X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja wrote:
    Tylko nie schudnij za dużo, bo zostaną tylko same kości :P
    oj teraz waze jeszcze 77kg przy 160cm wiec sporo za duzo ;) chce tak do 63 kg dojsc jak dawniej

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 2 godzinki i podglądanko :) ;D

sylwia1985, aisa, patrycja, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Selena, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide do Teściów;p

Teść ma imieninki;p do później Aguś napisz jak po wizycie;p czekamy na wiesci

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ktore macie maluszki czy znacie jakies sposoby na uspanie maluszka lub na to zeby nie plakal? Ja dzis wyszukalam tzw bialy szum i mu puszczam na you tube w dzien i nawet nawet pomaga bo maly przespal dzis 3 godziny nie wybudzajac sie - jestem w szoku - tylko jaka metode zastosowac w nocy

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy akwarium i tam np szumi pompka od powietrza . a w dzien Izka od zawsze spi przy tv lekko przyciszonym bo jak jest za cicho to zaraz sie budzi

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy akwarium i tam np szumi pompka od powietrza . a w dzien Izka od zawsze spi przy tv lekko przyciszonym bo jak jest za cicho to zaraz sie budzi

a.png
    a.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    oj teraz waze jeszcze 77kg przy 160cm wiec sporo za duzo ;) chce tak do 63 kg dojsc jak dawniej

To trzymam kciuki, abyś osiągnęła swój cel :)

Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello my po pediatrze i przez 2 tyg utuczylam niecały 1kg i ma 74cm :-)

Fedra, patrycja, magdzia26, Blondi22, Strażaczka90, aisa, plemniczka, AGA 30, Selena, Pismak, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Hello my po pediatrze i przez 2 tyg utuczylam niecały 1kg i ma 74cm :-)
    o kurcze jaki duzy Marcel ;)

moja ma teraz 74cm a wazy 8,5kg

Fedra, Selena, patrycja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam !!

Robaczek cały i zdrowy wszystkie parametry w normie ma już 6 cm bez paru mmm :);)

Pięknie pływało machalo do mnie a potem się obruciło dupcią i focha strzeliło i nie szło zobaczyć czy coś miedzy nogami jest :)

Rozszczepu jak na razie nie widać więc dobrze :)
    Rośnie zdrowo :)

A oto mój Robaczek :)
    9e4760b435a9aea8m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 21:51

Fedra, Kaja, zbikowa, Kfjatus, aisa, plemniczka, magdzia26, Selena, patrycja, Blondi22, Pismak, sylwia1985, Strażaczka90, mauysia, kiti, gocha04, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    o kurcze jaki duzy Marcel ;)

moja ma teraz 74cm a wazy 8,5kg

A Marcel ma 8300kg i 74 cm ,a nie widać tych kg hehehe dzis pani pediatra powiedziała ,ze on bardzo kontaktowy i usmiechniety ,a ja jej ,że wie co robi bo jak sie uśmiechnie i zagada to każdy potencjalny do brania go na ręce głupi nie jest ,a jak czytałam co w 6 miesiącu dziecko robi ,że niby nie ufne i na obce osoby Rycza to mój nigdy w życiu gębą rozesmiana i czeka aby go na ręce wziasc pediatra mowi,a ze Marcel jej chumor poprawił bo dzień ryczacych dzieci miała i on jako ostatni sie do niej śmiał heheheheeh ,a ja jej ,ze on czeka aby go na rece wzięła heheh taki pisk i usmiech heheh babka sie na śmiała i mówiła ,ze ja w ciąży dużo sie śmiałam ,a ja jej ze od śmiechu na szybki porod jechalam nie planowo hehehehe

Fedra, magdzia26, Selena, patrycja, Strażaczka90, kiti, aisa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga brawo oby tak do porodu jupi !!!!!!!!

Selena, patrycja lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga bombowe wieści :)
    Dobry wieczór.
    Przyszłam się wieczornie przywitać i uściskać Was mocno.
    U mnie po staremu, czyli nie zwalniam tempa i pracuję całymi dniami. Przeziębienie jeszcze czasem daje o sobie znać, bo mam końcówkę kaszlu, ale czuję się już dobrze.
    No to zmykam...
    Pozdrawiam serdecznie!

AGA 30, Fedra, Kaja, magdzia26, Selena, aisa, Blondi22, Pismak, Strażaczka90, mauysia, kiti, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziś będę spokojnie spać :)

Pan dr kazał zmniejszyć dupka już na 1 dziennie :)
    I polecił mi klinike w której mogę powtórzyć badanie prenatalne żeby potwierdzić czy ma racje co do jego teorii jeżeli chodzi o dzisiejsze badanie !! Ale swierdzialm że nie będe latac już i niczego potwierdzać :)

I zaplaciłam tylko 200 zł a mówił ostatnio że 260 zł kosztuje u niego to badanie :)

Miłej nocy !!!

Blondi22, Strażaczka90, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ale badal Ci te wszystkie przeziernosci karku i ryzyka?
    Ciesze sie ze bedziesz spac spokojnie :)

Selena, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga spokojnie ja nie robilam prenatalnych ,a w rodzinie m jest Daun !!!! I wszystko ok o rajt :-)

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Aga super wieści :) i jaki już mały wafelek duży :) i niech będzie tak dobrze do samego porodu :)
    Fedra tez sie ciesze ze wszystko ok:) i Natka jaka już duża :) no i czaderski nowy suwaczek :) i data cc tez mi sie podoba :)
    Co do wagi szkrabów to mój waży 9770 :) wczoraj go ważyłam przed kąpielą :)

patrycja, magdzia26, Blondi22, Kaja, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Aga super, że wszystko dobrze :) Zresztą inaczej być nie mogło :)

Heh co do wagi dzieci, moja bratanica ma 4 latka i waży ponad 30 kg :P A jej siostra która ma 7 lat 21 kg.

AGA 30 lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wróciłam !!

Robaczek cały i zdrowy wszystkie parametry w normie ma już 6 cm bez paru mmm :);)

Pięknie pływało machalo do mnie a potem się obruciło dupcią i focha strzeliło i nie szło zobaczyć czy coś miedzy nogami jest :)

Rozszczepu jak na razie nie widać więc dobrze :)
    Rośnie zdrowo :)

A oto mój Robaczek :)
    9e4760b435a9aea8m.jpg
    super piekny duzy robaczek ;)

Kaja, AGA 30 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    A Marcel ma 8300kg i 74 cm ,a nie widać tych kg hehehe dzis pani pediatra powiedziała ,ze on bardzo kontaktowy i usmiechniety ,a ja jej ,że wie co robi bo jak sie uśmiechnie i zagada to każdy potencjalny do brania go na ręce głupi nie jest ,a jak czytałam co w 6 miesiącu dziecko robi ,że niby nie ufne i na obce osoby Rycza to mój nigdy w życiu gębą rozesmiana i czeka aby go na ręce wziasc pediatra mowi,a ze Marcel jej chumor poprawił bo dzień ryczacych dzieci miała i on jako ostatni sie do niej śmiał heheheheeh ,a ja jej ,ze on czeka aby go na rece wzięła heheh taki pisk i usmiech heheh babka sie na śmiała i mówiła ,ze ja w ciąży dużo sie śmiałam ,a ja jej ze od śmiechu na szybki porod jechalam nie planowo hehehehe
    o kurde to duzy chlopak z niego bedzie ;)

a.png
    a.png
‹‹ 5671 5672 5673 5674 5675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