plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry wieczór
Wywołana tyle razy do tablicy nie mogę się nie odezwać, poza tym obiecałam kilka fotek. Może szału nie ma póki co, ale zawsze. to są z tel. znajomych, bo od fotografa to za miesiąc dopiero
Aiska widzę, że dalej miszczujesz w pisaniu długich postów
Kaju bardzo mi przykro z powodu psinyjak sobie pomyślę, że ktoś naszego psiaka mógłby tak potraktować, to ryczeć mi się chce, a jakbym dorwała drania co Wam to zrobił to sama bym mu kurczę kazała zjeść to co dał psu. masakra jakaś
Dodi dorodna już córaMam nadzieję, że w miarę łatwo pojawi się na świecie
Madzia u Ciebie też już tuż tuż godzina 0trzymam za was kciuki kochane.
Fedra już brzuszek ciążowy jak nic! rośnie maluch jak na drożdżach
nooo to słowo się rzekło. wrzucam linki. usuwam w piątek wieczorkiem
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c3dfeddc7f1922d9.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fd5f083137c9a9d2.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e5b7bd2195187f1.html
mam nadzieję, że działająbuziaki!
Dodi, magdzia26, Selena, anka_a, aisa, Blondi22, Strażaczka90, Fedra, kierzynka, Pismak, kiti lubią tę wiadomość
-
Czasem tu zaglądam, nie mam zbyt wiele czasu by pisać, poza tym nie mam za bardzo o czym ale poszłam dziś za ziołami na pole nieopodal domu...i na grzyby, bo rosną tam fajne kozaki i maślaczki, czasem podgrzybki....znaleźliśmy z m. ciekawe zioło.... Ktoś postawił w doniczce ową roślinkę na polu zarośniętym sosnami i czeremchami.... Mój m. obok ścinał maślaki....w pewnym momencie mówi do mnie..." zobacz ktoś tu wyrzucił roślinkę" odwracam się i mówię do niego"maryśka" a że mamy sąsiadkę Marysię co ma gospodarstwo blisko, to on poszedł dalej.HAHAHHAHA Mówię mu tak...daj mi telefon, dzwonię na policję
A on oczy...."no co, to jest konopia indyjska hahahhahahahah "
Przyjechali, potwierdzili, czekali na techników, zabrali roślinkę i nie mam dziewczyny ziółek na owulkę ale co tam, dam radę innymi tradycyjnymi ziołami i sposobami hahahahahahaha Mój m. zawsze mnie zabiera na ciekawe wycieczki z dreszczykiem emocjii, nawet jak jest to blisko domu.
Kaju bardzo mi przykro z powodu waszej suczki....nie rozumiem jak można chodzić bez wyrzutów sumienia po skrzywdzeniu zwierzaczków....to jest jakiś nieczuły typ. Czarnulka się nie męczy już i tak jak Fedrula napisała pewnie hasa po drugiej stronie tęczy...
Fedra brzuszek ciążowy super...zgrabniutki...
Dodi za Ciebie też trzymam kciuki, za łatwy poród, za szybkie rozwiązanie i przemiły początek we troje.
Blondi jesteś wspaniała, idziesz jak burza.
Spero piękne fotki.
Muska wspaniałych chwil z maleńką.
Madzia Ty wariacie, nie wyrywaj się tak do tego poroduWiesiołek na uelastycznienie skóry i tam tam, żeby nie popękało czy w innym celu, bo jestem niedoinformowana?
Strażaczko trzymam kciuki za poprawę relacji z m. Ktoś kiedyś zbadał sprawy kryzysów małżeńskich i są podobno poszczególne lata gdzie kryzys się przeważnie ujawnia i jak się go przetrwa, to za kilka lat przychodzi kolejny
Plemniczko drań jakiś i totalne chamidło, tak żerować na cudzej krzywdzie....Kornelka wspaniała, i już zaczyna stawać
Mama Bin Ladena i przyszłej gwiazdy You Can Dance...dawno Cię tu nie było
Pięknie rosną pociechy....ponad pół roku jak nie jestem na bieżąco to kawał czasu.
Beatka nie wiem czy czytasz....nie odpisałam CI na sms-a...o cholera....ale cieszę się, że dobrze Ci się czytało....
Gadgetko wszystko u nas ok. Później więcej.
Saandra Ciebie pozdrawiam szczególnie....trzymam kciuki za to, by teraz życie mocno Cię rozpieszczało i wszystko po Twojej myśli się ładnie ułożyło....nawet jeśli teraz widzisz tylko ciemne chmury nad sobą kiedyś słonko wyjdzie i ostro przygrzeje a jakaś strzała amora zbłąkana też Cię dopadnie jak będziesz już gotowa
Nie mam notatek i stukam z głowy, pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie Wasze sprawy.
