plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Plemniczko karmie w roznych pozycjach tzn na siedzaco i na lezaco ale to takie dziwne wrazenie jak mala zassa tak jakby mi od plecow szlo
My od wczoraj stosujemy ten bobotic i wczoraj byla akcja a dzisiaj narazie (odpukac) spokoj choc Amelka dzisiaj pol dnia na dworze spala i nie wiem od czego to zalezy. Zobaczymy jak dalej pojdzie.aisa, mauysia, Fedra, Strażaczka90, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Plemniczko karmie w roznych pozycjach tzn na siedzaco i na lezaco ale to takie dziwne wrazenie jak mala zassa tak jakby mi od plecow szlo
My od wczoraj stosujemy ten bobotic i wczoraj byla akcja a dzisiaj narazie (odpukac) spokoj choc Amelka dzisiaj pol dnia na dworze spala i nie wiem od czego to zalezy. Zobaczymy jak dalej pojdzie.
Jak opisałaś ten ból to mi się przypomniało, że też tak miałam jakoś w pierwszym albo drugim miesiącu. Tak dziwnie promieniowało przy zassaniu. Samo mi przeszło po 2 albo 3 dniach.
Sylwia, fajny wózek.
Dobranoc dziołchy :*sylwia1985, Dodi, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hejka nocną porą
Zrobiłam sobie dziś drzemkę od 17-19 więc spać mi się teraz nie chce iść.
Widzę, że Nikuś i Julek jeszcze nieskorzy do zobaczenia świata po jasnej stronie! A to już się może zdarzyć w każdej chwiliJak tam, macie stresa, czy cierpliwie czekacie na ten moment? Ja miałam stresa, bo nie lubię tego typu niespodzianek
Strażaczko, współczuję choroby
Przede mną jeszcze tydzień w chacie z Heniem, a potem - jeśli znowu nic nie wyskoczy - do pracy. I wtedy będę tu pisać, że ho-ho! ;P
Na razie, jak widać na załączonym obrazku, nie mam czasu tu wchodzić... CZasem tylko zajrzę na fejsa, ale aktualnie to jedynie miejsce w necie na którym się "wyrabiam"...
Heniorx jeszcze troszkę pokasłuje, do jutra mam mu jeszcze robić dwie inhalacje dziennie, do tego mucosolvan.. i może jakoś się wyliże. Stres przed wysłaniem go z powrotem do żłobka jest ale co zrobić... Zobaczymy jak będzie.
Oglądałyście mecz? Niezły motyw, co?
Dobrej nocy, kolorowych snów życzę Wam wszystkim!Dodi, aisa, Fedra, Strażaczka90, kiti, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aisko pocieszylas mnie
poki co mam wrazenie ze z lozka nie wstane oprocz tego powrocily plesniawki i nie wiem czy dodatkowo to nie ma wplywu na ogolny bol piersi chyba ze to zapalenie jakies
aktuslnie siedze oblozona lisciami kapusty
Sylwia fajny wozteraz synus moze wylazic
Malysz totalny szok z tym meczemczyzby polscy pilkarze nie chcieli byc gorsi od siatkarzy he he?
Kurcze zlobek, przedszkole to ciagle ryzyko jakichs chorob i oby znow Henio nic nie zlapalWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 00:23
mauysia lubi tę wiadomość
-
Rano zaczelam krwawic i odeszly mi wody.Jestem na porodowce- skurcze delikatne i 1 cm rozwarcia- trzymajcie kciuki
aisa, Selena, Dodi, Strażaczka90, AGA 30, Kaja, magdzia26, anka_a, kiti, Rucia, Blondi22, plemniczka, mauysia, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
-
Sylwia, powodzenia!! Trzymamy kciuki!!!
Dodi, hmm.. może to jakieś ogólne osłabienie organizmu Cię dopadło.. wypoczywaj ile się da
Mauysiu, zdrowia dla dzieciaczków!
Pogoda się zepsuła..Dodi, Strażaczka90, Kaja, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość