plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Dodi masz mistrza pisania postów z kom
Ja już po kawieu mnie dzisiaj bezchmurne niebo z pięknym słoneczkiem a podobno miało być dzisiaj załamanie pogody
Fedra, mauysia, Dodi, anka_a, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
No to i ja się witam
ide po kawe na szczęście mam zapas w szafce
Dodi Amelka na pewno będzie dzielna a co do moich obaw itp to sama zauważyłam ze mi chyba odbiło i dałam sobie na luz ciekawe na jak długo
Koczku dzięki za info o szczepieniach musze to wszystko przeanalizować...mauysia, Dodi, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDzień doberek !!
Dodi no to się na klikałaś
U mnie też słoneczna pogoda ani wiaterku nie mai oby tak zostało na weekend .
Ja kawunie taż machnełam i śniadanko zjadłam
No i trzeba by było ruszyć tyłek i jechac na zakupy jeakieś bo Wafel dziś wraca ale normalnie nie chce mi się tyłka ruszyć z domu
leń na maksa !!Fedra, mauysia, Selena, Dodi, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziń Dybry
No i mieliśmy pierwszy nocny przymrozek tej jesieni. Za to teraz super słońce
Dodi, powodzenia na szczepieniu. Amelka na pewno będzie dzielna tak jak poprzednim razem. Długość posta faktycznie niezła
Selena, chudzina z Ciebie! Ja mam teraz 53 ale chce 55, ale pewnie dopóki Mały ssak mnie zjada to nie przytyje. Grunt żebym nie schudła już więcej.
A ja rano pije inkę, znaczy piłam bo mi się skończyła... Kto na ochotnika mi wyśle a najlepiej przyjedzie razem z kawą?Fedra, Selena, mauysia, zbikowa, Dodi, anka_a, Kfjatus, Kaja lubią tę wiadomość
-
a ja siedze pije kawe i patrzą na mnie galaretki w cukrze i jak sobie pomyśle ze jutro mam test z obciazenia glukozy to mi się ich odechciewa od razu
Aga bo zapomniałam napisać to ciesz sie zę nie masz żadnych objawów ciazy tylko się nie zdziw jak Cię dopadną bo ja tez myślałam ze mam bezobjawową ciaze a tu du..pa17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
o właśnie o wadze pisałyście Matko co ja bym dała zeby po porodzie miec chociażby 65 kg...
a tu obecnie na wadze 83 kg i zapowiada się ze na tym nie koniec ehhh po porodzie trzeba będzie sie wziaść za siebieSelena, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
hej
u nas do dupy za przeproszeniem ;/
kuba juz lpeiej i Iza tez ale wczoraj odkryłam ze ona i ja nie miałysmy anginy tylko szkarlatyne bo ona miala tylko troche krostek i dzis juz prawie nie ma bo antybiotyk ma a ja od wczoraj cala w krostach i dzis trzeba isc do lekarza znowu bo nie wiem czy ten antybiotyk co Iza ma tez jest na szkarlatyne.
szczerze mam juz dosc tych chorób
gdyby nie ta wysypka to bylo by ok bo gardlo juz mnie nie boli a tu trzeba isc znowu ;/ dopiero dzis zaczelam jesc bo 2 dni to nic sie nie dalo z trudem wode przełykałam
kuba nie zlapal do tej pory to nie bedzie juz pewnie mial bo to az takie zaraźliwe nie jest zreszta on calkiem inne objawy mial niz ja i Iza.mauysia lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:o właśnie o wadze pisałyście Matko co ja bym dała zeby po porodzie miec chociażby 65 kg...
a tu obecnie na wadze 83 kg i zapowiada się ze na tym nie koniec ehhh po porodzie trzeba będzie sie wziaść za siebieprzy takim maleństwie jest tyle pracy że nawet nie zauważysz kiedy gubisz te kg
Fedra, Dodi, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:a ja siedze pije kawe i patrzą na mnie galaretki w cukrze i jak sobie pomyśle ze jutro mam test z obciazenia glukozy to mi się ich odechciewa od razu
Aga bo zapomniałam napisać to ciesz sie zę nie masz żadnych objawów ciazy tylko się nie zdziw jak Cię dopadną bo ja tez myślałam ze mam bezobjawową ciaze a tu du..pa
Fredzia mam mała nadziję że jednak zostanie u mnie tak jak jest z tymi małymi dolegliwościami
Co do wagi to ja się nie wypowiadam bo wy wszystkie kruszynki jesteścieAch ciekawe ile mi kg przybędzie w ciaży !! Całe szczęście że udało mi się schudnąć od stycznia te kg bo teraz bym jak wieloryb wyglądała w ciazy
Fedra, Selena, Dodi, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondi zdrówka zycze
mnie to przerażają te nazwy chorób pomijam ze pierwszy raz słysze takie nazwy buuu...
Aga to zycze Ci abyś niewiele przytyła i dolegliwości miała jak najmniej
Wosebko mam nadzieje ze kg polecąSelena lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:o właśnie o wadze pisałyście Matko co ja bym dała zeby po porodzie miec chociażby 65 kg...
a tu obecnie na wadze 83 kg i zapowiada się ze na tym nie koniec ehhh po porodzie trzeba będzie sie wziaść za siebie
A ile juz przybrałaś od początku ciąży? -
Blondi - biedaki, ale macie przejścia zdrowotne
Wykaraskajcie sie z tego szybko!
BTW - Blondi może powiedzieć co nieco o odchudzaniu, bo ma już na tym polu sukcesy! Chodakowską sobie trzaska, proszę ja Was!
My tu gadugadu o wadze, a jaki macie wzrost?
PS) No i witam wszystkie dziewoje, które doszły od mojego ostatniego postaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:00
Selena, Fedra, Dodi, anka_a, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
a tu obecnie na wadze 83 kg i zapowiada się ze na tym nie koniec ehhh po porodzie trzeba będzie sie wziaść za siebieFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMauryś ja to wogóle maly karakan hi hi 162 tylko mam
Ale za to big cyc he he
ja pewnie w 9 miesiącu będę wyglądać jak ta pilka co na porodówce jest
Piersi xxl brzuch xxl żyć nie umieraćDodi, mauysia, anka_a, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Blondi - biedaki, ale macie przejścia zdrowotne
Wykaraskajcie sie z tego szybko!
BTW - Blondi może powiedzieć co nieco o odchudzaniu, bo ma już na tym polu sukcesy! Chodakowską sobie trzaska, proszę ja Was!
My tu gadugadu o wadze, a jaki macie wzrost?
PS) No i witam wszystkie dziewoje, które doszły od mojego ostatniego postai Interwały
po chodakowskiej za bardzo kolana mnie bolały. a teraz przez ta chorobe to woole zrobie teraz przerwe bo i jeszcze wczoraj na dodatek @ przylazła wiec czuje sie naprawde dobita ;/
-
To i ja się wypowiem na temat mojej wagi. mam 163 cm i srednia to 68 chciałabym do konca roku chociaz na 63 zejsc. dodam że przy porodzie ( jakies 6 lat temu ) wazyłam 69. Niemam juz tego brzucha wiec dlaczego te kilogramy musiały gdzies indziej mi sie odłozyć. ale mam nadzieje ze dzieku mojemu małemy pieskowi troche wiecej ruchu i może coś zejdzie
Fedra, AGA 30, Dodi, anka_a, aisa lubią tę wiadomość