plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry i jednocześnie dowidzenia nie mam siły na nic już dzisiaj byłam na ponownym pobraniu krwi zeby mi tą morfologie zrobili i hemoglobina i hematokryt poniżej normy no cóż...
do tego byłam poszukac spodni w h7m to chyba uważają ze kobiety w ciąży to są szczupłe i maja chude nogi dopiero u mnie w mieście udało mi się kupić czarne spodnie ciązowe za 100zł...
w smyku też nic ciekawego nie było w ogóle w sklepach to jakieś pustki z towarem ehhh ponażekałam...
Witam Speruś zdjęcia juz widziałam bosko wyglądaliście a suknia na zdjęcach wychodzi nieziemsko...
Muzi Ty to masz przeżycia znajac mojego brata też by zabrał do domu i sobie postawił na parapecie
Gocha miło Cię widzieć
w ogóle to mam nadzieje że jak wakacje się skończą to i ruch tu się zrobi choćbyśmy miały rozmawiac o dupie marynie i pogodzie
a i Aisko do mnie słońce tez dotarło dziękuje :*
a i jeszcze na koniec postanowiłam zjeść na mieście weszłam do mojej ulubionej knajpki gdzie podaja domowe jedzenie zamówiłam rosołek i kasze z gulaszem i co widze starszych ludzi dziadek z babcią tak mnie oblukali z taką dezaprobatą w oczach jakby cieżarna nie mogła zjeść na mieście to co do Maca miałam iść ludzie są dziwni ale za to inni sie do mnie na ulicy dzisiaj uśmiechali
dobra ide spać moze dojde do siebiegocha04, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
W twarz mi gorąco, temp ciała 35,8....normalnie oczy mi łzawią i skóra gorąca a zimno mi jakbym miała temp podwyższoną.
Wiecie co to może być?
Czasem jak zatrzęsie, to hardcorowo jest, a w głowie jakby na dosłownie minimalnym haju...ale tak jakby prawie nic.
Czuję jakbym była chora. Grypy nigdy nie miałam ale to tak jakby przeziębienie teraz bez kaszlu i kataru i dopada mnie kilka razy dziennie, nie jest cały czas tak samo.
Czym się rozgrzać, bo alkoholu teraz nie mogę, chyba już kilka dni po owulacji, bo Friendowi nie wierzę.
Po luteinie nie dostałam @ ale chyba wspomogło pęknięcie pęcherzyka. Normalnie nie wiem co robić, na tym etapie zawracać głowę ginowi, to nie ma po co, prawda?
A nie chcę powtórki z lutego i marca...proszę o rady dziewczyny...nie chcę już zaszkodzić.
Chciałam tylko wywołać @ w tym długaśnym cyklu a tu echo.
Testy na wykresie zaznaczone.
Więcej nie robiłam.
Czy ta luteina tak mi namieszała?
Nigdy tak nie reagowałam.
Poszłabym do lekarza ale do jakiego? Normalnie nie wiem.
DOPISUJĘ Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ, ŻE OBJAWÓW CIĄŻY SIĘ NIE DOSZUKUJĘ, FAKTYCZNIE COŚ MI JEST I NIE WIEM CO.
Bad idę zrobić 3 września, wcześniej nie mogę. Po luteinie nie ma co robić progesteronu no chyba, że po tych kilku dniach od odstawienia już mogłabym. Szit- sorry. Udanego popołudnia.
-
Cześć czołem kluchy z rosolem
miłego dnia ja już sernik w piekarniku teraz jeszcze dwa ciasta , a później reszta Marcel grzecznie spi !!a wczoraj histeria jak go na brzuchu położyłam nie dało się Go uspokoić nerwowy na mnie ze szok
Fedra, Strażaczka90, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Hejka!
Jeju niestety nie pomogęMoże jakieś osłabienie Ciebie dopada.
Fedra ja miałam na odwrót parę lat temu. Wszystkie ciuchy ciążowe były w rozmiarach XL i większych i nie miałam w czym chodzić a teraz widzę, że moda ciążowa zmieniła się o 180 stopni... szkoda, że w sklepach nie umieją tego wypośrodkować żeby było dla każdej coś.
