plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Strazaczka to dupcie do wyrka i niech m ogrzewa
i herbatki nosi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 20:22
-
Magdzia super ze dobrze u was
Co do wozka to obok domu mamy sklep abc dzieciaka i sobie tam upatrzylam wozek wiec wystarczy podejsc i zamowicchce 2w1 bo fotelik samochodowy mamy od brata mojego G
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 20:27
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:M na akcji..od 13.00 go nie ma...sąd się u Nas jara ..21 jednostek straży pożarnych pojechało.i WŁAŚNIE OGLĄDAŁAM MOJEGO m JAK GASI ;P W TELEWIZJI ;d mamy taka miastową gazete regionalną ;p
To się chłop narobi ehhh -
no Witam Was:)
wdepłam luknąć czy Sylwia i Anka się rozpakowały-widzę że nie
Dodi ani mi nie mów codzień czegoś nowego się dowiaduję niedługo wstyd mi będzie tam chodzić do tej szkoły:P Normalnie moje dziecko stało się bardzo bardzo niegrzeczne.Dostał już nawet uwagę narazie ustną bo nie miał dzienniczka więc nie było gdzie wpisać.Mam nadzieję że niedługo się ogarnie łobuz jeden
Madzik za to ma gorszy czas taka marudna się zrobiła i płaczliwa że nie wiem już sama czy zęby jej pójdą czy to jakiś skok rozwojowy.
No nic tyle u mnie
Pozdrawiam wszystkie
Dodi, aisa, Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
-
Sylwia ale to wozek od reki bedzie czy trzeba bedzie na niego czekac? Ja to np dzien po wyjsciu ze szpitala juz na spacer smigalam wiec nie wyobrazam sobie nie miec wozka jeszcze a poza tym wszystko pralam i wietrzylam bo wiadomo sklepowy zapach nowego produktu jest specyficzny.
Effcia na poczatku myslalam ze chodzi Ci o to czego w szkole ucza a tu takie rzeczy... Moze mlody ma taki czas poprostu albo poprostu na swoj sposob wyraza niezadowolenie z chodzenia w tym wieku do szkoly
U Madzi to juz moze faktycznie czas zebow wiec znow wszystko przed Wami. Oby szybko przeszlobuziaki dla slodziutkiej :*
Rucia walczysz jeszcze z chorobami czy juz sie uporaliscie?
Magdziu super ze maly najada sie Twoim mlekiem bo nie ma nic lepszego jak karmienie piersia oczywiscie bez wiekszego bolumy na szczescie ani razu nie dawalismy Amelce mm a przybiera bardzo dobrze wiec sie ciesze. Jak czytam ile Twoj maly babel wazy to smiac mi sie chce bo nazza gwiazdka po 6 prawie tygodniach ma 4430g
Kurde zeby nie bylo lekko to teraz z kolei zajebiscie boli mnie pod lopatkami podczas karmienia. Nie mam pojecia czemu....
Strazaczko zdrowka zycze
Przyjemnej sobotyKaja, magdzia26, anka_a, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam was w dwupaku- dzisiaj idziemy z mezusiem wozek zamowic - jednak bo potem obawiam sie ze nie bede w stanie tego zrobic a tym bardziej moj a odebrac go zawsze moze sam jak juz wybierzemy odpowiedni i zaplacimy za niego.
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:19
-
Cześć w tak piękną sobotę!
Pogoda idealna na rodzeniehehehehe
Strażaczko dużo, dużo zdrówka!!!!!! wiesz, że na bank Twój jest w pracy jak masz w TV podgląd sytuacji
Effcia ale masz przeboje z młodymSzkoda maluszków, że tak wcześnie do szkoły muszą chodzić a przecież nie wszystkie są na to przygotowane emocjonalnie.
Magdzia super, że Nikoś zaczyna przechodzić tylko na cycuszkaDasz sobie radę powoli ogarniesz sytuację jak P wróci do pracy- innej opcji nie ma
Dodi może masz nieergonomiczną pozycję podczas karmienia i przeciążasz kręgosłup?
Lece sprzątać dalej
Buziaki i do potem!Dodi, aisa, Strażaczka90, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem
Effciu, nie masz lekko. Mała marudka i starszy rozrabiaka. Oby było już tylko lepiej!
Ania i Sylwia, czekamy na bobasy
Bardzo ładna pogoda u nas, jeden spacer już był, ale chyba wybierzemy się jeszcze raz po obiedzie.
Miłej sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 14:34
Dodi, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość