plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Farby kupione, będzie kolorek w sypialni i hallu. Ciekawe jak wyjdzie
A pogoda u mnie fatalna. Cały dzień leje i spać się chce.
Magdzia no i super, że Niko zdrowy. A z gośćmi fajnie do póki nie przeszkadzająmagdzia26, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hejka
Weekend mieliśmy bardzo udany. Jaśko dzielnie znosi jazdę samochodem (głównie śpii był super towarzyski
Kaja, dzięki za życzenia dla Jasia :*
Magdzia, trochę się spóźniłam, ale wszystkiego najlepszego życzę :* Super, że ze stawami Nikosia wszystko ok. Jak wizytacje?
Gosiek, jakie kolory farb kupiliście?
Czyżby wszyscy dziś mieli wolne w pracy z racji długiego weekendu czy może tyle pracy w pracy?Kaja, patrycja, Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
-
Asia super ze wyjazd udany pewnie w kuchni reszta tak jak ja gotuje ,sprząta ehhhh ,ale obiad dla Marcela zrobiony na pare dni
,przez to mleko Marcel ma kurs życia jedzenia w przyspieszonym tempie jak na razie to co mu wprowadzam nie ma uczuleń jest jest super hmmm bo omijam dużym łukiem to co zdyma i wysypuje
więc obiadki w sloiczkach tylko na wyjazdy ,a tak domowe i wiejskich czworo i dwu norznych
,a deserki tak samo warzywa i owoce nie pryskane swuwa jak szalony
,a co do mleka jemy tylko o po kompieli 200ml i w nocy 2 tanki po 100ml ,a w dzień różnie do spania tkie zaledwie okolo 50 ml !!!!
aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
Witam się w połowie wolnego weekendu
My dwa dni odwiedzin jako tako przeżyliśmy chociaż myślałam że wczoraj swoją przyszła teściowa zatluke bo co Niko przysnal to ta go skubie i do niego gada...a później się dziwi ze płacze...wrrr normalnie aż w końcu mowie ze albo będzie spał bo to jego godzina drzemki jest albo będę musiała go wziąć do innego pokoju na karmienie żeby nie plakal...noi to podzialalo i było trochę spokoju... no ale efektem odwiedzin byla wielka afera i krzyk Nikosia wieczorem aż padł o 23 ale cała noc stekal chyba koszmary miał jakieśbidulek...a jak mówiłam wcześniej swojemu P ze tak będzie to nie wierzył aż sam zobaczył na własne oczy co to znaczy za dużo wrażeń dla niemowlaka...ale oczywiście to ja musialam go uspokajac...ehhh no ale cieszę się że mamy to z glowy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 14:52
-
Moj Nikus tez jakos dziwnie sie zrywa - possa cycka i sie zrywa tak jakby sie czegos bal i w ryk i tak dziwnie trzepie nozkami jak go przewijam- na bol brzuszka daje mu herbatke z kopru wloskiego ale odkad ja podaje owszem purka ale pojawily sie krostki na jego buzi. Kurcze trzeba bedzie chyba gdzies pojsc prywatnie do pediatry bo nie jest normalne ze budzi sie co godzine- je , prezy sie , robi sie czerwony jak burak i placze- tylko mega mocne terepanie na rekach go uspokaja
biedaczek moj malutki- no i na dodatek ten wystajacy pepek- pewnie przepuklina bedzie
szkoda mi go - jestem bezsilna a chcialabym mu pomoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:16
-
hej, Sylwia pewnie malemu brzuszek doskwiera, moga to byc początki kolek. Pręży sie podczas karmienia i po nim, przerywa jedzonko z placzem bo jelitka jeszcze nie są dobrze wykształcone. Idz do apteki i kup kropelki na kolki, spróbuj na początek espumisan, albo bobotic, duzo jest tych kropelek, niech sie dziecie nie męczy. Czasami jest tez tak ze trzeba próbowac roznych az trafi sie na te które przypasują dziecku. Nam dopiero sab simplex pomógł
Kaja, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Aiso super, że weekend udany i że mały świetnie zniósł jazdę samochodem
Magdzia ja tak samo budziłam dzieci mojego brata, bo nie mogłam się doczekać kiedy same się obudzą, ale jak zaczynały płakać to niestety bratowa musiała się nimi zająć
Sylwia przykro mi, że ty się musisz męczyć i mały
Strażaczko mam nadzieję, że impreza się udała -
aisa wrote:Gosiek, jakie kolory farb kupiliście?
Czyżby wszyscy dziś mieli wolne w pracy z racji długiego weekendu czy może tyle pracy w pracy?
Cześć w święto niepodległości.
Wczoraj oczywiście wolnego nie miałam i w dzień trochę ludzi przyszło, a po 16 cisza i spokój.
I przez te tabletki jestem taka senna, że od 16 oczy na zapałki mam. A w weekend to musiałam drzemkę zrobić.aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Aisa Janek daje radę w gościach
fajnie, że masz bezproblemowe dziecko.
Sylwia próbuj z kroplami jak radzi Plemni. Ona też z Kornelką i jej brzuszkiem miałam dziesięć światów, także wie co radzi. I trzymam kciuki, żeby szybko coś Niko pomogło i się nie męczył.
Magdzia trzeba było przyszłej teściowej po pazurach strzelić. Co ona jakaś nienormalna dzieciątko budzić. Jak Niki chciałby na nią popatrzeć to by nie zasypiał. Dobrze, że do M dotarło jak zobaczył.
Kaja superancko, że Marcel wcina normalne jedzenie i ma się dobrze.
plemniczka, Kaja, Dodi, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Heloł Dziewoje!
Melduję się ale nic nie nadrobię bo jestem na chwilkę
W końcu wzięłam się za dokończenie pisania pracy mgr i w czasie drzemek Julka tworzę (nareszcie mam wenę, myślę logicznie bo mózg nie jest tak zawalony hormonami!jupiii ) Przez to mam mega mało czasu dla Was. Julek miał sensacje kolkowe (ja zjadłam za dużo delicji i mega przypieczonego kurczaka)- teraz pilnuję żeby skórki nie jeść i odstawiłam wszystkie słodycze ;(
Pozdrawiam i obiecuję nadrobić jak już skończę pisać
gocha04, Dodi, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość