X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja wrote:
    Teraz będziesz wyczekiwała pewnie pierwszych ruchów :) A na kiedy masz wyznaczony termin porodu ? :)

No już się nie umię doczekać tych kopniaków :)
    Na 20 maja mam termin :) Więc jeszcze trochę wolności nam zostalo :

Ach udało mi się rozgryść mój nowy tel :) :)
    Teraz obiadek potem lecę z sąsiadką kościół sprzątac i można dzień zakończyć :) :)

patrycja, magdzia26, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obstawiam u Agi jaderka :)

u nas byla dzisiaj polozna i kazala podawac malemu herbatke z kopru- maly ma wybrzuszony pepuszek wiec zobaczymy czy nie zrobi sie przepuklina jesli tak to polozna zaklei mu pepuszek. Stwierdzila ze mecza biedaka gazy i ze tak sie wypreza i mam go klasc duzo na brzuch

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 16:19

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam prośbę .Powiedzcie mi na co zwrócić przede wszystkim uwagę jak dziecko uderzy się w głowę ??? Mój Kacperek stał sobie na nóżkach i nagle mi uciekł , a upadając uderzył z impetem głową w panele :( . Na co patrzeć ?

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, super że wszystko z dzieciątkiem ok :) Szkoda, że nie pokazało co ma między nóżkami, ale to nie takie ważne. Aby zdrowe wiadomo :)

Blondi lasko, fajny awatar

Seleno, ja nie wiem na co zwrócić uwagę, ale widziałam, że Plemni napisała na fb już co skrzętnie zanotuje na przyszłość. Mam nadzieję, że Kacpiemu nic nie będzie.

Mauysiu, korzystaj na maxa z Luxmedu ;)

My dziś byliśmy na wizycie kontrolnej. Pierwszy raz sprawdzali czy trzyma główkę przy podciąganiu za ręce, jak leży na brzuszku, jak trzyma zabawkę, czy przekłada z ręki do ręki. Do tego wzrok, słuch i obmacywanie ciałka.
    Wszystko jest ok, a waży 8 kg bez 55 gram i ma 70 cm.
    Za dwa miesiące kolejna wizyta w tym dentystyczna kontrola (się zdziwiłam, że takie coś jest) No ale to fajnie w sumie.

Dobrej nocy wszystkim!

Dodi, Fedra, gocha04, Strażaczka90, magdzia26, patrycja, Selena, mauysia, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć w nocy :)
    Podczytałam co się działo jak mnie nie było, polajkowałam i pojechałam na trening, a teraz już nie pamietam co czytałam. To Was pozdrawiam :)

W pracy nadal wisielcza atmosfera i podejrzewam, że do końca roku wszystko się wyjaśni. I nie ma szans, abym tam ryzykowała to, że będą podglądać co i gdzie piszę.
    U gin też byłam i dostałam kurację 3 miesięczną. Bromergon, clo, duphaston. Moje wyniki i M są równie dobre i w zasadzie nie ma się do czego przyczepić, także próbujemy jeszcze z tej strony.
    To tyle odemnie. Dobrej nocy.

Dodi, patrycja, aisa, magdzia26, mauysia, AGA 30, Fedra, kiti, anka_a lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranocccc....

Padam na twarzyczke;C IDE LULU:*

• Dodi Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry na noc ;)

Koczku co tam u Ciebie słychać? Piesek daje popalić?

Blondi pozazdrościć wyniku i samozaparcia w ćwiczeniach. Oj kiedy ja zacznę coś z sobą robić :/

Efekcie super, że u Was dobrze ♡

Fedora powtórzę raz jeszcze ze brzusio wygląda super i niemożliwe jak czas szybko leci i juz niedługo będziecie w czwórkę ;)

Gocha odpedzilas juz tego malpiszona na dobre?

Aga super ze Wafelek rośnie zdrowo a skoro na badaniach wyszło ok to nie wiem czy jest sens powtarzać. U mnie było niby w porządku ale doktor kazał np zrobić test potrójny w późniejszym czasie i niepotrzebnie się potem wynikami stresowalam.

