plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wrażenie ze niektórzy faceci mają slomiany zapał do dzieci bo na początku mój P bardzo mi pomagał a teraz mam wrażenie ze z każdym dniem coraz bardziej bie podoba mu się obecna sytuacja i tylko kombinuje jak zrobić żeby jak najdłużej być poza domem albo nie musieć się dzieckiem zająć a ja co mam powiedzieć czasem też bym chciała przez chwile pobyć tylko sama ze soba...
-
Musisz mu prosto powiedzieć czego od niego oczekujesz, bo może nie wyobraża sobie, że może być ci aż tak ciężko, bo skoro ty nic mu nie mówisz to być może myśli, że jest wszystko w porządku.
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:a to My z dzisiaj poczatek 7 miesiaca i całe 113 cm w pasie
http://iv.pl/images/05512500213240096100_thumb.jpg
ja na porodówke jak szłam miałam 119cm ciekawe czy mnie dogoniszFedra lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Strażaczko ja 5 miesięcy wzięłam się za siebie ćwiczyłam 5 razy w tyg, zero słodyczy i jedzenia po 18 i udało mi się zrzucić 14 kg
Teraz już jem wszystko tylko ćwiczę, żeby utrzymać wagę, ale chcę jeszcze jakieś 6kg zrzucić, ale na razie mi się nie chce
ale dalej cwicze bo jescze duzo do celu
patrycja, Fedra, magdzia26, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mój to się nie może doczekać kiedy będzie mógł wziasć wolne zeby zajmowac się Mała
codziennie gada do brzucha
ja się kg moimi nie przejmuje może schudne po porodzie moze nie wazne zeby moje dziecko było szczęśliwe
Maryś to do jutra nie zapomnij do nas nadawać nawet z domu
Aga coraz blizej wizyty
a Wy staraczki to się tak nie odchudzajcie i za duzo nie cwiczcie bo możecie sobie zaburzyć gospodarke hormonalną, oczywiście nie chodzi by nie ćwiczyć w ogóle ale zeby robić to z głowapatrycja, magdzia26, Blondi22, Strażaczka90, plemniczka, Selena, Pismak, mauysia, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Mauysiu, koniecznie jutro zajrzyj!
Wpadać nie musisz choć dzieci Wam cudne wychodzą
Magdzia, pogadać będziesz musiała z P troszkę mocniej. No i poprosić żeby ograniczył rozmowy telefoniczne.. A mówią, że baby to gaduły...
Patrycja, Ilona płaciła za kurs 120 euro miesięcznie.
A u Ilony:
Mają się dobrze, od 15 zaczyna miesięczną praktykę na rzeczoznawcę majątkowego. Dzieciaczki mają się dobrze, Wiki chodzi do przedszkole a potem zajęcia dodatkowe, Marcel super się rozwija, trochę walczą z wychodzącymi zębami, ale dają radę. Większość sama ogarnia bo M jeszcze wciąż wyjeżdża do Niemiec, ale wkrótce może się to zmieni.
Bardzo serdecznie nas wszystkie pozdrawiapatrycja, magdzia26, Fedra, Blondi22, Strażaczka90, kiti, zbikowa, Kaja, Kfjatus, Selena, Pismak, mauysia, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość