X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, choróbsko i @ do tego, współczuje, kurujcie się!

Ja mam 173 cm i 53 kg. Najlepiej się czuje jak mam 55 kg

Fedra, Selena, AGA 30, Dodi, Blondi22, anka_a, Kaja lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te co miały przed ciażą fałdki tłuszczu na brzuszku to jak wam się brzuch pokazywał w ciaży ? Bo mi moja fałdka tłuszczu sie powiększyła ta dolna he he pod pępkiem i ja naprawdę nie wiem czy to od tego ze wiecej jem czy to brzuch ciażowy się pokazuje hi hi

• Fedra Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja przed ciazą miała brzuszek który wyglądał na ciążowy ;)

i faktycznie zaczął rosnać od dołu zaokrąglał się i potem to zaokrąglenie szło do góry :)

w poniedziałek będe robić focie bo to bedzie poczatek 7 miesiaca to wstawie :)

AGA 30, Selena, Dodi, mauysia, anka_a, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Aga ja przed ciazą miała brzuszek który wyglądał na ciążowy ;)

i faktycznie zaczął rosnać od dołu zaokrąglał się i potem to zaokrąglenie szło do góry :)

w poniedziałek będe robić focie bo to bedzie poczatek 7 miesiaca to wstawie :)

No właśnie mój brzuch teraz wyglada pod bluzką jak bym w ciąży była ale to tylko tłuszczyk !!
    No ale pod pępkiem czuję już ze coś mi tam zaczyna przeszkadzać jak siedze czy położe się i zwinę w klębek to już czuć że to nie sadełko bo nie udzie tak ugnieść hi hi

mauysia, anka_a, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No właśnie mój brzuch teraz wyglada pod bluzką jak bym w ciąży była ale to tylko tłuszczyk !!
    No ale pod pępkiem czuję już ze coś mi tam zaczyna przeszkadzać jak siedze czy położe się i zwinę w klębek to już czuć że to nie sadełko bo nie udzie tak ugnieść hi hi
    Aga jakby nie było w ciazy jesteś ;)
    ja pamiętam ze w tych tyg co Ty jesteś brzucha nie bardzo było mi widać jeszcze..ale w dotyku był całkiem inny :) była duża zmiana :) choć jeszcze nie widoczna :)

Dodi, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Aga jakby nie było w ciazy jesteś ;)
    ja pamiętam ze w tych tyg co Ty jesteś brzucha nie bardzo było mi widać jeszcze..ale w dotyku był całkiem inny :) była duża zmiana :) choć jeszcze nie widoczna :)

No to u mnie nie widać ale czuć hi hi :)
    wszystko przede mną :)

Selena lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No to u mnie nie widać ale czuć hi hi :)
    wszystko przede mną :)
    Dokładnie Aguś :) a ja się tak teraz rozmarzyłam....:) normalnie jak trzeba będzie to życie oddam żeby móc przejść to jeszcze raz :)

AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Dokładnie Aguś :) a ja się tak teraz rozmarzyłam....:) normalnie jak trzeba będzie to życie oddam żeby móc przejść to jeszcze raz :)

No to nic tylko dzialać hi hi :)

A planujecie więcej dzieci wogóle ?

Ja to na dzień dzisiejszy jestem zdania ze to jedno mi starczy ale to chyba tylko obawa czy wszystko będzie ok :)
    A po jakimś czasie znowu się dostanie chęci na dzidzię :)

Trochę się martwię żeby maleństwo nie mialo rozszczepu tak jak ja -ale na usg powinna m się już teraz dowiedziec co ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:44

Selena lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Ja to na dzień dzisiejszy jestem zdania ze to jedno mi starczy ale to chyba tylko obawa czy wszystko będzie ok :)

Trochę się martwię żeby maleństwo nie mialo rozszczepu tak jak ja -ale na usg powinna m się już teraz dowiedziec co ?
    No chciałabym jeszcze jedno :) ale pamiętam że w ciąży i zaraz po cc mówiłam że tylko Kacpi będzie...bo więcej takiego strachu o maleństwo nie zniose..no ale instynkt macierzyński silniejszy ;) My byliśmy na usg w 13 tc to wszystko było widać :) gin mówił że nie ma rozszczepu ani nic innego :) pokazywał nawet nosek i ustka :) więc u Ciebie tez powinno tak być :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się nie umie doczekać kolejnej wizyty :) Byle do środy :)

No jak mi kręgosłup pozwoli to na pewno jeszcze jedno będzie w ciagu 3 lat :)

Selena, Dodi, anka_a, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Już się nie umie doczekać kolejnej wizyty :) Byle do środy :)

No jak mi kręgosłup pozwoli to na pewno jeszcze jedno będzie w ciagu 3 lat :)
    No to czekamy na środe razem :) a na zwykle usg idziesz czy 4 d ? :)
    My jak dobrze pójdzie planujemy zacząć starania w 2016 r:)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No to czekamy na środe razem :) a na zwykle usg idziesz czy 4 d ? :)
    My jak dobrze pójdzie planujemy zacząć starania w 2016 r:)

No teraz mam miec robione to usg prenatalne :) więc będzie więcej podglądania mierzenia itp. Może uda się zobaczyć czy jest jakis dzyndzelek między nogami :)

• Selena Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No teraz mam miec robione to usg prenatalne :) więc będzie więcej podglądania mierzenia itp. Może uda się zobaczyć czy jest jakis dzyndzelek między nogami :)
    No może sie uda :) u nas było już widać ;)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No może sie uda :) u nas było już widać ;)

Ach to czekanie jest najgorsze :/
    Niby ten czas szybko leci a ciągnie się strasznie !

• Selena Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ach to czekanie jest najgorsze :/
    Niby ten czas szybko leci a ciągnie się strasznie !
    A no sie ciągnie..ja to odliczałam czas od wizyty do wizyty..najgorzej było do 20 tc...a potem to pieronem minęło :)

Dodi lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

u mnie potwierdził brak rozszczepu dopiero na połówkowym wtedy wszystko nam dokładnie pokazał...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    u mnie potwierdził brak rozszczepu dopiero na połówkowym wtedy wszystko nam dokładnie pokazał...

No pożyjemy zobaczymy co i jak w środę będzie :)

kierzynka lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka :)
    Ja juz w robocie. Co do wagi to ja od zawsze ok 69-70 przy 170. W uk tylko sie roztylam i nikt mi nie powiedzial ze zaczynam mala orke przypominac. Ale teraz juz jest ok.

Bylam dzis hormony zrobic i okazało sie ze na jeden wynik do 2 tyg bede czekac, wiec dupa na razie nie umowimy sie do doktóra. A juz sie cieszylam ze dzis wykonam ten wazny telefon.
    No nic. Milego laski :)

Fedra, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie ponieważ oddałam poprzedni strój i babka mi napisała że przed wczoraj przelala pieniądze mi na konto za niego ale przelewu na koncie nadal nie ma!!
    Mam do niej pisać czy poczekać do końca tygodnia ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Siemka :)
    Ja juz w robocie. Co do wagi to ja od zawsze ok 69-70 przy 170. W uk tylko sie roztylam i nikt mi nie powiedzial ze zaczynam mala orke przypominac. Ale teraz juz jest ok.

Bylam dzis hormony zrobic i okazało sie ze na jeden wynik do 2 tyg bede czekac, wiec dupa na razie nie umowimy sie do doktóra. A juz sie cieszylam ze dzis wykonam ten wazny telefon.
    No nic. Milego laski :)

Zbiku to na jaki wynik tak dlugo musisz czekać ?

‹‹ 5655 5656 5657 5658 5659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