Wczoraj na badaniu na szczęście wszystko ok i za tydzień idę na pierwsze KTGTeraz to już tylko z górki! jutro wieczorem jedziemy po wózek
Powodzenia dla dziewczyn starających się &&&& i wysyłam wiruski ~~~~~~~~!!!!!Fedra, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, gocha04, aisa, Pismak, Blondi22, Selena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ja od rana na nogach tzn o 6 już byłam na grzybach z meżem dzisiaj mam duzo energi po drzemce chyba zabiore się za pożądki w domu chociaż mój mi zabronił robić cokolwiek
Kaju może go akurat brzuszek bolał dlatego tak płakał...
A u mnie która by nie posprzątała i jakiego ciasta by nieupiekła
Pismak widze ze Ty bidulko nadal nadrabiasz chyba Ci sie w robocie nudzi
Anka a jaki wózek kupujecie jeśli pisałaś to pewnie mi umknęłoa co do ciazowych ciuchów no cóz szkoda mi kasy na ciażówki więc chodze w swoich jedynie te spodnie musiałam kupić bo niestety już w nic tyłka nie wcisne a wiadomo do lekarza jak się idzie to jakoś trzeba wygladać bo w domu to wiadomo koszula nocna króluje
a dzięki Blondi mam już płaszczyk na zime na razie jest ciut za duży ale jak brzuch jeszcze urośnie będzie jak znalazł więc pewnie dokupie jakiś długi swetr i to będzie wszystko z ciażowych zakupówWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 10:36
magdzia26, Strażaczka90, Dodi, aisa, Pismak, Blondi22, Selena, anka_a lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
gocha04 wrote:Pismaku ty już nie czytaj tych bzdur z czerwca
pisz na bierząco i co u Ciebie.
Hahhaha
Dzień dobry, jestem już w połowie lipca więc zaraz już za chwilkę będę na bieżącoStrażaczka90, magdzia26, Dodi, Fedra, aisa, jeju, Effcia28, anka_a lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Cześć
Pismak to jeszcze 1,5 miesiąca zostało. I co coś ciekawego się wtedy działo?
Jeju może faktycznie przemęczona jesteś.
Anka łapię ~~~~~~ już w tym momencie każde są na wagę złota.
Fedra chyba moc ci wracadobry znak.
Ps. A Dodi to już nie po terminie? Co robi jak się czuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 12:43
Fedra, jeju, magdzia26, Pismak, Strażaczka90, Dodi, Effcia28, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Gocha i ja Tobie wysyłam moc pozytywnych fluidów a do tego jeszcze więcej ciażowych wirusków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jeju, magdzia26, Strażaczka90, Blondi22, Dodi, gocha04, anka_a lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobra w końcu się ogarnęłam z nadrabianiem
Czy działo się coś ciekawego ? Jasne, że tak
Zapomniałam jakie to jest fantastyczne uczucie czytać Was :* Tyle tematów się przewinęło – tych radosnych jak pierwsze ząbki, nabywanie nowych umiejętności przez ovu dzieciaczki, chrzciny, roczki, zakup wyprawek targi dla matek, diety i oczywiście budowy, ale także tych mniej jak te wredne choróbska, nieprzespane noce, kradzieże, usypiane ukochanych pupili i inne problemy.
Ehhh na szczęście więcej tych dobrych wiadomości jest
Nie zakumałam o co chodzi z tymi „pomarańczowymi spodniami” chyba mnie ten wątek ominął
Statystyka lajkowa została natomiast w znacznym stopniu poprawiona
Cieszę się że wszystkie nasze ovu dzieciaczki zdrowo się rozwijają bez większych problemów.
Na większość pytań, które nasunęły mi się podczas czytania otrzymałam odpowiedź w późniejszych postach, ale nie na wszystkie
Kopciuszku czy już mieszkacie w nowym domku?
Effcia jak Dawid ? Idzie jednak teraz do szkoły? Cieszę się, że Madzia już po rehabilitacji i że okazała się ona skuteczna
Kaja jak tam Marcelek i jego alergia pokarmowa? Bardzo współczuję z powodu uspania Czarulki
Rucia jak tam miłość Kini?