Mam nadzieję, że nie macie mi za złe tego troszkę dłuższego posta....o niewymienionych też pamiętam i pozdrawiam tym mocniej.Dodi, magdzia26, Sandraa, Selena, anka_a, aisa, Blondi22, sylwia1985, Strażaczka90, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:musze sobie jeszcze na fb zobaczyc jakie dziewczyny miały typy na razie wygrywa dziewczynka
Magdzia a odrzuciło Cie od mięsa, jadłaś tylko zupy, winogrona i sałatki z pomidorów?
Ja tak miałam teraz i jest chłopak ale u Ciebie obstawiam dziewczynkęFedra lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Asia Polityka prorodzinna jest super w Polsce jesteśmy dumni za taką Polityke ( wybić w pień kto to wymyślił idiota skończony)
Dokładnie a jak idziesz załatwiać to jeszcze patrzą się na Ciebie jak by to ze swojej kieszeni dawali... Papier goni papier. Powiem Wam, że jak załatwiałam rodzinne (2 razy się załapałam) to co roku musiałam dawać ksero aktu urodzenia dziecka bo przecież za ciężko jest spojrzeć do teczki, że już tam jest. No ale cóż trzeba załatwiać bo to nam się należy -
Teraz się witam
Strażaczko najlepiej jest pogadać na spokojnie, może trochę odpuścić i zobaczyć jak się sprawy potoczą. Życzę żebyście go przetrwali.
Spero wyglądaliście przecudnia a Ty jak Księżniczka!
Jeju mój M to by roślinkę brał i suszył... hahahhahaha ale przeżycie
Kolorowych!
Dodi, magdzia26, aisa, jeju, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry już z domu, ale jeszcze na urlopie.
Kaja co za draństwo. :,(
Dodi, Magdzia trzymam za was kciuki.
Fedra słyszałam, że w ciąży sny są naprawdę realistyczne. A obstawiam dzidziusia hehe nie mam pojęcia jaka płeć, ale teoria Koczka mi się podoba i to może być kobietka.
Aisa 32 toż to piękne lato, ale i ja widzę w końcu błękit na niebie. Fajnie, że Jan będzie miał pesel.
Jeju, a to ci dopiero ziółko hehe.
Spero pewnie wyglądaliście oszałamiająco, ale foty zobaczę później, bo piszę z tel.
Strażaczka kryzys minie trzeba czasu i rozmowy, szczerej rozmowy. Ale ty chudzina jesteś, 49 to unie było w podstawówce może, ale teraz też nie narzekam.
Sylwia a ten gin to przypadkiem na głowę nie upadł, że łaskę robi z L4. Ciekawa jestem jakby mu się z takim brzuchem pracowało.
Pismaku ty już nie czytaj tych bzdur z czerwcapisz na bierząco i co u Ciebie.
Pozdrawiam nieudzielające się za często seniorki forum. I buziaki dla aktywnych.Dodi, aisa, magdzia26, Kaja, jeju, Fedra, anka_a, Selena, Pismak, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Fedra wrote:Aha i moje ph moczu też mówi ze to dziewczynka bo ph mam 6,5-7,0
tak więc możecie obstawiać ja sobie pozapisuje i zobaczymy która miała racje
a co do grupowego to szkoda ze zrezygnowaliście Magdzia bo dodatkowa kasa z tego jest...jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Jeju niezła akcja z tym ziółkiem
Ty to zawsze masz przygody z tym swoim M ...Pamietam jak kiedyś was oskarżyli, że kradniecie tory
Gosiuopowiadaj jak było na urlopie? Gdzie byłaś? co robiłaś? co widziałaś?
jeju, Fedra, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
-
witajcie
Tak Aisko dotarło;D U mnie 30 stopni jest;D Dziś się dowiedziałam.. że moja kuzynka o rok młodsza jest w ciąży..Nie che mieć dzieci ani żadnego ślubu...Woli picie i imprezy..wkurzyłam się ;/.Mam nadzieje że zdanie zmieniła
Jeju Speruś świetnie i miło,że jesteście;D ZOSTAŃCIE I NIE UCIEKAJCIE:*
Speruś ślicznie wyglądałaśTEŻ miałam taki mini welonik;D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:12
-
U mnie też ładnie, aczkolwiek chmursko takie naszło z pół godziny temu, że aż spać mi się zachciało.
Weszłam specjalnie zobaczyć fotki Spero i wyglądaliście bardzo bardzo ślicznie. Spero welonu normalnego nie miałaś tylko ten nie wiem jak to nazwać kapelusik? Pytam bo bardzo to fajne i może mi się taki pomysł przyda.aisa, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