Witam się z nową kolezanka ;)

Magdzia nie fajnie się ten Twój chłop zachowuje :/ kurde chyba faktycznie pogadanki będzie potrzebna.

Mauys i jak się czujesz będąc w domu?

Kfjatek pracusiu miło że u nas gościsz i się przypominasz :*

Kaja kawał chłopa z Marcela i ładnie przybrał w tak krótkim czasie. Mam nadzieje ze teraz wagowe będzie juz u Was ok :)

Rutka co u Was? Leo dalej dzielnie śpi osobno?

Sylwia ten szum ponoć działa na dzieci do 3 miesiąca wiec skoro w ciągu dnia się sprawdza to chyba warto go stosować a jeśli chodzi o noc to nie przychodzi mi nic do głowy.

Selenko mam nadzieje ze Kacpiemu żadna większą krzywda się nie stała? Kurcze na tym etapie to nawet oczy dookoła głowy chyba nie wystarcza :/

Strazaczko niezły wynik z ta waga ale nie szaleje juz tak bo tak jak poczciwa ciotka Fredzia pisze, może się to odbić na gospodarce hormonalnej a to chyba niewskazane ;)

A u nas lecą dzień za dniem. Na szczęście pogoda dopisuje wiec codziennie kontynuujemy spacery. Wczoraj Amelke babcia pilnował i spala 3 na dworze dzięki czemu zdążyłam umyć wszystkie okna i ogarnąć co nieco. Od kilku nocy mamy częstsze pobudki bo tak co 3-4h i boję się czy to nie ma jakiegoś związku z ilością pokarmu :(

A Muszą to gdzie się straciła?

Dobrej nocy dziewczyny ; ) w miarę możliwości będę wpadać...

zbikowa, patrycja, Selena, aisa, magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, kiti, gocha04, anka_a lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha czyli jest plan... to najważniejsze a w robocie co ma być to będzie. Mamy wszawe czasy i wielkiego wpływu niestety nie mamy na to co przyniesie nam kolejny dzień ;)

Nie musicie mnie chwalić za długość posta :P

Fedra, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiso super, że z synkiem wszystko w porządku ;)

Selena mam nadzieję, że Kacperkowi nic poważnego się nie stało ?

Gocha z tą pracą to chyba nigdy się nie zmieni. Ostatnio mojego męża pocieszałam, bo go zwolnili, a on się już zdążył przyzwyczaić, ale akurat z jego pracą to kogel-mogel wyszedł, bo niby go zwolnili, ale przez inną firmę z powrotem pracuje dla poprzedniej ;)

Dodi miło cię poznać i jednak trochę pochwalę ;) szacunek za długaśnego posta ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 07:41

Selena, aisa, Dodi, magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, gocha04, anka_a lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I witam się z rana ;)

Na dworze zimno, ale na szczęście jak na razie bez deszczu i wiatru ;)

Selena, magdzia26, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) jak dobrze ze dzis piatunio :) i do tego dziś matki boskiej pieniężnej :D o i dziś ide do gina :) i do tego dłuuuuugi wekend przede mna :D
    Na szczęście z Kacperkiem wszystko ok :) nawet guza nie ma :) i spał ładnie cała noc :) skończyło sie tylko na strachu ...
    Także wiecie kochane co Was czeka ;) oczy dookoła głowy jak pisze Dodi to stanowczo za mało..ale i tak jestem dumna z mojego małego zdolniachy :) wczoraj zrobił kolejnych kilka kroków :) :) :) co raz lepiej mu to idzie :)
    Dodi szacun za długiego posta :)u mnie tez by sie przydało mycie okien..ale jakoś weny brak ;)
    Gocha oby teraz nowy plan gin zadziałał :) i niedługo Ty będziesz pisać o pierwszych upadkach swojego brzdąca :) no i z tą pracą ;ipa..oby sie wszystko wyjaśniło po Twojej myśli :)
    Aisko super że mały dobrze sie rozwija :) i prosze dopiero co ząbek pierwszy sie pokazał i już do sadysty ;) ale dobrze niech sprawdzą :)
    Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 07:52

patrycja, zbikowa, Dodi, magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, aisa, gocha04, anka_a lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seleno to super, że wszystko jest dobrze, wiadomo, że dziecko nie raz się pewnie jeszcze uderzy, ale oby jak najmniej takich upadków ;)

