plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA te co miały przed ciażą fałdki tłuszczu na brzuszku to jak wam się brzuch pokazywał w ciaży ? Bo mi moja fałdka tłuszczu sie powiększyła ta dolna he he pod pępkiem i ja naprawdę nie wiem czy to od tego ze wiecej jem czy to brzuch ciażowy się pokazuje hi hi
-
Aga ja przed ciazą miała brzuszek który wyglądał na ciążowy
i faktycznie zaczął rosnać od dołu zaokrąglał się i potem to zaokrąglenie szło do góry
w poniedziałek będe robić focie bo to bedzie poczatek 7 miesiaca to wstawieAGA 30, Selena, Dodi, mauysia, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Aga ja przed ciazą miała brzuszek który wyglądał na ciążowy
i faktycznie zaczął rosnać od dołu zaokrąglał się i potem to zaokrąglenie szło do góry
w poniedziałek będe robić focie bo to bedzie poczatek 7 miesiaca to wstawie
No właśnie mój brzuch teraz wyglada pod bluzką jak bym w ciąży była ale to tylko tłuszczyk !!
No ale pod pępkiem czuję już ze coś mi tam zaczyna przeszkadzać jak siedze czy położe się i zwinę w klębek to już czuć że to nie sadełko bo nie udzie tak ugnieść hi himauysia, anka_a, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No właśnie mój brzuch teraz wyglada pod bluzką jak bym w ciąży była ale to tylko tłuszczyk !!
No ale pod pępkiem czuję już ze coś mi tam zaczyna przeszkadzać jak siedze czy położe się i zwinę w klębek to już czuć że to nie sadełko bo nie udzie tak ugnieść hi hi
ja pamiętam ze w tych tyg co Ty jesteś brzucha nie bardzo było mi widać jeszcze..ale w dotyku był całkiem innybyła duża zmiana
choć jeszcze nie widoczna
Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Aga jakby nie było w ciazy jesteś
ja pamiętam ze w tych tyg co Ty jesteś brzucha nie bardzo było mi widać jeszcze..ale w dotyku był całkiem innybyła duża zmiana
choć jeszcze nie widoczna
No to u mnie nie widać ale czuć hi hi
wszystko przede mnąSelena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Dokładnie Aguś
a ja się tak teraz rozmarzyłam....
normalnie jak trzeba będzie to życie oddam żeby móc przejść to jeszcze raz
No to nic tylko dzialać hi hi
A planujecie więcej dzieci wogóle ?
Ja to na dzień dzisiejszy jestem zdania ze to jedno mi starczy ale to chyba tylko obawa czy wszystko będzie ok
A po jakimś czasie znowu się dostanie chęci na dzidzię
Trochę się martwię żeby maleństwo nie mialo rozszczepu tak jak ja -ale na usg powinna m się już teraz dowiedziec co ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:44
Selena lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No to nic tylko dzialać hi hi
Ja to na dzień dzisiejszy jestem zdania ze to jedno mi starczy ale to chyba tylko obawa czy wszystko będzie ok
Trochę się martwię żeby maleństwo nie mialo rozszczepu tak jak ja -ale na usg powinna m się już teraz dowiedziec co ?ale pamiętam że w ciąży i zaraz po cc mówiłam że tylko Kacpi będzie...bo więcej takiego strachu o maleństwo nie zniose..no ale instynkt macierzyński silniejszy
My byliśmy na usg w 13 tc to wszystko było widać
gin mówił że nie ma rozszczepu ani nic innego
pokazywał nawet nosek i ustka
więc u Ciebie tez powinno tak być
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Już się nie umie doczekać kolejnej wizyty
Byle do środy
No jak mi kręgosłup pozwoli to na pewno jeszcze jedno będzie w ciagu 3 lata na zwykle usg idziesz czy 4 d ?
My jak dobrze pójdzie planujemy zacząć starania w 2016 r:) -
nick nieaktualnySelena wrote:No to czekamy na środe razem
a na zwykle usg idziesz czy 4 d ?
My jak dobrze pójdzie planujemy zacząć starania w 2016 r:)
No teraz mam miec robione to usg prenatalnewięc będzie więcej podglądania mierzenia itp. Może uda się zobaczyć czy jest jakis dzyndzelek między nogami
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:No to nic tylko dzialać hi hi
Trochę się martwię żeby maleństwo nie mialo rozszczepu tak jak ja -ale na usg powinna m się już teraz dowiedziec co ?
u mnie potwierdził brak rozszczepu dopiero na połówkowym wtedy wszystko nam dokładnie pokazał...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Siemka
Ja juz w robocie. Co do wagi to ja od zawsze ok 69-70 przy 170. W uk tylko sie roztylam i nikt mi nie powiedzial ze zaczynam mala orke przypominac. Ale teraz juz jest ok.
Bylam dzis hormony zrobic i okazało sie ze na jeden wynik do 2 tyg bede czekac, wiec dupa na razie nie umowimy sie do doktóra. A juz sie cieszylam ze dzis wykonam ten wazny telefon.
No nic. Milego laskiFedra, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Siemka
Ja juz w robocie. Co do wagi to ja od zawsze ok 69-70 przy 170. W uk tylko sie roztylam i nikt mi nie powiedzial ze zaczynam mala orke przypominac. Ale teraz juz jest ok.
Bylam dzis hormony zrobic i okazało sie ze na jeden wynik do 2 tyg bede czekac, wiec dupa na razie nie umowimy sie do doktóra. A juz sie cieszylam ze dzis wykonam ten wazny telefon.
No nic. Milego laski
Zbiku to na jaki wynik tak dlugo musisz czekać ?