywa ze zmęczenia...
Muzi miło ze wpadłaś
Magdziała miałam już wczoraj pisać ale mi sie tel zawieśił pościel boska mojemu tez sie te paseczki podobają
Ruciu mam nadzieje ze z moim maleństwem wszystko dobrze na arzie nie pozostaje mi nic jak czekać do 1 września ale jestem jakoś dziwnie spokojnaa uspokaja mnie oglądanie wózków i łożeczek i innych bibelotów dla dzidziusia w necie
mój maż jeszcze jak mu wczoraj o Musce powiedziałam ze jest po terminie ze akcji porodowej brak ze wód ma mało skwitował to tak "będzie miała cesarke" i poszedł robić kolacje... ja sie pytam skad On takie rzeczy wie
o widzisz Ruciu przypomniałaś mi coś odnośnie wykupywania położnej Laski sprawdzcie sobie czy u Was w pracy albo w pracy Waszych facetów nie ma ubezpieczeń grupowych u mojego się coś takiego w końcu pojawiło i tam np za urodzenie dziecka płacą po 1200zl, można po porodzie wykupić sobie położną na instruktaz do 200zł (wszystko idzie z takiego ubezpieczenia więc warto sprawdzić czy u Was tego nie ma)...
no i w końcu zaczęłam powoli myśleć czyżby mi myślenie wróciłomagdzia26, Dodi, anka_a, jeju, Rucia, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a i dla tych które jeszcze łożeczka nie kupiły podsyłam ciekawy link do ciekawego zestawu już kiedyś go wklejałam ale co tam ja jestem w tym zestawie zakochana i coś co mi w oko wpadło w drugim linku
http://allegro.pl/obnizka-ceny-248zl-klups-lozeczko-z-szuflada-32el-i4500119270.html
http://allegro.pl/kurtka-polar-dla-mamy-i-dziecka-dla-chusciaka-l-i4495352631.htmlsylwia1985, kiti, Blondi22, magdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej.wpadlam zdac szybka relacje.Wczoraj znowu na glodzie bylam do 21,bo po porannym obchodzie uzgodnili ze zaczynaja wywolywanie.O 14 podlaczyli mi kroplowke z oksytocyna na indukcje.Skurcze byly i owszem,dosc czeste i bolesne,ale szyjka w ogole nie chciala sie otwierac
Lezalam tam az do 21,ale nic to nie dalo (oczywiscie bez jedzenia).Polozna probowala mi palcem rozewrzec ujscie zeby pomoc,ale nie dala rady.Masakra to byla.Nawet nie probujcie sobie tego wyobrazac.To nie byl masaz...stwierdzila ze mam tak mocna zamknieta i odgieta w strone krzyza szyjke,ze takiej w swojej karierze nie macala jeszcze
Po odlaczeniu kroplowki dalej skurcze sie utrzymuja.W nocy mialam co6min. I regularne,a teraz tak co 10.Badania dzisiaj nie mialam i nie wiem czy ta szyjka sie ruszyla.Mysle ze troche tak,bo boli strasznie.Nie ma lekko,ale trzymam sie mysli ze niedlugo corcia bedzie z nami.
W nocy,albo jutro cos naskrobie pewnie.Trzymajcie dalej kciuki.
Ps-my zamiast moskitiery na lozeczko pomontowalismy moskitiery w oknach i wszyscy na tym korzystamy.W koncu nie ma ani much ani komarow ani ciem.Ceny moskitier tez sa dosc niskie.
Pozdrawiam z patologii jeszcze.