Selena lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i musze Wam powiedzieć że wczoraj zarejestrowałam sie na stronie DKMS-u :) czekam teraz na przesyłke od nich z tą pałeczką do pobrania wymazu z ust :) i za jakies 3-4 miesiace będę oficjalnie w bazie potencjalnych dawców komórek macierzystych :) obiecałam sobie że jak Bóg mi da ten skarb o który tak długo walczyłam pomogę komuś :) i wzieło mnie ostatnio na przemyślenia o wszystkich tych chorych :( którzy odchodzą dużo za wczesnie :( i choćbym miała pomóc tylko jednej osobie to będzie wielki sukces :) i może kochane Was też zachęce i sie zarejestrujecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 08:16

magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, aisa, gocha04, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja wrote:
    Seleno to super, że wszystko jest dobrze, wiadomo, że dziecko nie raz się pewnie jeszcze uderzy, ale oby jak najmniej takich upadków ;)
    No dokładnie :) teraz będe go jeszcze bardziej pilnować :) no ale jak to nasza pediatra powiedziała :) bo m wczoraj dzwonił do niej :) ze wbrew pozorom dzieci maja twarde głowy :)

patrycja, magdzia26, Strażaczka90, aisa, anka_a lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś musi w tym być, bo córka mojego szwagra zawsze miała jakiegoś guza, czy siniaka na głowie, aż teściowa się bała, że może coś jej się w końcu stanie, ale jest wszystko dobrze :)

bfarljmzlmrs7kj3.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, ja zaraz lece do pracy, zmienili mi projekt i mam teraz jakies posrane godziny, w domu bede przed 19... a weekend zaczne w niedziele wieczorem, bo mi mało i sobie studia zaoczne wymyśliłam i mam zjazd. no ale nie ma co narzekać, sama tego chciałam.

to tyle z mojego nic nie wnoszącego posta na dziś, miłego dnia laseczki

PS. Dodi spać nie możesz?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 08:25

Dodi, Kaja, mauysia, AGA 30, Fedra, aisa, anka_a lubią tę wiadomość

• patrycja Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że kobiety z tego forum bardzo dużo obowiązków ściągają na siebie, ja bym bała się, że sobie nie poradzę.Podziwiam takich ludzi ;)

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemano ;)

Zbikson jesteś hardcorem jak zawsze :) studiów ma starość Ci się zachciało, szacunek. Ja po karmieniu wskoczyła tudzież Was i tak kilka słów chciałam zarzucić :)

Selen super, że się za pisałaś. Ja tez kiedyś o tym myślałam, potem mi umknęło a 5300g nie zastanawialam się nad tym...

Pobudka śpiochy!!!

Miłego weekenda ♤

Selena, patrycja, magdzia26, Kaja, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, aisa, anka_a lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam awarie netu w domu więc rzadziej zaglądam a w pracy troszkę nawał wiec tez nie mam za bardzo jak.
    Pamiętacie jak kiedys pisałam że wiozłam dziewczynę do porodu?
    Pytałam sie jej wtedy co będzie miała ona że na wszytskich usg wychodzi dziewczynka ale ona cos czuje że bedzie inaczej. Okazało sie że urodziła chłopca

mauysia, AGA 30, magdzia26, patrycja, Fedra, aisa, gocha04, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do mojego psiaka to słodziak juz daje mi pospać wstajemy dopiero pare minut po 5 także luz

zbikowa, AGA 30, magdzia26, patrycja, Fedra, aisa, anka_a lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
‹‹ 5673 5674 5675 5676 5677 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