Strażaczko mam nadzieję że już z M zażegnaliście ciche dni i że prolaktyna szybko Ci się unormuje. U mnie już po miesiącu brania bromka była w normie
Gocha wyczytałam, że dużo pracujesz – może powalczysz z pracoholizmem – częstsze wizyty na forum na pewno Ci w tym pomogą
Sandra ściskam mocnowierzę mocno, że teraz życie już tylko pozytywnie będzie Cie zaskakiwać
Plemniczko po tych Waszych ostatnich przejściach mam nadzieję że teraz to już tylko z górki będzie
Aisko jako jedyna nie narzekasz na nieprzespane noce, możesz jeść wszystko a Wasz Janek to istny anioł to chyba dobre geny macie bo jeżeli to tylko szwedzkie powietrze to rozważę przeprowadzkę
Sylwia a ja się już nastawiłam na dziewczynkę, a tutaj pod koniec nadrabiania okazuje się że jednak Nikoś. Gratulacje ważne, że zdrowy. Jak tam sprawa z insuliną ?
Madzia kurcze Ty już 36 tydzień i czekasz na ostatnie usg to najbardziej uświadomiło mi jak zleciał czas. Cieszę się że z tą wątrobą to się jedynie strachu najadłaś i możesz spokojnie czekać na Nikosia.
Anka_a z mojego nadrabiania dowiedziałam się że jesteś ze Śląska i to całkiem niedaleko mnie (Katowice)
A-koczku wyczytałam, że na chwilę obecną zaprzestaliście starań. Nie wnikam w powody ale cieszę się, że po urlopie samopoczucie Ci się poprawiło i nie zostawiłaś forum
Mała z nieustającą wiarą i nadzieją w cuda
Freda, Dodi
Wszystkie aktywne piszące i czytające, biernie czytające, oraz pasywne w ogóle mocno przytulam i cały czas mocno trzymam kciuki i pamiętamFedra, Strażaczka90, Blondi22, jeju, magdzia26, aisa, Dodi, kiti, Sandraa, plemniczka, Selena, Effcia28, gocha04, mala29_, anka_a lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismaczku jesteś wielka po pierwsze za to ze Ci się chciało to wszystko nadrabiać a po drugie za posta
Co do "pomarańczowych spodni" to juz wyjaśniam Rucia jak szykowała wyprawke dla terrorysty to zamawiała taką mega pake na allegro i tam były włąśnie takie pomarańczowe spodenki i była licytacja która je odziedziczy a koniec końców okazało się że ich w paczce w ogóle nie było
Zostawiam wiruski prawie 5 miesięczne dla wszystkich chętnych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~jak będzie mało to piszcie dośle więcejStrażaczka90, Pismak, jeju, magdzia26, aisa, Dodi, kiti, Selena, gocha04, mala29_, anka_a lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dzień dobry i jednocześnie dowidzenia nie mam siły na nic już dzisiaj byłam na ponownym pobraniu krwi zeby mi tą morfologie zrobili i hemoglobina i hematokryt poniżej normy no cóż...
do tego byłam poszukac spodni w h7m to chyba uważają ze kobiety w ciąży to są szczupłe i maja chude nogi dopiero u mnie w mieście udało mi się kupić czarne spodnie ciązowe za 100zł...
w smyku też nic ciekawego nie było w ogóle w sklepach to jakieś pustki z towarem ehhh ponażekałam...
Witam Speruś zdjęcia juz widziałam bosko wyglądaliście a suknia na zdjęcach wychodzi nieziemsko...
Muzi Ty to masz przeżycia znajac mojego brata też by zabrał do domu i sobie postawił na parapecie
Gocha miło Cię widzieć
w ogóle to mam nadzieje że jak wakacje się skończą to i ruch tu się zrobi choćbyśmy miały rozmawiac o dupie marynie i pogodzie
a i Aisko do mnie słońce tez dotarło dziękuje :*
a i jeszcze na koniec postanowiłam zjeść na mieście weszłam do mojej ulubionej knajpki gdzie podaja domowe jedzenie zamówiłam rosołek i kasze z gulaszem i co widze starszych ludzi dziadek z babcią tak mnie oblukali z taką dezaprobatą w oczach jakby cieżarna nie mogła zjeść na mieście to co do Maca miałam iść ludzie są dziwni ale za to inni sie do mnie na ulicy dzisiaj uśmiechali
dobra ide spać moze dojde do siebie