plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga to masz przekichane z piersiami. Ja zawsze narzekałam, że mam małe cytryny ale jak usłyszałam jakie są problemy z dużymi to już przestałam. moja siostra ma już rozmiar G miseczki i się zastanawia gdzie będzie kupowała staniki do karmienia...
Ja lecę spać. Póki co cisza i spokój....
Kolorowych! -
Jak dobrze pojdzie to dzisiaj po poludniu wychodzimy
moze w domu latwiej bedzie mi nauczyc Nikusia ssania z piersi bo narazie to sie denerwuje ze nic mu nie leci
a-koczek, Selena, anka_a, Strażaczka90, Dodi, aisa, Fedra, Blondi22, magdzia26, Kaja, kiti, mauysia, plemniczka, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZNALAZŁAM ZNALAZŁAM ZNALAZŁAM
http://allegro.pl/kris-line-aquarela-modelujacy-90f-3xl-rozmiary-i4648197295.html
i zamówiłamOby tylko pasował
Miłego dnia dziewczynyanka_a, Selena, Dodi, aisa, Fedra, Blondi22, magdzia26, Kaja, mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Hej
Sylwia będzie dobrzewiadomo początki są zawsze trudno..ale dojdziecie do wprawy :)no i fajnie że do domku
Anka ja tam ? ruszyło sie cośoby
bo ja od jutra poza zasięgiem...chyba że m mnie będzie informował jak tam
Aga fajny strójmam nadzieje że będzie pasował
miłego dniaStrażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
A ja sie martwie nasza jutrzejszą jazdą..to przynajmniej 6 godzin...jak Niuniek to wytrzyma...ostatnio jechaliśmy do lekarza gdzie jest ok godziny w jedną strone i w drodze powrotnej była masakra
Kacpi płakał okropnie..jak nigdy...musiałam go wyjać z fotelika...a i tak się nie dał uspokoić na rękach..niewiem co mu było
a na jutro chyba mu dam syropek hydroxyzinum który lekarka wypisała..trochę się boje jak na to zareaguje..niby pediatra mówiła że spokojnie mogę dać on sobie będzie spał i lepiej zniesie podróż..ona niby swoim wnukom zawsze daje...
-
Selena oby nie było tak źle w czasie podróży. Może faktycznie warto wypróbować lek żeby maluszek był spokojniejszy.
Sylwia to tylko jeden dzień dłużej a lepiej poobserwować maluszka.
Jestem po KTG i wszystko jest w porządku. ZERO skurczówMuszę uzbroić się w cierpliwość....
-
Ania, no to pozostaje cierpliwie czekać aż Julek zechce opuścić apartament
Aga, super ten kostium!
Selenko, chyba faktycznie lepiej podać ten syrop skoro lekarz poleca, Kacper nie będzie się męczyć a Ty będziesz miała spokojniejszą drogę.
Sylwia, oby do jutra. A może ktoś z personelu szpitala da jeszcze kilka wskazówek jak przystawiać Nikosia żeby chętniej ssał.anka_a, Selena, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Sylwia serdecznie gratuluję A Nikodemowi życzę dużo zdrówka serduszko
Pryskaj często krocze tantum rosa i ja jak Młodego rodziłam podmywałam się kalią położna mi tak poradziła.Więc Sylwia może spróbuj.
Anka teraz będę zaglądała za informacjami od Was
Fedra cieszę się że u Was dobrze
Amelka dla Ciebie buziak za to że byłaś dzielna na badaniach:*
Nikuś życzę Ci abyś szybko polubił swój pojazd i spacery sprawiały Wam tylko przyjemność.
Aga niech Twoja fasolka rośnie nadal w sile.
Pozdrawiam
aisa, anka_a, magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nikus coraz lepiej ssa narazie mam siare ale kobieta od laktacji mowila ze spokojnie ze tak ma byc.Moj dzisiaj wybral akt urodzenia i mamy Nikodema Norberta :)wbrew gadaniu tesciowki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:29
AGA 30, aisa, Kaja, Selena, magdzia26, Fedra, Dodi, anka_a, mauysia, plemniczka, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka, my też (nie)cierpliwie czekamy
Sylwia, super, że Nikoś coraz lepiej radzi sobie ze ssaniem a u Ciebie już jest pokarm. No i kolejny sukces bo nie daliście się gadaniu teściowejtak trzymać! Fajnie że już wychodzicie do domu
Effcia, też pozdrawiamy
Aga, wszystkiego najlepszego z okazji 2-lecia forumowego
Już 1/4 ciąży za Tobą
A propo rocznic to mieliśmy wczoraj 3 rocznicę ślubu.
Pozdrawiam niezwykle serdecznie czytające w ukryciu i w krzakach, te lajkujące (kiti widziałam Cięi te nie lajkujące :*
magdzia26, Dodi, Blondi22, anka_a, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
Sylwia super wiesci oby tak dalej
Aga mnie tez w tym miesiacu stukna dwa lata na forum ale ten czas leci
Aiso w takim razie kolejnych pieknych lat razem w milosci i rodzinnym szczesciu
Anka rodziszaisa, anka_a, Kaja, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi