plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny ktore macie maluszki czy znacie jakies sposoby na uspanie maluszka lub na to zeby nie plakal? Ja dzis wyszukalam tzw bialy szum i mu puszczam na you tube w dzien i nawet nawet pomaga bo maly przespal dzis 3 godziny nie wybudzajac sie - jestem w szoku - tylko jaka metode zastosowac w nocy
-
nick nieaktualnyWróciłam !!
Robaczek cały i zdrowy wszystkie parametry w normie ma już 6 cm bez paru mmm
Pięknie pływało machalo do mnie a potem się obruciło dupcią i focha strzeliło i nie szło zobaczyć czy coś miedzy nogami jest
Rozszczepu jak na razie nie widać więc dobrze
Rośnie zdrowo
A oto mój Robaczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 21:51
Fedra, Kaja, zbikowa, Kfjatus, aisa, plemniczka, magdzia26, Selena, patrycja, Blondi22, Pismak, sylwia1985, Strażaczka90, mauysia, kiti, gocha04, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:o kurcze jaki duzy Marcel
moja ma teraz 74cm a wazy 8,5kg
A Marcel ma 8300kg i 74 cm ,a nie widać tych kg hehehe dzis pani pediatra powiedziała ,ze on bardzo kontaktowy i usmiechniety ,a ja jej ,że wie co robi bo jak sie uśmiechnie i zagada to każdy potencjalny do brania go na ręce głupi nie jest ,a jak czytałam co w 6 miesiącu dziecko robi ,że niby nie ufne i na obce osoby Rycza to mój nigdy w życiu gębą rozesmiana i czeka aby go na ręce wziasc pediatra mowi,a ze Marcel jej chumor poprawił bo dzień ryczacych dzieci miała i on jako ostatni sie do niej śmiał heheheheeh ,a ja jej ,ze on czeka aby go na rece wzięła heheh taki pisk i usmiech heheh babka sie na śmiała i mówiła ,ze ja w ciąży dużo sie śmiałam ,a ja jej ze od śmiechu na szybki porod jechalam nie planowo heheheheFedra, magdzia26, Selena, patrycja, Strażaczka90, kiti, aisa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aga bombowe wieści
Dobry wieczór.
Przyszłam się wieczornie przywitać i uściskać Was mocno.
U mnie po staremu, czyli nie zwalniam tempa i pracuję całymi dniami. Przeziębienie jeszcze czasem daje o sobie znać, bo mam końcówkę kaszlu, ale czuję się już dobrze.
No to zmykam...
Pozdrawiam serdecznie!
AGA 30, Fedra, Kaja, magdzia26, Selena, aisa, Blondi22, Pismak, Strażaczka90, mauysia, kiti, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to dziś będę spokojnie spać
Pan dr kazał zmniejszyć dupka już na 1 dziennie
I polecił mi klinike w której mogę powtórzyć badanie prenatalne żeby potwierdzić czy ma racje co do jego teorii jeżeli chodzi o dzisiejsze badanie !! Ale swierdzialm że nie będe latac już i niczego potwierdzać
I zaplaciłam tylko 200 zł a mówił ostatnio że 260 zł kosztuje u niego to badanie
Miłej nocy !!!Blondi22, Strażaczka90, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Aga super wieścii jaki już mały wafelek duży
i niech będzie tak dobrze do samego porodu
Fedra tez sie ciesze ze wszystko ok:) i Natka jaka już dużano i czaderski nowy suwaczek
i data cc tez mi sie podoba
Co do wagi szkrabów to mój waży 9770wczoraj go ważyłam przed kąpielą
patrycja, magdzia26, Blondi22, Kaja, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam
Aga super, że wszystko dobrzeZresztą inaczej być nie mogło
Heh co do wagi dzieci, moja bratanica ma 4 latka i waży ponad 30 kgA jej siostra która ma 7 lat 21 kg.
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:
Kaja, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:A Marcel ma 8300kg i 74 cm ,a nie widać tych kg hehehe dzis pani pediatra powiedziała ,ze on bardzo kontaktowy i usmiechniety ,a ja jej ,że wie co robi bo jak sie uśmiechnie i zagada to każdy potencjalny do brania go na ręce głupi nie jest ,a jak czytałam co w 6 miesiącu dziecko robi ,że niby nie ufne i na obce osoby Rycza to mój nigdy w życiu gębą rozesmiana i czeka aby go na ręce wziasc pediatra mowi,a ze Marcel jej chumor poprawił bo dzień ryczacych dzieci miała i on jako ostatni sie do niej śmiał heheheheeh ,a ja jej ,ze on czeka aby go na rece wzięła heheh taki pisk i usmiech heheh babka sie na śmiała i mówiła ,ze ja w ciąży dużo sie śmiałam ,a ja jej ze od śmiechu na szybki porod jechalam nie planowo hehehehe