plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Sylwia gratulujewitamy Nikosia po tej stronie
współczuje przeżyc związanych z porodem..ale zapomnisz
najważniejsze ze Wasz skarb jest juz na świecie
Teraz na Julka czekamy
Pozdrawiam i życze miłego dnia i udanego tygodniaanka_a, Fedra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Sylwia, gratulacje!!
Faktycznie lekko nie miałaś, ale najważniejsze, że Nikoś jest już z Wami
No to Ania, teraz kolej na Ciebie
Strażaczko, nie usuwałam Cię z tabelki, ale nie licze cykli i nie wpisuje daty kolejnej @. Jak będziecie znów działać to napiszesz czy liczyć dalej cykle czy od nowa.
Miłego dnia dziołchyDodi, anka_a, Fedra, Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Sylwia ogromne gratulacje i zdróweczka dla was teraz
Kuruj się i do domciu !!
Fredzia na razie do tabelki się nie dopisuje jak przyjdzie odpowiednia chwila to się dopisze
Pozdrawiam i miłego dnia życzęanka_a, Fedra, Strażaczka90, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
My właśnie na zakupach ze swoim terrorysta
tzn albo ja albo P siedzi w samochodzie z nim a druga osoba lata po sklepach
ehhh jak dobrze wyjść z domu zobaczyć ludzi trochę... musiałam kupić Niko trochę ubranek bo w 56 wogole się nie mieści wiec większość kupionych wcześniej ubranek wylądowała w szafie
mój mały glodomor nosi od początku 62 rozmiar
on tyje a ja chudne
z ciążowych kg juz nic nie zostało teraz czekam aż wyssa ze mnie tak jeszcze z 10 kg ten mój kochany zarloczek
Dodi, anka_a, Fedra, aisa, kiti, Strażaczka90, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Sylwia serdecznie gratuluje i ciesze sie ze masz juz porod za soba
szkoda ze nie poszlo jak z platka ale jestescie juz w komplecie a to najwazniejsze
G byl przy porodzie?
Magdziu pewnie bedziecie musieli znalezc jakis sposob na synka i na spacerykurde duzy Nikus :] Amelka dopiero teraz wchodzi w niektore 62
Fedra trzymam kciuki za wizyte i czekam na relacje
My dzis na usg bioder jedziemy. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
Widzialyscy kiedys jak ktos prasuje na dworze????Fedra, aisa, magdzia26, Strażaczka90, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dobry...
Po wizycie wszystko ok Mal buszowala wody plodowe ok szyjka 4 cm zamknieta nastepna wizyta 4 listopad...
Do zrobienia mam krzywa cukrowa...
Bylam chwile w Ikea a teraz chce mi sie spac...
A i pies sasiada dziabn mnie w palec jest zaszczepiony a mi w sumie tylko przejchal zebem po skorze ale moj maz zaczal panikowac i chcial jechac do szpitala tylko po co nic mi nie jest...sylwia1985, aisa, kiti, Dodi, Selena, anka_a, magdzia26, Strażaczka90, Blondi22, plemniczka, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra, super, że wszystko ok z maleństwem
Będzie zdjęcie?
Szczęście w nieszczęściu, że psiak pojechał tylko po skórze.
Aga, jak się czujesz w ogóle? Kiedy wizyta u gina? Ps. Fajny suwaczek
Koczku, mam nadzieję że już niedługo zmienię w tabelce nie tylko wiek. Coś się zmieniło w kwestii starań?
Sylwia, dasz rade, jeszcze trochę poboli, ale juz niedługo będzie lepiej i zapomnisz o bólu. A jak się czuje Maleństwo?
Magdzia, nasze początki wózkowe tez nie były łatwe, ale z czasem Jaś polubił wózek. Nikoś na pewno wkrótce polubi spacery.
Dodi, jak po usg bioderek? I jak Twoje samopoczucie, lepiej już?Fedra, Dodi, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Niestety fotki z dzisiaj nie mam mam plyte z polowkowego i musialabym zrobic fotke ale maz pkytke nosi w laptopie sluzbowym
Ale cos pomysle...aisa, anka_a, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ewa81 i Baś witajcie
She co u Was?
Fedra wiadomości z wizyty świetnie i niech tak będzie dalej
Sylwia największa ulga będzie jak już szwy będą ściągnięte.
Dodi jak po USG?
Uciekam spaćKolorowych!!!!!
aisa, Fedra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość