plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
DODI! Na jaka kurna starosc?! Ja mam ciagle 18 lat:D
A tak serio to mam wrazenie ze im wiecej mam na glowie tym lepiej sie organizuje, a jak mam luz to jestem rozlazla jak stary kapecAGA 30, magdzia26, Kaja, patrycja, Fedra, Strażaczka90, aisa, gocha04, Dodi, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej dziewoje!
Ja dziś luzuję, jestem sama w chacie, może do jakiegoś kina się wybiorę???
Idę obczaić repertuar...
Żbikos - a cóż to za dodatkowe studia?
Selenko - chyab trzeba zwrócić uwagę na to, czy temperatura małemu nie rośnie, czy nie ma wymiotów, zawrotóe głowy itp... Ale prognozuję, że jeśli to były panele (a nie np. kafelki) to wszystko będzie ok.Selena, AGA 30, magdzia26, patrycja, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Mauyś ale Ci dobrze
ja to wieki w kinie nie byłam..ostatnio to chyba w czasach szkolnych....
No z Kacpim okmam nadzieje że więcej takich wypadków nie będzie
i właśnie plus tego że to panele były
a nie płytki bo wtedy to tak jakby o beton uderzyć
-
ja wczoraj młoda w ostaniej chwili zlapałam bo by na twarz upadla na płytki w kuchni
staneła tak jak zawsze przy szafce az nagle puscila sie i zrobila dwa kroki do przodu bez tzymania wiec ja ja szybko zlapalam jak zobaczylam co robi.
kiedy to mnie do zawału doprowadzi he -
Ja kiedyś pilnowałam mojej bratanicy i odwróciłam się tylko na chwilkę, a ona weszła na bramkę która była oparta o ścianę i wywaliła się na jej nogę. Zaczęła strasznie płakać, myślałam, że ma nogę złamaną, bo nie mogła na nią ustać, ale na drugi dzień wyszedł tylko wielki siniak i z dnia na dzień było coraz lepiej, a za kilka dni na tą samą nogę wylała sobie gorącą herbatę ;/
-
Dobry Dziewczynki...
Partycja potrzebujesz widze małego sprostowania ja tu osobiście zanizam statystyki bo nic nie robie nawet obiadu nie gotuje więc Dziewczyny musza te statystyki gonic
Dodi zapraszam do mnie na mycie okien ja sie Amelką zajme jak będzie spałabo wiesz nosić to ja nie mogę
Żbikson podbijam pytanie co studiujesz?
Mauysia tez bym poszła do kina ale na jakąś bajke i pytanie czy bym tam wysiedziała
Kaja już Ci wybaczyłam :*
Koczku czyli psie dziecko zaczyna Ci dorastać super
Gocha ważne ze gin coś postanowił a praca no cóz madrą kobieta jestes to sobie coś znajdziesz w ogóle to już Ci proponuje wysyłać cv poco czekać
Wosebo dobrze ze Kapi mam twardą głowe i na strachu się skończyło...
jeśli kogoś pominęłam to przepraszam dopiero zaczęłam pić kawepatrycja, Selena, AGA 30, Strażaczka90, aisa, Blondi22, magdzia26, gocha04, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDobry dzień
Śniło mi się dziewczyny że mój neurochirurg zlecił mi cc i nie mogłam noramlnie rodzić
No z jednej strony to może by było lepiejBo jak pomyślę ze mogą mnie dorwwać te bóle krzyżowe to nie wiem czy dam radę
Ale mam sny a gdzie tam maj
PAda wieje i leje a na zakupy trzeba jechać
Mam smak na zupke jakaś ale nie umię się określić na jaką -
AGA 30 wrote:Dobry dzień
Śniło mi się dziewczyny że mój neurochirurg zlecił mi cc i nie mogłam noramlnie rodzić
No z jednej strony to może by było lepiejBo jak pomyślę ze mogą mnie dorwwać te bóle krzyżowe to nie wiem czy dam radę
Ale mam sny a gdzie tam maj
PAda wieje i leje a na zakupy trzeba jechać
Mam smak na zupke jakaś ale nie umię się określić na jaką
jeśli masz problemy z kręgosłupem a masz to Twój gin wyśle Cię w okolicach III trymestru do cgirurga czy tez ortopedy po zaśwaiadczenie czy mozesz rodzić naturalnie czy są wskazania do cc...
niestety przy kręgosłupie to nie ma żartów i lepiej jest to skonsultować bo Ty mozesz chcieć rodzić naturalnie a chwyci Cię ból czy coś podczas porodu i będą musieli na gwałt robić cc a to juz jest bardziej niebezpieczne...
dlatego mój gin od razu powiedział ze robimy cc...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sylwia współczuje ale musisz być dzielna i w końcu uruchom tego Twojego męża do roli ojca...
Patrycja no cóż Ci mogę powiedzieć przed ciązą nie wyglądało to jakoś diametralnie inaczejsylwia1985, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:jeśli masz problemy z kręgosłupem a masz to Twój gin wyśle Cię w okolicach III trymestru do cgirurga czy tez ortopedy po zaśwaiadczenie czy mozesz rodzić naturalnie czy są wskazania do cc...
niestety przy kręgosłupie to nie ma żartów i lepiej jest to skonsultować bo Ty mozesz chcieć rodzić naturalnie a chwyci Cię ból czy coś podczas porodu i będą musieli na gwałt robić cc a to juz jest bardziej niebezpieczne...
dlatego mój gin od razu powiedział ze robimy cc...
No mój gin jak się go pytałam to się zaśmiał i powiedziął że mam nie myśleć na zapas
Zrobimy tak żeby było dobrze -powiedział
No ja szczerze mówiąc nastawiam się bardziej na cc i to w ogólnym znieczuleniu bo nigdu nie podpiszę zgody na znieczulenie do kręgosłupa brr brr na samą mysl to mnie kręgi bolą hi hi -
AGA 30 wrote:No mój gin jak się go pytałam to się zaśmiał i powiedziął że mam nie myśleć na zapas
Zrobimy tak żeby było dobrze -powiedział
No ja szczerze mówiąc nastawiam się bardziej na cc i to w ogólnym znieczuleniu bo nigdu nie podpiszę zgody na znieczulenie do kręgosłupa brr brr na samą mysl to mnie kręgi bolą hi hija się tez meeeega bałam... a dosłownie nie czułam wkłucia wogóle
ja np nie wyobrazam sobie nie zobaczyć dziecka od razu po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:20