plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:A teraz apel do maluszków Sylwii i Anki
prosze tu cicoi Selenki posłuchać i wyjść z brzuszków przed czwartkiem
bo ciocia wyjeżdża i nie będzie miała dostępu do neta...
Selena, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
-
Heloł
Pozmieniane
Mam nadzieję, że kolejny raz będzie już po którymś porodzie... No ciekawe, która pierwsza urodzi. Obstawiałabym Anię bo tu już drugi poród, ale coś Julek uparty więc nie obstawiam
Aga na razie czeka z wpisaniem się do tabelki, ale na pewno wkrótce to zrobi
Aguś, nie pomogę w kwestii cyckonoszy..
Gdzie jedziesz ciociu Seleno i kiedy wracasz?Selena, Blondi22, Fedra, Dodi, Strażaczka90, anka_a, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dodi wyprawka praktycznie skompletowana wszystkie ubranka sa, kompinezony i spiworki tez, jakies pieluchy sa, reczniki do kapania tez sa, wozek bedzie od szwagierki, nosidelko bedziemy pozyczac, proszki do prania sa, lozeczko w zestawie 23 elementy zamowimy w grudniu, w listopadzie malowanie pokoiku...
Zostalo do kupienia pare higieniczno-kosmetycznych rzeczy
Dodi wspolczuje kolek oby szybko przeszly...
Aisko fajnie ze jestes juz na stanowisku
Aga z cyckonoszami nie pomoge ale polecam poszukac sklepu prowadzonego przez brafiterki w takich sklepach zazwyczaj maja ponad 100 rozmiarow w tym bardzo duze rozmiary
Wosebko to ciesze sie ze masz dzisiaj dzien bez szefaSelena, Dodi, magdzia26, aisa, Strażaczka90, sylwia1985, Blondi22, anka_a, plemniczka, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Selena wrote:Mam dziś lajtowy dzień w pracy
kierownika nie ma to mogę poszaleć z netem
Udanego weekendu no i oby pogoda dopisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 13:12
Dodi, Selena, Fedra, Strażaczka90, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość
-
Jak tak dalej pojdzie to niedlugo nie bede wogole wiedziala co sie u Was dzieje
kilka dni temu zalalam komputer woda i nie dziala mi klawiatura a dzisiaj spadl mi telefon i pekl wyswietlacz nosz kurde....
Fedra super ze juz praktycznie przygotowana jestespolozna polecila bobotic wiec zobaczymy czy da rade
Fedra, aisa, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
-
ooo Fedra widze ze juz przygotowana jestes. Ja nie mam wozka jeszcze ale stwierdzilismy ze kupimy go dopiero jak sie Nikus urodzi
strazaczka zdrowka duzoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:44
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Sylwia, macie upatrzony wózek czy po porodzie pójdziecie na żywioł?
Jakbym miała kupować wózek to bym wybrała 2w1 albo 3w1. Trzeba by go było kupić przed porodem bo fotelik potrzebny już by był do przewiezienia dzieciątka ze szpitala do domu. No ale że dostaliśmy to już się nie kupowało.
Strażaczko, zdrowia życzę i poproszę uaktualnienie do tabelkiDodi, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi, cwaniakuje a jakieś 2 miechy temu zalałam swojego smarka
Po osuszeniu jeszcze działa ale małe białe plamki na wyświetlaczu zostały, potem karta pamięci zaczęła się sama odinstalowywać a bateria trzymać pół dnia więc trzeba było nabyć nowy telefonDodi, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Mój mały kurczaczek właśnie zasnąłi to udało się go nakarmić samym cycem wiec tfu tfu żeby nie zapeszyc mamy chyba sukces i coraz mniej mm będę musiała dawać mam nadzieje ze niedługo moje mleczko będzie mu wystarczyło w 100%.
Ja dzisiaj byłam na zdjęciu szwów po cc a Nikos zaliczył pierwsza wizytę u pediatry. Mój mały zarloczek waży juz 3905 g a we wtorek jak wychodzilismy ze szpitala ważył 3790 g wiec ładnie przybierano ale potrafi konsumowac posiłek 2 h wiec nic dziwnego
moje piersi ledwo żyją juz Dodi w 100% Cię rozumiem ale mam nadzieje ze niedługo się przyzwyczaja. No to chyba tyle co u nas
Nie mam na nic czasu w nocy śpię po 2 h bo co chwile zerkam czy z małym wszystko dobrze więc żyć nie umieraćale kocham mojego szkraba najbardziej na świecie
Blondi22, aisa, Dodi, Kaja, Strażaczka90, Fedra, kiti, Selena, Effcia28, anka_a, plemniczka, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Mój P bardzo mi pomaga wziął tydzień urlopu jak byłam w szpitalu i całe dni ze mną siedział a teraz ma 2 tygodnie tacierzynskiego. Ciekawa jestem jak sobie poradzę jak zostane sama
Blondi22, aisa, Dodi, Kaja, Strażaczka90, Fedra, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Sylwia, macie upatrzony wózek czy po porodzie pójdziecie na żywioł?
Jakbym miała kupować wózek to bym wybrała 2w1 albo 3w1. Trzeba by go było kupić przed porodem bo fotelik potrzebny już by był do przewiezienia dzieciątka ze szpitala do domu. No ale że dostaliśmy to już się nie kupowało.
Strażaczko, zdrowia życzę i poproszę uaktualnienie do tabelki
Kochana my się jak na razie nie staramy to usuń mnie z tabelyyyy ;C nie ma co liczyć cykle jak się nie staramy teraz.Stwierdziłam,że najpierw musze unormować prolaktyne.OdpuściłamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 16:25